Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Marshall mg 15fx & mg 15dfx

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Alışveriş Marshall mg 15fx & mg 15dfx

Merhaba arkadaşlar. İki model amfi arasında kaldım. Marshall MG 15FX ve MG 15DFX. Bunların arasındaki fark nedir? Fiyat farkı var ama performasn olarak çok fark varmı? Hangisini önerirsiniz? MG 15FX daha pahalı. Ona bu parayı vermektense MG 15DFX almakla çok birşey kaçırırmıyım ? Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler...

Mg15Dfx eski seri marshallar. Mg15fx'ler ise yeni seridir. Aralarında pek ayırt edici özellik yok aslında. Birde tarzın ne?

Yorum

tek fark eski ve yeni olması diye biliriz

Yorum

Tarzım; blues tonlar, guns n roses, bon jovi vs olabilir, alternative, hard rock sayabilirim.

400 tl bütçem var. 400 tl ye MG15FX mi yoksa daha ucuza MG15DFX mi. Yoksa yine en fazla 400 tl ye başka markanın önerebileceğiniz başka modellerimi? Açıkçası mg15fx in 4 farklı efekti (delay-chorus-phaser-flanger) ve overdrive, distortion, grunch tonlarını barındırması hoşuma gitti. Belki bildiğiniz başka modellerde vardır bu özellikleri taşıyan?

Yorum

Birde Fender Mustang I modeli nasıldır acaba? Çaldığım türleri ve istediğim tonları az buçuk söyledim. Bu bağlamda Marshall MG 15FX ile Fender Mustang I i kıyaslarsak performans olarak hangisi daha ağır basar. İkiside hemen hemen aynı fiyat hangisini önerebilirsiniz?

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
          Initializing Tabs & loading Content...
          Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
          X