Duyuru

Collapse
No announcement yet.

500 - 1000 TL Bütçe Aralığı İçin Gitar Önerileri

Collapse
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Alışveriş 500 - 1000 TL Bütçe Aralığı İçin Gitar Önerileri

Arkadaşlar deneme turu mahiyetinde böyle bir konu açıyorum, başlığa uygun şekilde sorularınızı sorun, cevapları alın.

Konunun performansına göre kalacak veya kapatılacaktır. Lütfen özenli davranalım, sabırla cevap bekleyelim.

rock, blues, grunge çalmak istiyorsunuz ve fender alacak paranız yok. Yamaha pasifica serileri tam sizin aradığınız özelliklerde kendimden biliyorum tonu çok hoş ve tarza birebir uygun

Yorum

ltd mh-50 iyidir o fiyata.

Yorum

Sert muzik için:
        LTD AX-50 - 612 TL - LTD AX-50 BLKS - Black Satin Elektro Gitar
        LTD MH-50 - 660 TL - LTD MH-50 BLK - Siyah Elektro Gitar
        LTD EX-50 - 612 TL - LTD EX-50 BLK - Black Elektro Gitar

Bu ucu arasında AX-50 ve EX-50 kullanımı zor olan gitarlardır. Zor demek yerine yeni başlayanlar için taşıması ve kullanması zor desek daha doğru olur diye dusunuyorum. Bu fiyat aralığı arasında sert birşeyler yapmak için bire-bir olan LTD MH-50'dir.

Alternatif - Rock için:
        Ibanez SA120EX - 514 TL - Ibanez SA120EX BK-Siyah Elektro Gitar
        Ibanez ART100 - 541 TL - Ibanez Artist ART100 BK - Siyah Elektro Gitar
        Ibanez RG350M - 615 TL - Ibanez RG350M Limited Edition BK - Siyah Elektro Gitar
        Jackson JS30DKT - 746 TL - Jackson JS30DKT Dinky BLK - Black Elektro Gitar

Fiyat bakımından incelersek, JS30DKT daha kaliteli görunmektedir. Fakat yapacağınız muziğe uygun manyetik bakımından incelersek burası size kalmış bir işlemdir. ART100'u neden ekledin diye sorarsanız, LP kasa sevenler için fiyat bakımından da uygun bir Ibanez'dir kendileri. Bunlar arasında benim tercihim ise Jackson JS30DKT'dir.

(Fiyat olarak Mydukkan fiyatları baz alınmıştır.)

Yorum

Art 120 ti önerebilirim bende var gayet güzel hoç bir gitar manyetikleri aktif clean tonlarda başarılı distortion dada fena değil hard rock için uygun

Yorum

Kendi başlığında tatmin edici cevaplara ulaşamadım, buradan da sorayım, Cort X Custom HT nasıldır arkadaşlar?

Cort X Custom HT BK Elektro Gitar

Yorum

jamesmccoy isimli üyeden alıntı Mesajı göster
              Kendi başlığında tatmin edici cevaplara ulaşamadım, buradan da sorayım, Cort X Custom HT nasıldır arkadaşlar?

Cort X Custom HT BK Elektro Gitar
              Ustunde Seymour Duncan var. Öncelikle gözume çarpan bu. Cort'un kaliteli gitarlarından biri. Floyd Rose yok ama eğer ritm gitar gibi kullanacak ya da deli gibi solo kasmayacaksan çok da ihtiyacın yok. Hatta iyi bile olmuş, Floyd ayarı yapmak vs. çok uzun zaman alır. Seymour Duncan'lar ile birlikte fiyatı 611 TL. Çok değil, çünkü bu fiyata kaliteli bir yapım olduğunu duşunuyorum. Ağacı da ıhlamur. 611 TL'ye göre uygun, fena değil. 24 perde, melodik çeşitlilik demek bu da. Eğer muzik yapmak istiyorsan, uygun bir gitar diye duşunuyorum. Kore yapımı, fakat Cort da bir Kore markası olduğundan kaliteli olduğunu düşünüyorum. Yani ben tavsiye ediyorum bu gitarı. İyi gunler.

Yorum

Filth* isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                Ustunde Seymour Duncan var. Öncelikle gözume çarpan bu. Cort'un kaliteli gitarlarından biri. Floyd Rose yok ama eğer ritm gitar gibi kullanacak ya da deli gibi solo kasmayacaksan çok da ihtiyacın yok. Hatta iyi bile olmuş, Floyd ayarı yapmak vs. çok uzun zaman alır. Seymour Duncan'lar ile birlikte fiyatı 611 TL. Çok değil, çünkü bu fiyata kaliteli bir yapım olduğunu duşunuyorum. Ağacı da ıhlamur. 611 TL'ye göre uygun, fena değil. 24 perde, melodik çeşitlilik demek bu da. Eğer muzik yapmak istiyorsan, uygun bir gitar diye duşunuyorum. Kore yapımı, fakat Cort da bir Kore markası olduğundan kaliteli olduğunu düşünüyorum. Yani ben tavsiye ediyorum bu gitarı. İyi gunler.
                Yorum için teşekkürler Yanına da uygun bir amfi alacağım, muhtemelen Ibanez TBX30R alırım, Marshall MG'ler pek iyi değil gibi, gitarı deneme şansım yok ancak amfiyi deneyerek alacağım.

Yorum

bi alternatif olarak cort x-th var ondada emg 81-85 var oda güzele benziyo bir bak erim.Saygılar

Yorum

Teşekkürler ancak aralarında 300 lira var, maddi olarak zorlanırım, ve açıkçası sabit köprülü bir model düşünüyorum.

Yorum

arkadaşlar bende floydsuz,sert tonlara sahip(metallicaya yakın tonlar alabileceğim) klavyesi rahat bir gitar düşünüyorum.öncelikle ibanez art 320 hakkında fikri olan varmı kullanan deneyen falan bu gitar kafamdaki gitar.. veya başka neler olabilir bu fiyata sert tonlu floydsuz ve klavye rahatlığı gerçekten iyi olan önerebilceğiniz gitarlar varmıdır?

Ibanez ART320 BLS - Blue Sunburst Elektro Gitar art 320

Yorum

Sert ton alabilirsin tahminen ama Metallica o tonları almak için 10-11 tane prokesör kullanıyor. Yani biraz zor. Fakat Ibanez ART320 gerçekten bu fiyatlarda uygun bir gitar diye dusunuyorum. Ustunde pasif manyetik var, kalitesi tartışılır ama sert tonları sağlar. Kaliteli bir pedal ve kaliteli bir amfi ile istediğin tonları alırsın.
                        ART320'yi tavsiye ederim. İyi gunler

Edit: Aktif manyetik varmış. Ufak bir göz yanılması. Duzelten arkadaşlara teşekkurler.
                        Son güncelleyen Filth*; 28-10-2009, 16:41.

Yorum

Filth* isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                          Sert ton alabilirsin tahminen ama Metallica o tonları almak için 10-11 tane prokesör kullanıyor. Yani biraz zor. Fakat Ibanez ART320 gerçekten bu fiyatlarda uygun bir gitar diye dusunuyorum. Ustunde pasif manyetik var, kalitesi tartışılır ama sert tonları sağlar. Kaliteli bir pedal ve kaliteli bir amfi ile istediğin tonları alırsın.
                          ART320'yi tavsiye ederim. İyi gunler

Üstünde pasif değil aktif manyetik vardır.Ve 2 kalem pil ile çalışır.

Yorum

Cort kx-custom öneririm,mydukkandan yeni aldım sesi sustaini çok iyi fiyatına göre marka takıntınız yoksa aklınızda bulunsun biraz ağır gitar tek kusuru o bence geri kalan özellikleri bu fiyatta bir gitar için gerçekten iyi

Cort KX Custom Bright Blue - Case Dahil Değil Elektro Gitar

Yorum

filth verdiğin bilgi için teşekkür ederim ama art 120 art 320 bunlarda aktif manyetik var darkness 90 ya aslında marka takıntım falan hiç yok ama ibaneze yönelme sebebim genelde klavyelerinin çok rahat olması.Ama dediğin gitara baktım h-h floydsuz gövde maun tip olarakta çok güzel bana göre gibi görünüyoteşekkür ederim tavsiye için hakkaten güzel bi alternatif gibi görünüyo kardeşim karşılaştırıcam art 320 yle

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X