Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Marshall Mg15R , Line6 Spider 15

Collapse
Bu konu kapandı.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

• Alışveriş Marshall Mg15R , Line6 Spider 15

Bu iki amfi arasında kaldım , marshall ın bildiğimiz gibi drive tonları güçlü , fakat 'line6 15 watt' amfinin 4 ana modellemesi oldugu icin beni daha cok cezbettti .. Sizce hangisini almalıyım

Okuman dileğiyle:

Yorum

Okudum , fakat ben tam yaklaşamasamda , dolgun yumuşak distortion lar istiyorum yani hard rock,pentatonik sololar filan, daha sonra da boss ds-1 alacağım için modelleme amfi si olmasın istiyorum , ne yapmalıyım

Yorum

White4Snake isimli üyeden alıntı Mesajı göster
        Okudum , fakat ben tam yaklaşamasamda , dolgun yumuşak distortion lar istiyorum yani hard rock,pentatonik sololar filan, daha sonra da boss ds-1 alacağım için modelleme amfi si olmasın istiyorum , ne yapmalıyım
        Mg al o zaman ne diyim. Ne istediğini biliyosun zaten. Line 6'yı Ds-1 vs Sd-1 ile geliştirebilirsin. Ben de Vox Ad30Vt var. (lambalı ama o özelliğini saymazsak) Sd-1 ile süper tonlar yakalıyorum ve içinde istemediğin kadar modelleme var. Mg15dfx bulabilirsen tavsiye ederim. Madem modelleme istemiyorsun. Arkadaşıma aldık 1 hafta önce gayet güzel. Fx girişi ile preamp katını kapatabilirsen, sağlam bir kabin yardımıyla Mg'nin asıl tonuna ulaşabilir ve Ds-1 ile güzel tonlar alabilirsin. (Denedim, biliyorum .)

Yorum

Bilgi verdigin icin saol Bu arada 'laney 20R ' diye bi amfi var hem ucuz hem hopörlör ü çok kaliteli dediler. http://www.mydukkan.com/urunler_deta...id=1615&gid=90
          Görünüşte güzel ,sizce nasıl
          Son güncelleyen White4Snake; 27-09-2010, 18:16.

Yorum

White4Snake isimli üyeden alıntı Mesajı göster
            Bilgi verdigin icin saol Bu arada 'laney 20R ' diye bi amfi var hem ucuz hem hopörlör ü çok kaliteli dediler. http://www.mydukkan.com/urunler_deta...id=1615&gid=90
            Görünüşte güzel ,sizce nasıl
            Kullanmadım, bilmiyorum.

Yorum

peki delay efekti çok önemli mi?

Yorum

Arama yapmanızı rica ediyorum burada da. Ayrıca mg10 un ya da tüm mglerin drive ı güçlü değildir ibanez tbx lerle kıyaslanırsa. Amfileri deneyerek araştırmanızı ve forumda daha önce yazılan bilgiler ışığında konulara devam etmenizi rica ediyorum sağlıcakla kalınız.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                Initializing Tabs & loading Content...
                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Pitbull Strings Gold Series Gitar Telleri

Collapse

Çalışıyor...
                X