arkadaşlar solosu basit şarkı arıyorum o şarkıların sololarına çalışçam yardımcı olursanız sevinirim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bildiğiniz basit solosu olan parçalar
Collapse
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
bende içinde teknikler bulunduran sololara çalışmanı öneriyorum nympheta nın verdiği örneklerde bendlerini geliştirmen için güzel
örneğin fade to black i iyice dinle yavaş yavaş çal introsu vs, outrosu zor ama yavaş yavaş çal parmaklarını klavyede dolaştırıcak sololar. smeel like teen spiritin solosunu atmanın sana hiç bir faydası yok ama ritimi iyidirSon güncelleyen metinko; 04-05-2009, 19:33.
Yorum
-
MYGitarist+

- Nov 2007
- 786
-
SATILIKLAR: Ibanez Jem7v(satıldı),C.Düşmez Equalizer pedalı(satıldı), Marshall Mg50dfx(satıldı), boss ds2(satıldı), M Audio fast track usb ses kartı(satıldı), Boss bcb60 pedalboard(satıldı), morley bad horsie2(satıldı), boss sd1(satıldı), boss ns2(satıldı), ibanez de7(satıldı), müziğe ara veriyorum herkese teşekkür ederim
-
MYGitarist+

- Nov 2007
- 786
-
SATILIKLAR: Ibanez Jem7v(satıldı),C.Düşmez Equalizer pedalı(satıldı), Marshall Mg50dfx(satıldı), boss ds2(satıldı), M Audio fast track usb ses kartı(satıldı), Boss bcb60 pedalboard(satıldı), morley bad horsie2(satıldı), boss sd1(satıldı), boss ns2(satıldı), ibanez de7(satıldı), müziğe ara veriyorum herkese teşekkür ederim
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Trending
Collapse
-
yazan suhanidash557Fishing in Old School RuneScape (OSRS) has long been seen as a low-tier money-making skill, often associated with clicking sharks for hours and wondering if this monotony defines your in-game life. However, recent updates have dramatically shifted the...
-
Kanal: Yeni Başlayanlar
Dün, 09:27 -
-
yazan JeansKeyzhuIn EA Sports FC 26, coins are the heartbeat of Ultimate Team. They are the essential currency that powers your ability to build a competitive squad, buy star players, trade on the transfer market, and keep your club buy EAFC 26 Coins evolving throughout...
-
Kanal: Yeni Başlayanlar
20-05-2026, 09:25 -

Yorum