Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ibanez RGA121HCDR

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Ibanez RGA121HCDR

Selam arkadaşlar internette gezinirken (daha doğrusu piyasa araştırması yaparken) bu modele rastladım V7 ve V8 bulundurması bende sert bir gitar olduğu kanısını uyandırdı.Ayrıca Prestige serisi ve yanlış anlamadıysam düz (sabit) köprülü bir gitar.Özellikleri aşağıda:

5 pcs. Wizard Prestige sap Akçaağaç/Ceviz
    24 perde (Jumbo)(klavyenin materiyalini bulamadım sanırım gül)
    Maun Gövde
    Gibraltar Plus Köprü
    V7(neck)V8(bridge)manyetik 5 yollu switch
    ve Made in Japan

Bu da fotoğrafları:

Ayrıca Forumda arama yapıp bulamadığım için ve Rengi çok hoşuma gittiği için konuyu açtım peki şimdi soruma gelirsek Sizin yorumlarınız neler?

Cok güzel bir gitara benziyor emg-hz modifiyesi yapacaksın jackson tadında gitar olacak

Yorum

hehe aslında güzel olur manyetik de ben olsam pasif takacaksam Seymour Duncan tercih ederim ya da direkt EMG 81-85 ,85-89,85-85 gibi bir kombinasyon düşünürdüm

Yorum

bu türkiyede ne kadar.Maun gövde de var. emg 81-85 81-89 81-60 taktırılabilir.**** isteğe göre seymour duncan zebra taktırılabilir.Sabit köprü maun gövde. prestij ibanez tam da istediğim gibi :P

Yorum

liste fiyatı bugünkü dolar kurundan 1370 ytl falan Burdan inceleyebilirsin

ayrıca bir de CDO diye yeşil-siyah(yaklaşık füme diyeyim) arası bir rengi var mor sarmazsa ona bakabilirisniz

Yorum

ya 1570,2570 z derken bu gitarı gözden kaçırmışız.2 humbucker olmsı pena ile çalarken daha kolay rahatlık veriyor h-s-h düzeninde veya h-s-s düzeninde pena manyetiklere değiyor(bilmiyorum başka kimsede oluyormu ama..) bence önemli biş bu.Ya rengi çok güzel parlaklık açısından. ama rengi beğenmedim daha farklı renkleri çıkarılırsa daha iyi olur gibi.Ayrıca klavyesi rg 1570 veya rg 2570 zden daha ince gibi?.ama onlara göre nasıl sapı iyimi kötümü bilmiyorum.Bu gitarı 1570 ile karşılaştırmak gerekir.Gitar da floyd yok maun gövde.Güçlü çıkışlı manyetiklerle çok iyi sustain alınabilir.

Yorum

Durun bakalım ben bu gün gidebilirim tünele en geç pazartesi gideceğim kesin denerim varsa bi kurcalayalım nasıl bir şey görelimHatta video da çekerim varsa

Yorum

bunun manyetikleri alır almaz değişsen kaça satabilirim? 2 sine 100 dolar iyi mi çok mu az mı?

ya bu gitar yekpare veya set-in olsaydı sapı süper hatta çok süper olacaktı

Edit:bu rga 321 f 'in fiyatı ne kadardır türkiyede ??.rga 121 hcdr'in dimarzio dizaynlı manyetikli olanları bunlar.ama yine v7 v8 iyifir.Dimarzio dizaynlı ibanez manyetik diyince ne,nasıldır neye benzer denemeden bilmiyorsunuz.satması da zor olur ilerde manyetik değiştirecem derseniz.En iyisi v7 v8 li olanı alıp beğenmediysen adı olan bi dimarzio veya seymour duncan manyetik ile değiştirmek.

Edit2:Şu an tam olarak dumur oldum yani kelimelerle ifade edilemez [:0][:0][:0][:0][:0] rga 321 f ile rga 121 hcdr arasında tam 1000 ytl fark var o fark sadece dimarzio dizaynlı ibanez manyetiği için mi http://www.muzikenstrumani.com/index...7&kn=RG+Serisi [:0]
                Düzenleyen - Sudden_deth on 02/08/2008 18:03:55

Düzenleyen - Sudden_deth on 02/08/2008 18:11:06

Yorum

evet o single manyetik benide rahatsız ediyor sert sololarda ve hızlı ritmlerde ama onu sonuna kadar idir iki yanında vida onları sık aşağı iner manyetik o zmaan rahatsız etmiyor dip gürültüde azalıyor ayrıca hemen ne manyetiği bi seferde düz kullanın şu gitarları zaten anca sözde kimsenin adam gibi manyetik taktığını görmedim (forumda) çok az gördüm yani

Yorum

yoo hocam rg 2570'e 81-85 taktıran bile var.(ilginç acaba ses nasıldır).Eğer arkadaş buraya bakıyorsa cevap yazar her neyse...ben de gereksiz yere 2 humbucker değiştirecem diye 160-170 dolar vermek istemem.ama eğer ilerde tatmin etmezse dediydim.Sonuçta bi kere o kadar parayı verecek durumum var.bu paralar 1-2 bazen de 5 ytl olarak seneler içinde birikiyor...Onun için v7 ve v8'i sıfır ve kullanılmış(en fazla 1 yıl kullanmak şartı ile) ne kadara satılabilir?

Yorum

arkadaşlar özellikle sudden dumur olma o 321 olanın boyası da farklı onun işçilik değişik ama o fiyatı haketmiyor haklısın... manyetikleri de 80-100 ytl civarı okutursun diye düşünüyorum 0km iken

Yorum

Köprüsünün ismi komikmiş manyetikleri o kadar iyi koymuyorlar nedense. ve maun. genelde ıhlamur oluyor diye biliyorum ibanezler değişikmiş.

Yorum

ynx 50 dolardan satmış v8'i (ne kadar kullanılmış bilmiyorum yanlız.) ynx gelse de kendi gitarı ile bunu bi karşılaştırsa bi mikrofonu kapsa da bir iki bir şey "yazsa" D

@@acemielektrocu:niye bu konuyu açtın ki şimdi hergün bu konuya bakar oldum.bu rga 121 iyi ya D

Yorum

valla dedim sudden gitar arıyor açalım bi konuda takılsın şöyle şıkır şıkır mor bir gitarı olsun dedim manyetiklere takılmayın o kadar ya Amfidir Setup dır derken alırsın soundu olmadı çakarsın iki zebra

Yorum

Bu arada fiyatını konuştuğunuz manyetikler v7 v8 ise 20 liraya falan bile satıldığını gördüm.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X