Duyuru

Collapse
No announcement yet.

squier standart telecaster

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Alışveriş squier standart telecaster

arkadaşlar squier standart telecaster almayı düşünüyorum..hakkında bilgisi olanlar gitarın artılarını ve eksilerini paylaşırsa sevinirim..şimdiden teşekkürler..

orcunnn isimli üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar squier standart telecaster almayı düşünüyorum..hakkında bilgisi olanlar gitarın artılarını ve eksilerini paylaşırsa sevinirim..şimdiden teşekkürler..
    Aradığın özellikleri belirtir ve tarzını söylersen belki daha kolay yardımcı olabiliriz...
    Saygılar

Yorum

tarzım alternatif rock..umut kaya tnk sakin kolpa vb. grupların şarkılarını çalıyorz..clean tonları iyi olan bi gitar lazım yani..squier standart telecaster hoşuma gitti

Squier Standard Telecaster Vintage Blonde - Indian Laurel Elektro Gitar

birazda gitarı bilenlerden artılarını eksilerini öğrenmek istedim..

Yorum

orcunnn isimli üyeden alıntı Mesajı göster
        tarzım alternatif rock..umut kaya tnk sakin kolpa vb. grupların şarkılarını çalıyorz..clean tonları iyi olan bi gitar lazım yani..squier standart telecaster hoşuma gitti

Squier Standard Telecaster Vintage Blonde - Indian Laurel Elektro Gitar

birazda gitarı bilenlerden artılarını eksilerini öğrenmek istedim..
        Hss donanımlı squier'lere bakabilirisin hem ton yelpazeleri daha geniştir bunun dirty tonlarından tatmin olamayabilirsin ayrıca manyetiklerin tamamı single olduğu için dip gürültü problem olabilir...Tele'lerin clean'leri zaten efsanedir herkes bilir iyi olduğunu ama ilerde tarzın değişir ileride yeri gelir farklı ihtiyaçlar doğar onuda düşünerek hareket etmelisin...Bütçen ne kadar?
        Son güncelleyen FalconX; 21-07-2010, 18:23.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
        Initializing Tabs & loading Content...
        Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
        X