Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Cort EVL-K4

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Arkadaşım haç işareti belirgin şekilde yok.Onu nasıl görmek istediğine bağlı mesala ben kılıç olarak görüyorum bugüne kadar arkadaşlarımdan hiçbiri haç demedi ona.Pentagramlara gelince arkadaşlarım hasta oldular ilk alırken düşündürdü fakat baktım ki pentagram satanistlere mal olmuş bir işaret değil.

"Pentagram, 5 köşeli ters çizilmiş yıldızdır. Bir çok toplumca şans getirdiğine inanılır. Sadece satanizm ile ilgili bir sembol olarak tabir edilemez."
    bakınız : http://tr.wikipedia.org/wiki/Pentagr...B1ld%C4%B1z%29

esp mh50 yi hiç çalmadım.Kıyaslama yapamam.Ben gitarcı dan aldım.(karşıyakada sinema pasajında) orda olabilir evl-k4.Bir bak 2 sinide çal hangisi hoşuna giderse onu al için rahat etsin.

Yorum

Ya ufff beynım karıstı yıneee Cortx6, X11,ibnz. 370Dx derken sımdı de bu uff hangısını secsem acaba

Yorum

Arkadaşlar solağını bulursam düşünürüm bu gitarı.Solağının olup olmadıgı hakkında bilgisi olan warsa bi yazsın

Yorum

www.cort.com da left handed kısmında varsa vardır..

Yorum

Ben öyle bi bölüm bulamadım.O bölümün tam adresini werebilirmisin

Yorum

pardon gibson sitesiyle karıştırmışım.forumlarda sorabilirsin aslında,ama benim gördüğüm kadarıyla solak olanı yok.

Yorum

Sağol.Peki jackson ps4 ile ilgili bir şeyler biliomusn nasıl gitardır

Yorum

cort'un x11 almada ne alırsan al güzeL gitarl ama ötüyor resmen ibanez denemedim yani 350 370 filan , cortun zz4 modelinin ve bazı cort modelerinin sesi my dukkanda var ordan dinleye bilirsin

Düzenleyen - safaktas on 26/06/2006 00:41:42

Yorum

2006 x11..diğerlerini denemedim ama x11 in manyetikleri bayağı kuvvetli..ve çok rahat bi gitar..tipde war!..parasının hakkını verio!!

Yorum

Dostum ben de k4 düşünüyorum da karasızım yani ton açısından ben metal çalıyorum solo ağırlıklı, uygun bi prosesör de alıcam. iyi gider heralde dimi prof olarak çalmıcam zaten evde çalacağım hobi niyetine

Yorum

beyler bende K4 çalıyorum soloda yıkıp geçiriyor ortalıııı.ve pentagramlarda satanizme mal edilmemeli.o zaman keçilere de soykırım yapalım.böyle saçmalık olmaz.k4 ü her türlü tavsiye ederim ben solo ağırlıklı çalıyorum ve pantera megadeth vs. o familyanın şarkılarında adamın ruhunu ayağa kaldırıyo ses...her türlü tavsiye ederim. X11 gibi ggerizekalı bi gitarın yanında K4 bence süper bi alet olmuş.Ankaradaki gitarcılar X11 satışını bıraktı.K4 ü görenler X11i almıyo dediler bana.

benim ekipmanım EVL K4 + BOSS ME 50
                        aynı şekilde ME 50yi de tavsiye ederim ama illede distortion diyenler BOSS MT-2!!!!

Düzenleyen - mick666 on 03/10/2006 02:29:58

Yorum

abi ben z-6 kulandım elimden burakımıyodum sapı kalın ama bayağı güzel makina ama yakından bakınca oyuncak gibi duruyo ama ses süper

Yorum

Benden başka K-4'ün akord kaçıran var mı merak ediyorum?

Yorum

illede distortion diyenler BOSS MT-2!!!!
                              hocam sen ne yaptın ya, öldürür zevkten adamı çalarken bu kombinasyon, bi de buna iyi bi marshall ekle, daha üstüne 2sene birşey alma.. Ama şaka biyana o paraya EVL K4 gibi bi gitar zor bulunur, ben ilk fırsatta almayı düşünüyorum, hasta oldum gitara abi ***

Yorum

eet beyler haklısınız harika bi gitar.. bende evl-z4 kullanıyorum floyd rose ve perde sayısı hariç herşeyiyle aynı k4 le.. gitarımdan ne kdr memnun olduğumu düşündükçe k4 hakkında ii bi fikrim *****.. düşüüyosanız hiç durmayın alın derim. yanlız alırken adam gibi bi anfide uzun uzun deneyin gitarınızı,artık düzeltilmiş olsada feedback problemi olabilio bu gitarlarda.. ayrıntılı bilgiyi emg başlığında verdim.. hepinize kolay gelsin ii çalışmalar..

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                                Initializing Tabs & loading Content...
                                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                                X