Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Elektro Gitari Kursa Gitmeden Ogrenebilir miyim ?

Collapse
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Öğrenebilirsin.Fakat yanlış öğrenmemelisin.İnternetten gitar teknikelriyle çalışarak işe başlayabilirsin. İnternette herşey var

Yorum

bende kendim öğrendim kardeş çabalarımla gayet iyi durumum hatta kursta direk nota öğretiyolar kulak zayıf kalıyor

Yorum

olabilri eger böyle cok ilerlemiyor dersen internette selim ışıgın gitar dersleri var ona bak kendini kısa sürede geliştirirsin

Yorum

Ben 2 yıl klasik gitar kursuna gittim. Şimdilerde solo gitar metodu isimli bi kitaptan çalışıyorum. İçindeki alıştırmalar için bir de CD si var. Bir dene istersen...

Yorum

arkkaya22 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
            olabilri eger böyle cok ilerlemiyor dersen internette selim ışıgın gitar dersleri var ona bak kendini kısa sürede geliştirirsin
            evet adam gerçekten başarılı anlatıyor dinlemekte fayda var

Yorum

Ögrenebilirsin ama gitar sonsuz bir ensturuman yanı hep çalısmak lazım mesela ben kendım ogrendım ewde 4 sene oluyor (;

Yorum

kırık pena isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                bende kendim öğrendim kardeş çabalarımla gayet iyi durumum hatta kursta direk nota öğretiyolar kulak zayıf kalıyor
                Armoni bilgin de iyiyse çok güzel. Ama kendi çabasıyla öğrenmek isteyenler genelde armoniye önem vermiyor. Deli gibi teknik çalışıyor. Etrafımda solosu zor olan parçaları tab vasıtasıyla çalabilen ama notaları çıkar dediğinde mavi ekran veren kaç arkadaşım var. Ben yine birinden ders almayı öneririm. Hem doğru öğrenirsin. Bazı yerlerde kafana göre çalışmazsın. Selim Işık da böyle söylüyor. İnternet olsa da kendi çabanla öğreneceğin bir tekniği veya gamı en az 2 günde yalan yanlış öğreneceğin yere sana yol gösteren biri olursa birkaç saatini almaz bu çalışma.

Yorum

Elbette gitmeden öğrenirsin neden olmasın ?. Amma velakin sololarda daha başarılı bir performans için profesyonel birinden mutlaka ders almalısın. Sololarda daha başarılı performanstan kastım nota, gam, armoni bilgisi, bu konularda mutlaka yardım alman daha da iyi olmanı sağlar.

Yorum

Hardcase isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                    Taba bakmıyacam diye kendini sınırlama bende gitarı kendim öğrendim bunda tabların çok büyük etkisi vardı tabla birlikte notalarıda adın gibi bilmen lazım iyi çalmak istiyorsan
                    Yanlış mantık.Tablar ve notalar arasındaki fark sizin iyi çalmanıza ya da kötü çalmanıza etki etmez tab öğrenirseniz elektro gitar çalabilirsiniz nota öğrenirseniz müzisyen olabilirsiniz.Tab da hatırladığım kadarıyla bir müzik kodlama sistemiydi ama en geçerlisi notadır nota olarak da kalacaktır.

not:Bunu yazmamın nedeni insanlara yanlış bilgi verip umutsuzluğa sürekleminizi yanlış bulduğum için.

Yorum

bende internetten öğrendim Öner Yavuz hocanın videoları sayesinde

Yorum

Kendi kendine başarmanda mümkündür ama klavye üzerinde çalışıpta fırsat bulduğun anda bir kursa gidersende çalışmanın büyük yararını görürsün ama bu arada seçim senin

Yorum

rockınboy isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                          Tab öğrenmen ilerde bir sıkıntı yaratmaz tam tersine elektro gitar zaten tablarla çalınır.
                          hasta mısın

Yorum

selim ışık videoları gerçekten başarılı anlatımlardır.bulabileceğin en iyi gitar eğitim videoları bile diyebilirim.onlardan yardım alabilirsin.ben kendim öğrendim klasik gitarıda,elektro gitarıda.4 senedir çalıyorum,orta derecede bir gitaristim.kendinde öğrenebilirsin,zor değil.

Yorum

Bende selim ışık'tan öğreniyorum. Başlarda tablardan gidiyorum. Akorları da öğrendiğim zaman iyice tahmin ediyorum ki. Bir iki ay bildiklerimle yetinirim sonra gitar pro'yla zaman geçirmemeye başlar. Dinlediğim müziklerden çıkarmaya başlarım. Hedefim bu. Tahminen yapabilirim. Yapılabiliteside var diye tahmin ediyorum

Yorum

öğrenirsin ancak çook uzun zaman alıyor. Bende *** başladım ancak şimdi keşke baştan kursa gitseymişim diyorum

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                                Initializing Tabs & loading Content...
                                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                                X