Arkadaşlar başlıktan anlaşılacağı gibi uzun süre düşündüm forumlarda dolaştım ve yeni setupım için fikirler edindim. Ama bazı yerlerde kararsız kaldım. Bütçem 5500 TL maksimum. Tarzım daha çok hard rock ile rock arasında metalle pek işim olmaz ara sıra Blues da çalarım.
Benim setup düşüncem şöyle:
Gibson SG standard
Fender Blues junior
Jim dunlop cry baby GCB-95
İbanes TS 808
Ama bazılarında kararsız kaldım mesela bana iyi bilen bir arkadaşım orange tiny terror 15W combo önerdi biriside Marshall MA50C ile güzel hard rock çalarsın iyi gider diyor. Yani bu 3 amfi arasında kaldım.
Gitar olarak gibson sg almayı düşünüyorum ama gözüm fender american da kaldı. İkiside çok iyi gitar sizce benim tarzım için hangisi daha iyi olur ?
Pedalıda Blues juniorun overdrive ı pek iyi değil TS808 de uzun süredir düşündüğüm bir pedal.
Wah pedalı olarakda cry baby seçtim.
Evet sonuç olarak önerileriniz varmı ya da bunlardan hangilerini seçmeliyim ?
Benim setup düşüncem şöyle:
Gibson SG standard
Fender Blues junior
Jim dunlop cry baby GCB-95
İbanes TS 808
Ama bazılarında kararsız kaldım mesela bana iyi bilen bir arkadaşım orange tiny terror 15W combo önerdi biriside Marshall MA50C ile güzel hard rock çalarsın iyi gider diyor. Yani bu 3 amfi arasında kaldım.
Gitar olarak gibson sg almayı düşünüyorum ama gözüm fender american da kaldı. İkiside çok iyi gitar sizce benim tarzım için hangisi daha iyi olur ?
Pedalıda Blues juniorun overdrive ı pek iyi değil TS808 de uzun süredir düşündüğüm bir pedal.
Wah pedalı olarakda cry baby seçtim.
Evet sonuç olarak önerileriniz varmı ya da bunlardan hangilerini seçmeliyim ?
Yorum