2 hafta kadar önce bu gitarı aldım geçen hafta salı günü bi konserimiz oldu ses sistemi konusunda elemanlar hiç iyi değildi ama izleyenler yinede çok beğendi ama gruptaki arkadaşlar benim gitarın clean'ide distortion tonununda iyi olmadığını boşuna bu gitarı aldığımı söylediler.Bende benim sesin konserde ses ayarlarını yapan ekipten kaynaklandığını söyledim.Sizce bu gitar bu kadar kötü bi gitar mı?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Epiphone Special II
Collapse
X
-
MYGitarist+
- Dec 2008
- 228
-
" Daha üstünü olamaz. Müzik yoluyla Tanrı’ya yaklaşmak ve oradan insanlığa seslenmek... " Ludwig Van Beethoven
kullanmış olduğum gitarda da seymour duncan sh-1 ve sh-4 manyetikler var, hem yüksek çıkışlı manyetikler hem de gitarımda iyi bir ton veriyorlar. dimarzio manyetikli bir gitarla çalmadım daha önce ancak gitarlarına modifiye yaptırıp dimarzio manyetik taktıranlar çok memnun kalıyor ve izlediğim videolar doğrultusunda ben de beğeniyorum.
Yorum
-
Johnson_86 isimli üyeden alıntı Mesajı gösteremgler 400'ü bulur dimi yinede.Benim istediğim clean ve distortiondada iyi bi ton vermesi.
Yorum
-
EpiphoneSpecial isimli üyeden alıntıYaklaşık 8-9 aydır special II kullanıyorum , henüz bir sahnede ekipmanlarla deneme fırsatım olmadı fakat stüdyoda beni tatmin edebiliyor performansı.Okuduğum kadarıyla gitar bir oraya bir buraya savrulmuş =D
emotech isimli üyeden alıntı Mesajı gösterEmg ZW set 350 lira civarında birde onu taktırması var 400 ü bulur senin işSon güncelleyen canKUTTT; 28-05-2009, 21:25.
Yorum
-
MYGitarist+
- Mar 2006
- 34
-
R.E.M. Türkiye Facebook sayfamız
https://www.facebook.com/groups/7914581114/?fref=ts
Her şey bisikletler için
http://seninkikacvites.blogspot.com/
-
dostum hb den kastının humbacker manyetik olduğunu varsayarak cevaplıyorum ki humbacker manyetikler ile de çok güzel clean tonlar alırsın maharet birazda almasını bilmekte. Tamam enstruman ve ekipman önemli ama müzisyen daha da önemli bütün suçları gitarlara ekipmanlara bulmayalım benim tanıdığım bazı kişiler var sanki kronik ton bulamama hastalığına yakalanmış gibiler ne emg ne marshall ne ibanez adamlar istedikleri tonları yakalayamıyor. Bu arada dostum johnson ben senin yerinde olsam sesçilere posta koyar ayarlar istediğim gibi olmadan çalmıyorum falan derdim bak o zaman dinliyorlarmı dinlemiyorlarmı, sonuçta müzisyen sensin senin isteklerini karşılamak için tutulmuş elemanlarda onlar.
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...

Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum