Duyuru
Collapse
No announcement yet.
En çirkin elektro gitarlar
Collapse
X
-
LTD Wiper 50 bu gitar görünüş itibariyle çok iğrenç geliyor bana gitarı resmen yamultmuslar
Yorum bırak:
-
süper alet ama ya klavyesinide bb king imzası var dimi ben o gitardan bahsediyorum çünkü
Düzenleyen - Ugur258 on 14/07/2007 16:15:42
Yorum bırak:
-
fenderciler kusura bakmasın ama bana bütün fenderler iğrenç geliyo sesi de şekli de manyetik yok bi kere yani 2 tane manyetikçik var tonları çok yumuşak şekiller de zaten klasik ve berbat
Yorum bırak:
-
bende en itici gitarların ibanez GAX serisi oldunu düşünüorum altları şişman üstleri kısa çok çirkin bea
Yorum bırak:
-
fenderciler kusura bakmasın ama bana bütün fenderler iğrenç geliyo sesi de şekli de manyetik yok bi kere yani 2 tane manyetikçik var tonları çok yumuşak şekiller de zaten klasik ve berbat
Yorum bırak:
-
Tek sevdiğim Fender,şu güzelliğe bi' bakın
(Fender ''James Root'' signature Telecaster)**** tone düğmeyle 24perde olsaydı
Yorum bırak:
-
bence ibanezin gax serisi en berbat olanı da gax07 ltd. en krel les paul
ne marka olursa olsun, yeter ki les paul olsun.
Yorum bırak:
-
OnLy SlipKnoT® o gitar signature mu yoksa jim root sadece kullanıyor mu ???
Yorum bırak:
-
OnLy SlipKnoT® ogitar signature mu yoksa jim root sadece kullanıyor mu ???
Yorum bırak:
-
Ben sizin görüşlerinize katılamıyorum neyazıkki. Dünyada şekil olarak beğendiğim gitarların başında Les paul ler ve Telecaster lar gelir. Ayrıca O Line6 variax görünüş olarak itici gelse de sahnede ve kayıtta çok can kurtarabilicek özelliklere sahip bir gitar. Benim görüşüme göre en itici gitar İbanezin GAX serileri. Hiç bişeye benzetemiyorum ben bu gitarları.
Yorum bırak:
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...

Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum bırak: