Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Extreme XE40BK

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Extreme XE40BK

arkadaşlar bu gitar hakkında bilginiz var mı?? sizce ii gitar mı ??
    gitara 374.25 YTL+ KDV diolar sizce ii bi fiyat mı tabi ki sıfır bu verdiim fiyat nasıl bir gitardır??

dostum ben onu daha dün aldım muhteşem bencee kendi alanında... ama ben fiyatına şaşırdım çünkü ben 290 ytl sıfır+pena+jack girşi+kılıf hediye werdiler.. reklam olmazsaa aldım sitenn adresini werebilrm istersenz.. reklam olur die şu an wermiim bence ii olur.. ama gitara gelcek olursak fena değil güsel... ama fiyatın kafamı karştrdı ii araştrmanı önerrm

Yorum

bu gitarı internetten almamanızı öneririm. ben extreme in bi gitarını almayı düşünüyodum nette bi yerde 600 ytl idi, sonra başka bi sitede 300 ytl olduğunu gördüm, aha işte budur alıyorum dedim, sonra İzmit te Gitarcı da aynı gitarın 225 ytl fiyatla satıldığını görünce dumur oldum ve ne bu markaya ne de o sitelere itimadım kalmadı. Extreme kötü marka demiyorum ama almayı düşünüyorsanız Unkapanı'ndaki mağazaları gezin (başka yerde pek bulamazsınız Extreme, çünkü web sitesi bile olmayan bi marka ve ithalatçısı Unkapanı'nda). Elinize alın bi çalın öyle karar verin, bahsi geçen sitelerden (tahmin edebiliyorum o siteleri) hiçbir şey almayın. XE40BK ben de almayı düşündüm hatta onunla ilgili araştırma yaparken rastladım bu foruma, kasası için bi şey söyleyemem ama manyetikleri 10-15 dolarlık manyetikler tahminimce. Onun için söylediğim gibi yapıp gitarı bi görün, sonra pişman olmayın. Bahsi geçen sitelerde 400 500 ytl fiyat biçilen gitarlardan biri, hayatımda gördüğüm en iğrenç ötesi, en kalitesiz gitardı, o yüzden Mydükkan ve onun gibi güvenilir bi iki site dışında hiçbir siteden alışveriş yapmayın, buna o çok meşhur reklamları çıkan siteler de dahil.

Yorum

Arkadaşlar ben bu gitarı denedim kasa ve klavye bakımından mükemmel diyebilirim...Çok rahat klavyesi var hatta Unkapanına arkadaşlara rezil olmıyım diye tek gittim denedim ama mükemmel ..Tek ve Büyük sorunu manyetikleri felaket derrecede sert vede dandik denebilr....Benim sormak istediğim gitarı kullannalar varsa acaba manyetik modifiyesi sonuç verirmi ...Heavy metal yapıyorum acaba hangi manyetik uygundur...? yorumlarsanız sevinirim..

Yorum

Arkadaşlar ben bu gitarı denedim kasa ve klavye bakımından mükemmel diyebilirim...Çok rahat klavyesi var hatta Unkapanına arkadaşlara rezil olmıyım diye tek gittim denedim ama mükemmel ..Tek ve Büyük sorunu manyetikleri felaket derrecede sert vede dandik denebilr....Benim sormak istediğim gitarı kullannalar varsa acaba manyetik modifiyesi sonuç verirmi ...Heavy metal yapıyorum acaba hangi manyetik uygundur...? yorumlarsanız sevinirim..
          bence hiç uğraşma o gitarla daha iyi bi gitar bak mesela cort ve ibanezlere bakabilirsin

Yorum

Arkadaşlar şekil istiyorum diyorsanız bir süreliğine(!) işinizi görecek gitarlar onlar, zaman ilerledikçe sizi ne performans ne işçilik bakımından tatmin etmemeye başlayacak gitarlar bunlar. Alıp kullanıp kullanmamak tabi ki size kalmış, üzerine iki EMG atıp kullanabilirsiniz bir süre rahat rahat da size yetecektir. Ama elinizden çıkarmaya kalktığınızda veya orasına burasına birşey olduğunda size kendi ederinden çok masraf çıkartabilecek olmalarını da göz önünde bulundurun lütfen.

Yorum

Benim elimde EMG takım manyetik var. Aslında şekil olsun diye de istiyorum birazda çünkü elimde ibanez ve Cort evl-k4 gitarlar zaten.

Yorum

Sen kararını vermişsin hocam, ben bunları da göz önünde bulundur diye yazdım zaten şimdide hayırlı olsun o halde..

Yorum

Benim elimde EMG takım manyetik var. Aslında şekil olsun diye de istiyorum birazda çünkü elimde ibanez ve Cort evl-k4 gitarlar zaten.
                  warlock kasa bc.richlerede bakabilirsin şekilleri çok hoş bence

Yorum

Bana sorarsan Warlock kasalar E.T denen yaratıkdan bile daha tipsiz.Bizim ark aldı nasıl görmeye dayanıyorlar o gitarı anlamıyorum

Yorum

Abi O Gitarın Aynısını Şebnem Ferah ' ın Elektro Gitaristi Kullanıo.Onunkide Extreme Yalnız Özel Yapım.Onunla Tanışma Fırsatım Oldu Ve Gitarıyla Çalabildim!!

Yorum

Onunki extreme değil özel sipariş üzerine el yapımı. Metin Türkcan gibi bir adam extreme kullanırmı hiç?

Yorum

Bir kere ona Şebnem Ferah'ın gitaristi yerine Pentagram'ın Lead Guitar'ı desek daha bir vasfına uygun olur

Yorum

şebnem ferah ın gitaristin denilen insan "metin türkcan" abimiz mitanıstın eline gitarını aldın ama extreme diyorsun helal olsun....emin ol metin türkcan da o gitarı ggidiyor dan almıstır 100 ytl ye ....

hatta sebnem ferahın ve ogün ün sarkılarında lespaul custom calıyodu o da Rockson markaymış...elime aldım caldım biliyorum...

Yorum

HeavyBasses tan süper bir acıklama daha.Gecen gün yolda gidiyordum bir de baktım metin(bizim metin) dedim gel buraya.Tamam abi dedi.Dedim neydi o 10 Mart 2007 deki performans almıssın eline bir esp cakması sx gitar hava atmaya calısıyosun adam ol dedim.Tamam abi dedi gitti.
                              (Bayagı abarttım ya???)

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X