Duyuru

Collapse
No announcement yet.

crafter akustik gitar

Collapse
X
 
  • Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

    #16
    fx550eq gitarların fiyatı 350$-400$ arası ben 6 ay önce aldıgım crafter fx550eq gitarımı (kredi kartı borcum yüzünden) 300$'a satmayı düşünüyorum ilgilenen arkadaşlara duyrulur ayrıca (gitar sehpası+kelepça+çanta) hediyemdir.

    bu arada ANKARA içi olursa sevinirim.

    Yorum


      #17
      selamlar ,
      ben şu an taksim-tünel'deyim.aklımda ibanez ve takamine vardı fakat bana burda crafter'ı da önerdiler.fena değil gibi ama kullanan arkadaşlar crafter "akustik" gitar konusunda yardımcı olabilir mi?

      Yorum


        #18
        benim sattığıma pişman olduğum tek gitar, jumbo kasa bir crafter'dı. modeline falan dikkat etmedim ama yaklaşık 4 sene evel 450 tl vermiştim alırken. hatırladığım özellikleri klavyesinde sedef desenler olduğu ve gitarın 24 perde olduğu. o gitarla yaptığım bir kaç kayıt denk geliyor bazan efkarlanıyorum. tavsiye olarak yazmıyorum bunları sonuçta zevk meselesi bu işler, aynı paraya benzer seçenekler de bulunabilir, önemli olan kasa bence, tabi eğer amfi ile kullanacaksan elektroniği de önemli ama çoğunlukla akustik çalıyorsan bence kasa büyük olmalı.

        Yorum


          #19
          crafter fx-550eq kısaca süper bir gitar diyebilirim. şu anda piyasa fiyatı 700-800 tl civarında. ebaydan baktım 432$ . gitar elektro-akustik bir gitar ve tam hız yapmaya uygun. ben almaya çalıştım fakat param yetmedi eğer aranızda bu gitardan satacak varsa ben şimdiden talibim.

          Yorum


            #20
            Ben satıyorum çok temiz, evden çıkmadı sayılır 450 tl pazarlık vardır, tek bi çizik yok 5 ay önce aldım, elektro alcağım için satıyorum.

            Yorum

            Unconfigured Ad Widget

            Collapse
            Initializing Tabs & loading Content...
            Initializing Tabs & loading Content...

            Trending

            Collapse

            Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

            Çalışıyor...
            X