Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Gitarda Ötme

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Gitarda Ötme

BEYLER BENIM BIR SQUIER'IM VAR VE SESİ BİRAZ ACTIGIMDA GITAR OTMEYE BASLIYOR.DISTORTION'DANDIR DIYENLER VAR,SQUIERLARDA BU SORUN VAR DIYENLER VAR.SIZ NE DUSUNUYORSUNUZ,BUNUN COZUMU NEDIR?

Anfiden kaynaklaniyor olabilir,...

Gain maximumdaysa olabilir, reverb cok aciksa olabilir,...onlari kisip dene,
    Bunlar durumu etkilemiyorsa baska anfide dene,

durum gene ayniysa manyetiklerin bozuk olma ihtimali artiyor,...aldigin yere gotur bir baksinlar,...

Yorum

Valla kötü manyetikler genelde ötme yapıyor.Squerin de üstünde çok iyi manyetikler olduğu söylenemez.Bir de manyetikler Feedback şeklinde mi ötüyor yoksa sorun cızırtı mı?

Yorum

ses kısık olunca otmuyor,ama sesı acınca(tabii dıstortıon da acık durumda)gıtar otmeye baslıyor.bence de manyetıklerde sorun var.ses cızırtı degıl,feedback ne bılmıyorum ama gıtar cıyak cıyak otuyor durdugu yerde.sorun manyetıkde ıse nedır ve cozumu nedır?

Yorum

Valla dene iste baska anfide de otuyorsa kesin manyetiktedir sorun, senin halledebilecegin bir sey olacagini sanmiyorum, aldigin yere ya da yoksa oyle bir yer bir luthier e gotur bence,...

tum pozisyonlarda oluyor mu? (switch le deistirilen) o da onemli,

Yorum

tüm pozisyonlarda olmuyor mesela switch ust tarafta olunca otmuyor,neyse buna bir uzman eli degmesi gerek herhalde.

Yorum

*** bende çok çektim bu squierın ötmesinden ama artık kurtuldum euhehe...**** işin garip yanı benim manyetikler single dı yanee normal bi durum ama bi arkımda benim gitarın aynısından vardı çok sağlam bi humbucker taktırmıştı ve yinede ötüodu gitar tabee deliriodu kendisi. gitar kimliğnden uzaklaşamıo işte clean için yaratılmış...

Yorum

kucuk harflerle tekrar duzenlersen baslıgı seviniriz...

forum kurallarına gore buyuk harflerle yazmak yasak.

Yorum

Kardeş senin gitar kac model belki manyetikler hassaslığını kaybetmiş olabilir.Ya da amfiden olabilir diger arkadaşların dedigi gibi.Başka bir arkadaştan amfi bulabilirsen onunlar çalmayı dene.Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                  Initializing Tabs & loading Content...
                  Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                  X