Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni bas gitarıma isim arıyorum.

Collapse
Bu konu kapandı.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Yeni bas gitarıma isim arıyorum.

Selam herkese. Sitenin en çaylak üyesiyim sanırım şu anda. konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın cahillik işte.
    Yeni bi bas gitar aldım desem yalan olur okul verdi .. Yamaha TRB 1004 Caremel Brown gitara gzl bir isim bulmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Ben Chuck olabilir diye düşünüyorum. Fikirleriniz benim için önemli şimdiden teşekkürler.

Düzenleyen - organizma on 10/11/2008 20:01:28

hayırlı olsun gitarın gerçekten güzelmiş.bence ismini yapacağın müziğe göre isim ver valla bende gitarı yeni aldığımda hiç isim vermek aklıma gelmemişti.bana kalırsa gitara karamel koy çünkü gitara baktığımda renginden dolayı direkt aklıma karamel geliyo)bu arada hangi okul o bende orda okuyayım böyle güzel gitar veriyosa eğer

Yorum

okul bilkent.. okulumu seviyorum:d aslında gtar hnz benim olmu değil ama benim sayılır neyse .. gitarın modeli karamel olunca adı da karamel olsın istemedim çok klasik değil mi? isim koymak istememn de sebebi ona arkadaşım gibi muamele ediyor olmam

Yorum

tahmin etmeliydim! okula bak beimrendim dorusu. bizim okulda yapsa böyle ne olur sanki.Bak o zaman ona çizgi film karakterlerinden koy gitar tatlı bi rengi varya sende tatlı bi isim koy.artık hangisini seviyosan çizgi karakterlerden mesala ben maske; tazmania canavarı nı severim).sende ona göre bak bir şey iŞte ...

Yorum

Bunu düşünücem sağol.

Yorum

sende saol çünkü gitarıma tazmania dicem

Yorum

Bassgit!.. İsim olarak tabi

Yorum

Eduardo koy

Yorum

Gitara isim koymak ??

Hiç aklımdan geçmemişti böyle birşey.

Gitarına uygun isim bulamadım üzgünüm

Yorum

bassistanbul

bassistanblue

Yorum

tuhaf...gitara isim koymak

Yorum

Gitara baktığında tam olarak ne hissediyosun? Örneğin benim basımın ismi Miracle. Mucizevi bişey benim için xD grubun gitaristi Ywaine gibi elfçe bi isim koymuş anlamınıda bilmiyor. Herifin prosesörünün adı Samantha xD
                        Gitara baktığında içinde nasıl bi his uyanıyor. Önemli olan konu bu.

Yorum

organizma isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                          okul bilkent.. okulumu seviyorum:d aslında gtar hnz benim olmu değil ama benim sayılır neyse .. gitarın modeli karamel olunca adı da karamel olsın istemedim çok klasik değil mi? isim koymak istememn de sebebi ona arkadaşım gibi muamele ediyor olmam
                          Hoca bende bilkentte okuyorum. O kadar gitarla içli dışlıyım bana hiç gitar vermediler gücendim valla. Belkide burslu olduğumdan vermiyorlar. Gidip istiyicem.

Ben şu ana kadar gitarlarıma isim vermedim. İsim verme isteğin varsa öyle sorarak bulmaya çalışma bence aklına güzel ve kendinin etkileneceği bir ad gelir koyarsın. Bana gereksiz geldi.

Yorum

Türk isimlerinden koy böyle Niyazi,Ekrem falan

Yorum

karamel .

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.