arkadaslar custom gitar yaptiracam ama hiç birsey bilmiyorum bu konu hakkynda biraz beni bilgilendirirmisiniz?? metin türkcanyn gitarini bilirsiniz yaptiracagim gitarda ayni onun gibi olsun istiyorum sekil ve tonlari ayni olsun istiyorum hatta biraz daha yumusak olabilir tonlari.. sanirim o cok sert. o gitara hayranym ben neyim var neyim yok satip o gitari yaptirmak istiyorum. o gitarda kullanilan agaclarin ne oldugunu bileniniz varmy acaba? o agaclary trdeki agaclardan edinsek olmazmy birde bildigim kadaryyla agaclari fyrynlamak gerekiyormu? yani kuru olmasi icin benim dayym tever sunta diye bi fabrikada calisiyo agaclari kurutuyor o fabrika orda kurutma islemi filan yapsam ne dusunursunuz tamamen made in turkey olacak eger oolmaz diyorsaniz o agaclari amerikadan filan getirmen gerek diyorsanyz ben bu i?e hiç bulasmiyim eger o gitarin ikinci elini bulabilirsem onu alayim bulmam sanirim imkansiz eger bulursamda sizce kac para olurr? >>>>>> arkadaşlar hepinizin yardimini bekliyorum janmoyre ozellikle senin yardimini bekliyorum sen de custom vardy galiba
Düzenleyen - petek on 20/07/2004 21:15:00
Düzenleyen - Selcuk on 21/11/2004 02:45:47
Düzenleyen - petek on 20/07/2004 21:15:00
Düzenleyen - Selcuk on 21/11/2004 02:45:47
Yorum