Ben mahallemizdeki bi abiden akorları öğrenmiştim.Sonrasında internetten sağdan soldan araştırarak kendim öğrendim.İnternet büyük nimet.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Elektro Gitari Kursa Gitmeden Ogrenebilir miyim ?
Collapse
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
ben de ilk kez başlayacağım (ilk kez başlamak??!?!?) sanırım fiyatı nedeniyle Cort G50 OPB Elektro Gitar ı almayı düşünüyorum. Nasıldır iyi midir,başlangıç için yeterli midir?
Yorum
-
Elektro gitarı kursa giderek daha hızlı öğrenirsin. Nota bilgin, müzik bilgin daha ileri seviyede olur. Ama gitarı çalarken tat alamazsın, çünkü özgür olamazsın, çünkü artık kuralların vardır. Bence gitar kesinlikle kendi kendine öğrenilmesi gereken bir şey, eğer aşkla çalmayı sürdürmek istiyorsanız tabi..
Yorum
-
Gitarda belirli perde,çalış,parmak kullanış vardır.Akustik veya elektro farketmez.Fakat 500 TL ıbanez akustik mesela iyi bir başlangıç olur,pena ile çalarsın.Müziği gitarı kalite ile sev.Ucuz gitar başbelası olur.Gitarı kullanmak iyi gitar ile kolaydır.Akustik gitarda tel uzun zaman dayanır iyidir.Fakat elektro gitarda teli bir ay kullanabilirsen mucize olur.Fakat elektro gitarında hoş tarafları var.
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Trending
Collapse
-
yazan tabutsaIPTV kanalları tanıtımı yaparken, yasal ve lisanslı yayınlar üzerinden bilgi vermek önemlidir.
IPTV (Internet Protocol Television), televizyon yayınlarının internet üzerinden izlenmesini sağlayan bir teknolojidir. Geleneksel uydu veya...-
Kanal: Yeni Başlayanlar
13-06-2026, 14:36 -

Yorum