Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Wah Pedalı Önerileri...

Collapse
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

villasatan isimli üyeden alıntı Mesajı göster
    kirk ne zamandan beri dünyanın en çok wah kullanan adamı oldu acaba ??? satriani dinle biraz istersen ..
    Satriani'nin ögrencisi oldugu için wah hastalıgı bir nebze ordan geliyor ama Bana göre Satriani'den de çok daha fazla abartmıstır wahı
    Son güncelleyen Kirk-Lee; 17-04-2009, 23:20.

Yorum

beyler **** bir kac sorum ***** konu bıraz burda sapıyor ama kusura bakmayın. Mesela gitarımda bazı perdelerde bending yaparken ses çıkmıyor tappinglerde ii ses alamıyorum ayrıca mesela pantera flood solosunda harmonic dioz herhalde tele degmeye la telınde yapabılıyorum tek dıer sesler kesıyor sesı harmonıc yapamıyorum.Sizce gitarımın problemi ne?
      Yazdığınız mesaj eğer bir müzik eseri olsaydı, aşağıdaki ses dosyası gibi olurdu...

Kelimeleri olduğu gibi, en doğru şekilde kullanırsanız, yazdığınız mesaj anlam kazanacak...
      Tıpkı aşağıdaki ikinci ses dosyasındaki gibi...

Lütfen mesajınızı düzenleyip bu uyarıyı silin.
      Son güncelleyen mygitar; 18-04-2009, 04:21.

Yorum

#6973977 22 Nisan 2009 3 ürün işleme konulmuş

1 Jim Dunlop Cry Baby 535Q/Standart 1 adet
        2 Cort CA503/Siyah 1 adet
        3 D'addario EXL120 Super Light/takım tel 1 adet

Sipariş DetayI İptal Et

İşlem sırasına göre, siparişinizdeki ürünlerin temin süreci başlatılacaktır.

hayırlı olsun pedalım oh oh (: mucuk aşkım güzel pedalım hehehe çok mutluyum

Selçuk Uzunhasanoğlu`na da çok tşk ederim çok güzel bir site ve güven en önemlisi iyi ki var bu site ..
        Son güncelleyen zaga74; 22-04-2009, 12:34.

Yorum

slash signature mi dersiniz yoksa q535 mi ?

Yorum

yigit2490 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
            beyler **** bir kac sorum ***** konu bıraz burda sapıyor ama kusura bakmayın. Mesela gitarımda bazı perdelerde bending yaparken ses çıkmıyor tappinglerde ii ses alamıyorum ayrıca mesela pantera flood solosunda harmonic dioz herhalde tele degmeye la telınde yapabılıyorum tek dıer sesler kesıyor sesı harmonıc yapamıyorum.Sizce gitarımın problemi ne?
            Yazdığınız mesaj eğer bir müzik eseri olsaydı, aşağıdaki ses dosyası gibi olurdu...

Kelimeleri olduğu gibi, en doğru şekilde kullanırsanız, yazdığınız mesaj anlam kazanacak...
            Tıpkı aşağıdaki ikinci ses dosyasındaki gibi...

Lütfen mesajınızı düzenleyip bu uyarıyı silin.
            dostum tellerin sapa fazla yakın, fretlerin eskimiş veya sapın yamulmuş olabilir

Yorum

yigit2490 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
              slash signature mi dersiniz yoksa q535 mi ?
              eğer wah pedalın yoksa 535Q al derim ama gitarım yok dersen slash signature al .)

bana kalsa sırayla ikisini al bütcen yetdikçe ..

Yorum

Jim Dunlop'un yetkilisine yazdığım elektronik posta ve cevabı.
                535Q'ların eskilerinin 18V,yenilerinin 9V ile çalıştığını öğrendikten sonra sordum.Aynı Emg manyetiklerde yaptığımız iş gibi olabilir diye düşündüm.Emg'yi 18V yapanlar bilir.

Hi Yasar,

We can’t recommend that they will work with 18V. But, I don’t believe you will have any problems doing so.

Cheers,

Derek

--------------------------------------------------------------------------------

From: ... [mailto:...@hotmail.com]
                Sent: Monday, April 19, 2010 11:17 AM
                To: techsupport@jimdunlop.com
                Subject: Battery

Hi,I am Yaşar and have a question about the batteries.

Is it better if ı insert an 18V battery or two 9V batteries to

-Cry Baby 535Q
                -Mcr 404 CAE Wah Wah

I can eliminate unwanted distortion by using my system or rack.What are the good ways and the bad ways of using more power,please?

Thank You

Yorum

metallica falan düşünüyorsan crybaby kh95 al derim biraz tuzlu da olsa...

Yorum

açıkcası ben kh95 düşünüyorum. metallica fanı olduğuma göre bundan iyisi olamaz heralde ama ben gayet iyi solo atıyorum ve ses profesyonel çıksın istiyorum yani.wah için zaten prosesörlerde bulunmuyor diye biliyorum yani wahı ayrı almak zorundayım değil mi?

Yorum

Tam enter sandman tonu için kirk'ün ekipmanının aynına sahip olman lazım.ama en yakın tonu istiyorsan Cry Baby Kirk Hammet Signature(kh95) wah wah ı önerebilirim. ama en iyi wah wah tonunu sana 535q multi wah pedalı verir kanımca.
                      Son güncelleyen the_x_stranger; 27-07-2010, 00:07.

Yorum

Arkadaslar ben gecenlerde Jim Dunlop Dime Wah From Hell aldim sizce bu wah pedali nasil 535q ya veya diger ust model cry baby lere gore sizce iyi bir secim mi yapmisin?

Yorum

Arkadaslar alinmis pedalin davasi olmaz aldik bir kere ama hic mi fikri olan yok

Yorum

Arkadaşım şu an piyasada kendine yer edinmiş bir çok wah pedalını denedim.Morley Bad Horsie 1-2,Crybaby gcb-95,95q,535q,Zakk ZW-45,Dimebag DB-01,Vox Classic Wah...Bence en ergonomik wah Jim Dunlop Crybaby 95q dur..Morleyler drive'da gayet iyiler ama cleanleri kötü,Crybaby gcb-95 benim tarzıma gitmedi kaliteli fakat çok sade bir soundu var ayrıca fazla bağırmıyor ama soft türleri çalıyorsan sevebilirsin(Switch i var)..535q'nun işçiliği bir garip switch i elinde kalmayan yok ve ben 95q'yu aratacak pek birşey bulamadım sesinde,tonlarında..Zakk iyi bağırıyor,cleanleri zayıf,switch i var,switch sevmiyorum ben..Dimebag da iyi bir pedal ama pahalı yani gereksiz olur..Vox Classic Wah da tam bir pop pedalı..

Yorum

Vox V847A kullanan var mı? Benim elimdekinde mi sorun var, tizleri çok ama çok abartıyor ve neredeyse çekilmez bir hale getiriyor. Birde yanında TS7'yi açarsan aman yarabbi o ne biçim ses öyle insanı tımarhanelik eder.

Yorum

cacg_glr isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                                Vox V847A kullanan var mı? Benim elimdekinde mi sorun var, tizleri çok ama çok abartıyor ve neredeyse çekilmez bir hale getiriyor. Birde yanında TS7'yi açarsan aman yarabbi o ne biçim ses öyle insanı tımarhanelik eder.
                                Almayı çokça düşündüm; fakat aynı senin de dedigin gibi tonu çok parlak geldi bana. Strat ile kulaklarımı mahvetti.

Satıcı tamam halledeceğim dedi, sonuç: adam amfideki tizleri 1-2 arasına aldı. Dedim bravo
                                Son güncelleyen ynx; 27-01-2011, 21:48.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                                Initializing Tabs & loading Content...
                                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                                X