Arkadaslar merhaba yaklasik 3 senedir gitar ogrenmeye calisiyorum kurs gibi yerlere gitmedim kendimden alayli bir sekilde fakat bu 3 sene boyunca gercekten muzigi cok sevdigim ve gitara cok merakli oldugum icin kanimca cok yararli gecti ayrica bareli akorlar tab nota okuma bu gibi konularda bilgim var fakat armoni gamlar vb gibi konularda bilgi sahibi degilim boyle bir temel uzerine blues calmak istiyorum blues calmaya nerden baslamaliyim hangi kaliplari ogrenmeliyim hangi yolu izlemeliyim sizden ricam beni bu konularda aydinlatmaniz
Birde arkadaslar kullandigim ekipman ibanez grg170dx vede cort mx15 amfimi en kisa zamanfa degistirecegim ekipman konusundada yardimci olursaniz sevinirim
Bu arada forumda yeniyim yanlis yaptigim yerler olursa uyarirsaniz sevinirim arkadaslar
Birde arkadaslar kullandigim ekipman ibanez grg170dx vede cort mx15 amfimi en kisa zamanfa degistirecegim ekipman konusundada yardimci olursaniz sevinirim
Bu arada forumda yeniyim yanlis yaptigim yerler olursa uyarirsaniz sevinirim arkadaslar
Yorum