Elektro gitar ile başlamak daha iyi bir seçim fazla sıkılmazsın ve kendini geliştirdiğinde akustik ve klasik gitarlara geçişinde fazla zorlu olmayacaktır.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Elektro Gitari Kursa Gitmeden Ogrenebilir miyim ?
Collapse
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Bu iş programla değil senin müziğe ve gitar çalmaya olan isteğinle alakalı olan bişey eğer müzik yapmaya hevesin ve isteğin varsa yaparsın ama eğer içinde gerçekten istek yoksa en baba programlarda olsa en sağlam ekipmanada sahip olsan bişey yapamazsın sadece paranı çöpe atmış olursun okadarOkayNeT isimli üyeden alıntı Mesajı gösterMerhaba,bende elektrogitar çalmaya başlamak istiyorum,yazlıkta kuzenimin arkadaşlarıda kursa gitmeden çalmış anlatıyordu ama ona sordum hangi programları kullanıyorlar diye,ben bilmiyorum dedi.Bu iş gerçekten proglamlarlamı oluyor,oluyorsa programların isimleri neler?
Yorum
-
Meraba ben 1 ay kadar klasik gitar kursu aldım 5 6 tane akor biliyorum ve 1 yıl kadar evde kendim klasik gitarla tab çalışması yaptım. ve önümüzdeki hafta elektro gitara başlamak istiyorum günde 2 saatimi ayıracağım ve (bileniniz vardır) Selim Işık diye bi hoca var onun derslerini internetten izleyip evde kendimi geliştirmek istiyorum sizce bu şekilde kursa gitmeden iyi gitar çalan biri olabilirmiyim ?
Yorum
-
Elektro öncesinde alışma amacıyla başka bir tür gitar çalmak istersen bu olsa olsa akustik gitar olur.Genel olarak ikisinin tekniği çok farklıdır.Elektroyu penayla çalarken,klasik gitarı parmakla çalarsın.Klasikten sonra elektroya geçince de bazı şeyleri baştan öğrenmek zorunda kalırsın haliyle ama akustikte bu sıkıntıları çekmezsin.Akustik ve elektro gitarlar teknik olarak paraleldirler.
Yorum
-
Bir kaç sorum var
Elektro gitar çalmak istiyorum, klasik gitar çalmadım. Notaları bilmiyorum. Kursa gitmeden evde elektro gitarı ne kadar öğrenebilirim-en azından mümkün mü onu söyleyin o da yeter-? Yardımcı kaynak satın alabilirim, gayet azimliyimdir de. Sıkılmadan yavaş yavaş çalışabilirim. Ama bahsini ne zaman pedere açsam gülmeye başlıyor, sen git sazdan bass gitara geç falan diyor. Bana ya klasik alacakmış ya da hiç bir şey almayacakmış. Klasiği de şöyle baba yiğit olanından alsa bir şey demem, 60 liralık olandan alacakmış. Siz tavsiye eder misiniz ? Ben elektro istiyorum ama ben 300 lira veremem elektro gitara diyor. Amfi gitar setleri ne kadar olur ? Arkadaşımın önerdiği Ashton AGT40 var, siz de tavsiye eder misiniz ? Çok hoşuma gitti gitar, ne de olsa canım sıkıldığında çalacağım, az da görsel olmalı değil mi ? Tonu hiç fark etmez. Şimdiden teşekkürler
Yorum
-
MYGitarist+

- May 2013
- 82
-
What i've felt what i've knownNever shined through in what i've shownNever be never seeWon't see what might have beenWhat i've felt what i've knownNever shined through in what i've shownNever free never meSo i dub thee unforgiven
mümkündür ben ikisinide çalıyorum kafan ne istiyorsa onu yap sonuç olarak konsere çıkmayacaksın.
Yorum
-
Tabiki öğrenebilirsin.thousansofsalgam isimli üyeden alıntı Mesajı gösterElektro gitar çalmak istiyorum, klasik gitar çalmadım. Notaları bilmiyorum. Kursa gitmeden evde elektro gitarı ne kadar öğrenebilirim-en azından mümkün mü onu söyleyin o da yeter-? Yardımcı kaynak satın alabilirim, gayet azimliyimdir de. Sıkılmadan yavaş yavaş çalışabilirim. Ama bahsini ne zaman pedere açsam gülmeye başlıyor, sen git sazdan bass gitara geç falan diyor. Bana ya klasik alacakmış ya da hiç bir şey almayacakmış. Klasiği de şöyle baba yiğit olanından alsa bir şey demem, 60 liralık olandan alacakmış. Siz tavsiye eder misiniz ? Ben elektro istiyorum ama ben 300 lira veremem elektro gitara diyor. Amfi gitar setleri ne kadar olur ? Arkadaşımın önerdiği Ashton AGT40 var, siz de tavsiye eder misiniz ? Çok hoşuma gitti gitar, ne de olsa canım sıkıldığında çalacağım, az da görsel olmalı değil mi ? Tonu hiç fark etmez. Şimdiden teşekkürler
Yapman gereken en önemli şeylerden biri bolca müzik dinlemek. Bu kulak gelişimin için çok faydalı olacaktır. Ancak paran yoksa şimdilik gitar falan alma. Zaten tonu onemli değil demişsin. Yani henüz hangi tarz istediğini bile bilmiyorsun. Sen şimdilik bol bol müzik dinle ve para biriktir. en az 400 tl para biriktirince de 350 tl civarı bir gitar ve 10 wattlık çalışma amfisi alırsın. Unutma ki ucuz ekipman insanı her yönden olumsuz etkiler. Hatta kulağını geliştirmene bile engel olur. Sana 2 kitap öneriyorum. 1. sini şimdi al. 2. sini gitarla birlikte al.
1. Müziğe Giriş Kitap Otto Karolyi
2- Yeni Başlayanlar İçin Gitar Metodu Kitap Bora Uslusoy
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Trending
Collapse
-
yazan tabutsaIPTV kanalları tanıtımı yaparken, yasal ve lisanslı yayınlar üzerinden bilgi vermek önemlidir.
IPTV (Internet Protocol Television), televizyon yayınlarının internet üzerinden izlenmesini sağlayan bir teknolojidir. Geleneksel uydu veya...-
Kanal: Yeni Başlayanlar
13-06-2026, 14:36 -

Yorum