Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2000 TL ye kadar manyetikli flamenco için gitar ?

Collapse
X
 
  • Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

    Alışveriş 2000 TL ye kadar manyetikli flamenco için gitar ?

    Merhaba arkadaşlar

    10+ yıldır gitar ile vakit geçiren birisiyim ancak şu anda bütçemi aşabilecek bir rakamda alışveriş yapma niyetinde olduğum için takıldım kaldım. Birkaç gündür forumda da arama yapıyorum ama bulamıyorum umarım bana bu konuda yardımcı olabilecek birileri çıkar;

    Flamenco müzikten hoşlanıyorum ve yeni alacağım gitarda da bunu sürdürmek istiyorum. Ancak almak istediğim gitar sahne gitarı da olmalı, aynı zamanda hem flamenco müzik yapabilmeli hem de sahneye çıktığım zamanlarda amfiye bağlayıp çalabilmeliyim.

    Forumdan edindiğim bilgilere dayanarak Flamenco severler için genellikle Alhambra flamenco serisi gitarlarını öneriyorlar. Fakat bunlar hem bütçe olarak beni biraz zorlayacak hem de saf flamenco gitarları oldukları için amfiye bağlanmayacak tarzda olan gitarlar.

    Sonuç olarak aradığımı bulamadım ve yardıma ihtiyacım var, sizce hem sahnede etkili bir izlenim bırakabilecek hem de odama çekildiğimde doyasıya flamenco çalabileceğim, üzerinde manyetiği olan, 2000TL'yi aşmayacak hangi gitarı Türkiye'de bulup alabilirim?

    #2
    Başlığı nitelikli hale getirdim. Bir de konuyla ilintili olsun diye şu linki de veriyorum. Konusu ''flamenco ya yeni başlayan birine tavsiyeler''.

    Yorum


      #3
      Teşekkür ederim Cankut

      Sanırım talep ettiğim nispeten nadir bir kombinasyon, henüz birşey çıkmadı umarım konusunda tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlar...

      Yorum

      Unconfigured Ad Widget

      Collapse
      Initializing Tabs & loading Content...
      Initializing Tabs & loading Content...

      Trending

      Collapse

      Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

      Çalışıyor...
      X