Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sizce hangi prossesörü almalıyım ?

Collapse
X
 
  • Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

    Sizce hangi prossesörü almalıyım ?

    Merhaba arkadaşlar.Elimde ki amfiyi malum üniversite olduğu için elden çıkartmak zorunda kaldım.Yurtta amfi ile çalamayacağım için amfi almayı pek düşünmüyorum açıkçası.Bir prossesör edinmek istiyorum.Aynı zamanda bu prossesörü kayıtlarımda da kullanmak istiyorum fakat bir kaç sorum var. Öncelikle prossesör için amfi şart mı ? Bilgisayara bağlandığında ses kartı görevi gören prossesör mevcut mudur ? Eğer bu özellik olmasa bile kaliteli bir prossesörü bilgisayarımda kullandığımda tatmin edici bir ses alır mıyım ? Prossesörü kulaklık ile kullanacağım ve çokça kayıt almak için kullanacağım. Acaba önerileriniz nedir ? Kullandığım gitar Ibanez RG2570Z Prestige.Şimdiden teşekkür ederim.

    #2
    Boss gt10 kullanıyorum ve ses kartı işlevi var; kayıt alabilrisin. İşini görür bir processor ama bu işlerle pek ilgili olmadığım için daha iyi veya daha uygununu tavsiye edemeyeceğim.

    Yorum


      #3
      2 yıl Boss gt10 kullandım ve distortion tonları aşırı dijital olduğunu söyleyebilirim. Aynı zamanda pahalı. Günümüzde öyle amfiler çıktı ki prosesörlerden daha iyi iş görenleri bile var. Açıkçası amfisiz kullanmayı denemedim ama eğer öyle de kayıt edilebiliyorsa saf gt 10 tonuyla aşırı aşırı dijital bir ton olacağını tahmin ediyorum. Amfi alıp kulaklıkla çal. Blackstar amfilerini öneririm efekt ayarları kendi üzerinde bulunuyor. Ayrıcı usb özelliği de var bi kısmında. Yeteceğini sanıyorum ki yetmezse bile amfi simulatörleri devreye giriyor. Tabi senin istediğin tonu da bilemediğim için tam tavsiye veremedim ama öyle işte.

      Yorum

      Unconfigured Ad Widget

      Collapse
      Initializing Tabs & loading Content...
      Initializing Tabs & loading Content...

      Trending

      Collapse

      Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

      Çalışıyor...
      X