Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Mongollar

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

• Mongollar

Beyler Mongolların internette yayınladıkları şarkılarını arıyorum.Dinazorr Taş.... var sadece.Diğerleri indirilmiyo.Varsa bi yollaya bilirmisiniz.Adres makeyouwake@hotmail.com

dinozor mongolların şarkısımı ki, allah allah </font id='Trebuchet MS'>

alnıma yazılmış bu kara yazıu, kader bööle imiş ağlAArım bazıııııııı, üff

Yorum

dinozor taş... die bi şarkı duymustum hatta yazan kişiyi de tanıyorum ama aynı gruptanmı bahsediyoruz bilmiyorum çünkü mongol değil di gruplarıın adı nerden bulduğunu veya vokalıstın kim olduğunu soylersen yardım edebilirimm

Yorum

moğollar olmasın o?? moğolun inglizcesi mongoldur belki ordan karıştırdın. ama şarkıyı hiç duymadım zaten grubun elemanlarını da bilmem.

Yorum

Rahşit in dinazor şarkısı olmasın küfürlü bir şarkı özelden yazayım istersen o dinazor taş değil dinazor daş....

Yorum

baslıgı mogollar diye okudugum için bende onlardan biri olabilirim.

Yorum

Abi yok Mongollar,Bilboard da yayımlanan bir karikatür arkadaş ondan bahsediyor

Yorum

mongollar billboardda yayınlanan bi karikatür.senin bahsettiğin şarkı da rashit'in

Yorum

bu yol bayır aşşağı olanmı mongollar bittim ya

Yorum

evet mongollar diye bir gru'un karikatürü vardı l-manyakta. oky çiziyordu diycem ama emin değilim. onunda öncesinde momo, büstün falan "çok yakında" diye uydurma reklam çizimi yapıyorlardı bu şarkıyı söylerken. rashit falan yoktu ortalıkta o zamanlar, sonradan şarkıyı kaydetmiş olabilir. ama zaten bilindik bir tekerleme bu sanırsam.
                    gökhan dabak da vardı galba kayıtlarında hatırladığım kadarıyla.

Yorum

Rashid söylemiyomuydu onu , yoksa Mongollar diyemi geçiyo ? ben rashit - dinazor ... diye biliyorum

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                      Initializing Tabs & loading Content...
                      Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Pitbull Strings Gold Series Gitar Telleri

Collapse

Çalışıyor...
                      X