Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hardcase mi? Yoksa gig bag mi?

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Alışveriş Hardcase mi? Yoksa gig bag mi?

Merhaba arkadaşlar. başlıga bakınca cevabın hard case gibi olacagını düşünüyorum

fakat şötyle bi durum var. ögrenciyim ve maddi durumum iyi degil. max 100 verebilirim. 0 ını bulamam biliyorum ama 2. el satanda yok.

big bag in içerigini bilmiyorum. yani hafif darbelere dayanırmı? yani darbeleri emip gitarı adam gibi koruyabilrmi?

su geçirme sorunu olurmu? yoksa 10tl lik o siyah kılıflardan pek bi fakı yokmu??

bu arada Bass gitar için olacak

Tamamı kalın, italik, bold vb mesaj yazmak yasaktır.
    Son güncelleyen yutup123458; 15-08-2010, 11:57.

Öncelikle big bag değil gig bag. Şöyle ki case her zaman için daha iyi ama ağırlık ve çok yer kaplaması yüzünden ben çok tercih etmiyorum. Ama sürekli sahne, seyahat varsa, case daha mantıklı.

Yorum

Case çekilecek çile değil bence. Eşek ölüsü gibi. Kollarında damar çıkartır adamın. Gig bag her zaman kullanışlı max.100 lira limitinle su geçirmez sert süngerli bir tane bulabilirsin. ister sırt çantası gibi tak ister elinde taşı. dersaneye sağa sola giderken defterlerini ön gözüne koy (kebap). Ritter vb gibi pahalı marka almana gerekte yok. sana ritter önerecek esnaf olacaktır elbet ama sen biraz araştırırsan kalın süngerli bir tane diktirebilirsin kendine %50 kâr sağlarsın. ben geçen sene diktirdiğim bag'imden çok memnunum 3 parmak kalınlığında sünger var gitar yere düştüğünde filan ezilme olmuyor hard case kadar sağlam.^^

Yorum

Önceleri bende senin gibi case alarak daha iyi koruma sağlanabileceğini düşünmüştüm fakat sonra gigbag aldım.çünkü bas gitar zaten ağır alet, buna bir de case nin ağırlığını eklersek çok ağır bir yük oluyor.o ağırlıkla bir yerden bir yere giderken çok büyük zahmet çekersin.onun için gigbag almalısın bence.

sonuçta her basçının yapacağı gibi bas gitarla aranda çok iyi bir bağ vardır ve senin onu sağa sola çarpacağını düşünmüyorum ve eğer sen o özeni gösterirsen, gigbag her koşulda rahatlıkla koruyacaktır gitarı.

100 TL vereceksen kesinlikle ve kesinlikle "Ritter" almalısın.hem bu sayede uzun bir zaman kullanırsın (şahsen ben öyle yapmayı düşünüyorm).hatta mydukkan 'dan aldığım ŞU ritter kılıfını tavsiye ederim sana. altındaki yorum benim yorumum / değerlendirmemdir

Bu arada "Ritter Önerecek Esnaf" da iğrenç bir tabirmiş.ritter sağlam markadır, bir alırsın kullanırsın sürekli.niye önermesin ki ESNAF?
        Son güncelleyen beadgc; 15-08-2010, 12:37.

Yorum

arkadaş ne olcağı belli mi olur. senaryo yazmak istemem ama ne biliyim sırtında taşırsın ayağın kayar üstüne düşersin, yolda yürürken araba çarpar, yüksek bir yerden düşer gitar. gigbag bunlarda korumaz, al case paşalar gibi kullan. 3-5 kilo ağırlık için bir sürü para verdiğin, senin için değerli olan gitarını risk e atma.

Yorum

ahaha hep big bag diye biliyodum onu herneyse

çok teşekkürler. ağırlığı tahmin etmemiştim açıkçası. zaten amfi 30v ve gitardan agır. 2 sini tasıyınca cok ölümcül oluyor

Yorum

Ritter önersinler tabi. Bende önereyim. Zaten iyi diye öneriyorlar. Ayrıca esnaf kötü bir kelime değil. Ritter'ın yarı fiyatına ritter kalitesinde dikimler bulabiliceğini belirttim arkadaşım biraz daha ekonomik olmak istiyorsa. Kısaca ritter iyidir beadgc'nin önerdiğide dahil. Benim gig bag'de iyidir 1 senesini doldurdu maşallahı var =) duvara yaslayınca dimdik duruyor hala

Yorum

şimdi arkadaşım o yapıcağın müziğin tarzına göre değişir trash yapacaksan ... şaka bir yana hardcase ağır olur fakat sağa sola vurursan gitarına hiçbirşey olmaz, gigbag taşıma açısından rahat olsa da çarpma düşme gibi şeylerden koruyamaz gitarını.Seçim senin

Yorum

valla arkadaşlar bende elektro gitarım için case düşünüyordum ancak ağırlığın böyle zahmetli olacakğını düşünmemiştim. x6 , boss me 25 , ibanez 15gr in ağılıkları zaten zorluyor beni. bu yüzden vazgeçtim.

Yorum

hardcase'im var 2 kere dışında onunla taşımadım çok ağır. Direk kaba sokup omzuma atıyorum çarpa çarpa gitcek halinde yok ya case'e gerek yok ; )

Yorum

Çanta en iyisi, 60-70 lira arası bol gözlü bir tane bulabilirsin. Ufak tefek pedal, kablo gibi şeyleri de taşır.

Tekerlekli hardcaseler var diye duydum, bavul gibi çekiştirilen.

Yorum

arkadaslar aslinda banada yardimci olurmusunuz 1 ay icinde bir v kasa gitar alacagim strat kasa icin hardcaseim var evet iyi koruyor hafifte laguna marka bisey ama okula falan giderken cok sikinti oluyor arkadastada bi gigbag var ayni ekipmana sabihiz prosesor falan kablolar o kitaplarida koyuyor ama ben birde canta tasiyorum e gigbag cepli falan ayrica casein havasinida belirteyim simdi v kasa icin dikdortgenleden dusunuorum ama bana soyle guzel bol cepli saglan v kasalara uyan bir gigbag bulursaniz gidip onu alicam lutfen yardimci olun yeter artik bu ekstra kablolar prosesor amfi kablolari falan derli toplu goturup calmak istiyorum lutfen kendi istegine gore diktir demeyin imkanim yok hani nede nasil olur bilmiyorum simdiden tesekkurler...

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                        Initializing Tabs & loading Content...
                        Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                        X