Site sizin hayatınızda ne gibi değişikliklere sebep oldu etkileri neler.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
MyGitar ın Hayatınıza Etkileri
Collapse
X
-
MYGitarist+

- Nov 2007
- 786
-
SATILIKLAR: Ibanez Jem7v(satıldı),C.Düşmez Equalizer pedalı(satıldı), Marshall Mg50dfx(satıldı), boss ds2(satıldı), M Audio fast track usb ses kartı(satıldı), Boss bcb60 pedalboard(satıldı), morley bad horsie2(satıldı), boss sd1(satıldı), boss ns2(satıldı), ibanez de7(satıldı), müziğe ara veriyorum herkese teşekkür ederim
Etiket: Hiçbiri
-
oradan buradan müzisyen arkadaşlar bulmaya çalışıp onlara soru sormak ve dolayısıyla onları rahatsız etmekten bıkmıştım artık böyle bir derdim yok her türlü bilginin olduğu bir site ve bu forum a ilk girdiğimde kendime bayağı sövdüm
çünkü bu siteye çoğu kez girmeme rağmen ordaki forum link ini görmeyip tıklamamıştım
Yorum
-
çok güzel düzeyli boş vakitleri değerlendirebilecek veya adına boş vakit yaratılıcak bir site.öğrendiğim çok şey oldu, yeni arkadaşlar edindim,edinmeye ve öğrenmeye devam
tabi torumlarıma; mygitara ilk girdiğimde... gibi başlayan bir cümle kuracak kadar hayatımda etki yapmadı
belki; mygitara üyeliğimin 5.yılında... gibi başlayan bi cümle kurabilirim belli olmaz
Yorum
-
Süper Moderatör
- Sep 2007
- 2168
-
1-Forumda arama yapmadan konu açanın konusu uyarı olmadan kapanır.
2-Nitelikli 100 mesajdan fazlası olan statü atlar. Boş mesajı olan uyarılarla beraber silinir. 3 uyarıdan sonrası banlanmadır.
3-Kuralları önemsememek kendinizi önemsememektir. Önemsenmek istiyorsanız anlamlı mesajlar yazın, kurallara uyun. İyi forumlar.
güzel insanlarla dolu site...herkez elinden geldiğince bir yardıma ihtiyacı olan kişiye anında elini uzatıyor tabi sanatçı hassasiyeti.bilgi paylaşımı süper,ayrıca burda biriken bilgiler burdan bilgi edinenler için ayrıca süper..müthiş bir kaynak burası...geçen sene şu zamanlarda enter sandman le mücaele edip gitarla iligili amfi manyetik başta olmak üzere hiçbirşey bilmezken bu site çoğu şeyi öğrenmeme hem birinci dereceden hem de ikinci dereceden etki yaptı.birinci derece bana bizzat kendi öğretti,ikinci derece ise bana araştırmam gerekenleri söyledi ve gerisi çorap söküğü gibi geldi...hala da geliyor.nette bakıyorum diğer sitelere vallahi ne bu böyle diyorum.bir marka yazıyorsun bin tane belli belirsiz başlık.
çok merak ediyorum bu site uzun yıllar sonra ne halde olacak?bir marka olmazsa ben de cankut değilim.ehende buraya yazıyorum
...şuanda 90 bin küsür üye var.50 bini aktif desek muhteşem bir sonuç çıkar ortaya.ayrıca içerik olarak zengin bir site.sadece gitar amfi muhabbeti dönmüyor.her türlü muhabbet belli çerçeveler içersinde konuşuluyor.ayrıca bu forumdaki disipline ve bunun beraberinde gelen saygı ve sevgi unsurlarına hayranım.çok iyi bir şekilde yoluna devam ediyor.umarım güzel günleri de hep beraber görürüz..müzikle,sevgiyle huzurla kalın
Yorum
-
Süper Moderatör
- Sep 2007
- 2168
-
2-Nitelikli 100 mesajdan fazlası olan statü atlar. Boş mesajı olan uyarılarla beraber silinir. 3 uyarıdan sonrası banlanmadır.
3-Kuralları önemsememek kendinizi önemsememektir. Önemsenmek istiyorsanız anlamlı mesajlar yazın, kurallara uyun. İyi forumlar.
aynen
...internette saatlerce zaman harcadığım güzide yerlerden biri...bilgisayarı açtığımda neler var diye girdiğim ilk girdiğim site
...
Yorum
-
Süper Moderatör
- Sep 2007
- 2168
-
burasının kolay kolay kapanacağını sanmıyorum....müziğin ve zekanın kol gezdirdiği bir ortam burası.
Yorum
-
Etikleri mi?Yazayım da okuyun...
Önceden sadece dinliyordum.Aklımda çalmak gibi bir şey yoktu.Daha sonra yaş biraz ilerleyip dinlediğim müziğin ne kadar güzel olduğu ve gitardan çıkan ses beni gitar konusuna itti.Aradım tabi ki nette.Bu site geldi doğal olarak.1-2 hafta okudum, okudum, okudum....Sonra gittim fiyat sormaya.Bana adi bir marka(ROCKson) kakalamaya kalktılar.Hemde yüksek bir meblaya...Yani diyeceğim o ki iyi varsın MyGitar...Hiç değilse ''gerçekten'' müzik yapmak isteyen insanların aldatılmasını önlüyor ve yardımcı oluyorsun..Teşekkürler herkese.
Yorum
-
Çeşitli değerlendirmeler yapmama neden oluyor. Günde açılan yaklaşık 30 ilanın 20 si nin forum ve ilan bölümü kırallarına aykırı olması ciddi ciddi düşündürtüyor beni. Gençlik ne halde öldük bittik denildiği kadar varmış meğer.
Bunun dışında gitar ile ilgili bildiğim çoğu şeyi buraya borçluyum.
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Yorum