Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Marshall Mg15R, Line6 Spider 15

Collapse
Bu konu kapandı.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Marshall Mg15R, Line6 Spider 15

Bu iki amfi arasında kaldım , marshall ın bildiğimiz gibi drive tonları güçlü , fakat 'line6 15 watt' amfinin 4 ana modellemesi oldugu icin beni daha cok cezbettti .. Sizce hangisini almalıyım

Okudum , fakat ben tam yaklaşamasamda , dolgun yumuşak distortion lar istiyorum yani hard rock,pentatonik sololar filan, daha sonra da boss ds-1 alacağım için modelleme amfi si olmasın istiyorum , ne yapmalıyım

Yorum

White4Snake isimli üyeden alıntı Mesajı göster
      Okudum , fakat ben tam yaklaşamasamda , dolgun yumuşak distortion lar istiyorum yani hard rock,pentatonik sololar filan, daha sonra da boss ds-1 alacağım için modelleme amfi si olmasın istiyorum , ne yapmalıyım
      Mg al o zaman ne diyim. Ne istediğini biliyosun zaten. Line 6'yı Ds-1 vs Sd-1 ile geliştirebilirsin. Ben de Vox Ad30Vt var. (lambalı ama o özelliğini saymazsak) Sd-1 ile süper tonlar yakalıyorum ve içinde istemediğin kadar modelleme var. Mg15dfx bulabilirsen tavsiye ederim. Madem modelleme istemiyorsun. Arkadaşıma aldık 1 hafta önce gayet güzel. Fx girişi ile preamp katını kapatabilirsen, sağlam bir kabin yardımıyla Mg'nin asıl tonuna ulaşabilir ve Ds-1 ile güzel tonlar alabilirsin. (Denedim, biliyorum .)

Yorum

Bilgi verdigin icin saol Bu arada 'laney 20R ' diye bi amfi var hem ucuz hem hopörlör ü çok kaliteli dediler. Laney LX20R Siyah Elektro Gitar Amfisi
        Görünüşte güzel ,sizce nasıl
        Son güncelleyen White4Snake; 27-09-2010, 18:16.

Yorum

White4Snake isimli üyeden alıntı Mesajı göster
          Bilgi verdigin icin saol Bu arada 'laney 20R ' diye bi amfi var hem ucuz hem hopörlör ü çok kaliteli dediler. Laney LX20R Siyah Elektro Gitar Amfisi
          Görünüşte güzel ,sizce nasıl
          Kullanmadım, bilmiyorum.

Yorum

peki delay efekti çok önemli mi?

Yorum

Arama yapmanızı rica ediyorum burada da. Ayrıca mg10 un ya da tüm mglerin drive ı güçlü değildir ibanez tbx lerle kıyaslanırsa. Amfileri deneyerek araştırmanızı ve forumda daha önce yazılan bilgiler ışığında konulara devam etmenizi rica ediyorum sağlıcakla kalınız.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
              Initializing Tabs & loading Content...
              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
              X