Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Epiphone Prophecy

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

ben araştırdım biraz sanırım prophecy serisi turkiyede yok maalesef..guitar centerda 650 $.acaba yurtdışından getirtmek ne kadar mantıklı.yurtdısından gitar getirme hakkında bilgisi olan varsa harika olacak..

Yorum

maun govde ,sabit kopru ,emg lespaul kasa ....sustain e yardırırsın süper sıcak sololar atılır offff

Düzenleyen - Sudden_deth on 15/09/2008 13:53:09

Yorum

Ben bu gitara yaklaşık 2 aydır aşığım hakkaten vuruldum yaaa bi eclips bi gibson bir de bu.Hastalık oldu bu lespaul bana.Yurt dışından ne kadara patlar acaba bende araştırdımda birşey bulamadım

Yorum

epey pahalıya patlar =) gümrük işlemleri için koşturup durursun oda bi ton masraf

Yorum

Esp nin Eclipse serisi gibi olmuş 24 perde emg manyetik vs. Türkiye fiyatını bilen varmı ?

Yorum

türkiyede satışı yok diye biliyorum ne yazık ki

Yorum

tuuberk isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                türkiyede satışı yok diye biliyorum ne yazık ki
                2009 yılında tüneldeki zuhal müzik'te satılıyordu bir tane les paul custom prophecy gx, ve bir tane ex. 1800 lira civarındaydı. uzun süredir hiç uğramadım hala satılıyor mu bilmiyorum o yüzden. eğer iletişime geçip isterseniz getirmelerini yine bu fiyat civarı birşey olur.
                Son güncelleyen frusciante_; 26-11-2010, 12:44.

Yorum

Prophecy futura fx e hayran kaldım ama Türkiye'de hiç bir yerde yok alet

Yorum

Limited edition emg les paul kullanıcısıyım. Şuanda Çin' de öğrenim görmekteyim ve gitarımıda burdan almıştım, o sırada prophecy serisinide deneme fırsatım oldu. Güzel gitarlar bunlar diyecek pek laf yok açıkcası. Şanslı günümdeymişim demekki, gitarı aldığım gün epiphone fabrikasında çalışan yetkili bir kişiden bilgi alma fırsatım oldu hem gitarlar hakkında hemde üretim aşamaları hakkında. Aldığım gitarın ve prophecy serisinin sağlam gitarlar olduğunuda söylemişti. Yetkili birinden duymak içini rahatlatıyo insanın açıkcası

Yorum

Herkese merhaba. Uzun süredir bir Les Paul arayışı içerisindeyim Ankara Kızılay'da gezerken bir dükkanda Les Paul Custom Prophecy Ex'e rastladım fiyatı 1900TL idi. Gitara aşık oldum desem yeridir. Sizce bu fiyata değer mi ? Yoksa farklı alternatifler var mıdır?

Yorum

Arkadaşlar gitarı almak isteyip satan yer bulamayan varsa ; http://do-re.com.tr/urundetay.asp?id=5620

Yorum

bununla plus top arasındaki fark nedir

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                          Initializing Tabs & loading Content...
                          Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                          X