Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Line 6 Pocket POD - Line 6 POD 2.0

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

• Alışveriş Line 6 Pocket POD - Line 6 POD 2.0

Arkadaşlar 2 si arasında kaldım.Fiyat - performans açısından kullanan arkadaşlar yorumlarını belirtirse memnun olurum.Pod 2.0 diğerinden iyi fakat beni fiyatı ilgilendiriyor.Aralarındaki performans farkı fazla değilse diğerini almayı düşünüyorum...

Eğer durumun varsa tabiki pod 2.0.Hem eq var hem amp modellemeleri var hemde daha fazla efekt var.

Yorum

Daha fazla efekt yok ikisinde de aynı efektler mevcut.Pocket pod presetler hazır halde gelen ve daha kolay taşınma, her yerde çalma amacıyla üretilmiş.Tonlarını beğenenler oldukça fazla pod 2.0 dan da başarı olduğu söyleniyor.Ben olsam pocket pod alırdım.
      Şurda karşılaştırma tablosu mevcut:

Yorum

pocked pod kullanıcısıyım. hocam fiyatına göre mütiş bi alet. eğer 2.0 sıfır alınca zorda kalacaksan pocked pod al bu fiyata böyle tonları inanki bulamazsın. 2.0 kullanmadım ama şimdi podumu satıp 2.0 alacağım. peki neden? kesinlikle pocked pod tatmin edici bir alet ve çok pratik, ama kötü bi yanı var footswitch bağlanmıyor. yani cleandan distortiona bile malesef elinle değişmek zorundasın. hani şu poda bi pedal takıyım geçiş yapayım imkanın yok. 2.0 da ise bu sorun yok ekstra bişeler bağlayabilirsin ve daha çok amp modellemesi varmış bildğim kadarıyla. yani kısacası evde çalışmak içinse pocked pod al. he yok ilerde sahne falan olur diyorsan 2.0 al yoksa sahnede elinle değişirsin tonları

Yorum

Yardımlarınız için çok saolun.Yurtta kullanacağım malesef amfi kullanamıyorum.Kulaklığa bağlamak zorundayım.Bi sorun olurmu benim için peki ?

Birde 4 aaa pille bile çalışıyormuş.pod 2.0 da yok galiba bu özellik ?
          Son güncelleyen anabenieversene; 07-09-2010, 21:25.

Yorum

Büyük olanı al. Geçen gün. 3 tane POD denedim; pocket pod express $50, pocket pod $129, ve pod xt $100 (2. El). Kesinlikle büyüdükçe daha iyi oluyorlar. Pocket POD'da preset değiştirmek çok zor. Ancak reverb ve delayi bir arada kullanabiliyorsun. Yalnız deli gibi portatif ve tonları hiç de fena değil (clean tonları)

Yorum

ynx isimli üyeden alıntı Mesajı göster
              Büyük olanı al. Geçen gün. 3 tane POD denedim; pocket pod express $50, pocket pod $129, ve pod xt $100 (2. El). Kesinlikle büyüdükçe daha iyi oluyorlar. Pocket POD'da preset değiştirmek çok zor. Ancak reverb ve delayi bir arada kullanabiliyorsun. Yalnız deli gibi portatif ve tonları hiç de fena değil (clean tonları)
              Çok teşekkürler.

Yorum

Ben lambalı ibanez valbee amfime girince alet yankılı bir ses vermeye başlıyor. Aynı sesi kulaklık çıkışında da veriyor. Hatta bunun amfi ile ilgisi yok. Çünkü bir jakı pocket poda girmek yetiyor bu garipliği ortaya çıkarmak için. Çünkü aynı sesi kulaklıktada verdiği için jakın diğer ucunu amfiye girmeden meselenin poddan kaynaklandığını anlıyorum.

Cihazın amfi-kabin simulasyonlarını ve reverb gibi efektlerini kapatmayı denedim ama çözmedi.

Bir fikri olan varmıdır acaba?

Yorum

ben Pocket POD kullanıyorum gayet memnunum eğer güzel bir amfiye sahipsen almanı tavsiye ederim öğrenmesi de çok kolay çok rahat edersin eminim

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                  Initializing Tabs & loading Content...
                  Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Pitbull Strings Gold Series Gitar Telleri

Collapse

Çalışıyor...
                  X