Duyuru

Collapse
No announcement yet.

kurban-yalan dostum(elektro gitar)

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

kurban-yalan dostum(elektro gitar)

http://www.youtube.com/watch?v=no8NBlS6sIs link burda . . .

Açamadım

Yorum

Evet ben de açamadım. Ya bende bir sorun var ya da youtube da. Nedense açamıyorum videoları.

Yorum

bende açıldı,güzel güzel çalıyor çocuk

Yorum

çok özür dilerim . link kırık değildi . ama youtube kapalı olduğu için giremediniz o adrese işte yeni link ---->http://vtunnel.com/index.php/1010110...f58fdcc6016760 yanlız siteye girince video biraz geç yükleniyo . sakın video bozuk zannetmeyin . . .
          Son güncelleyen elektro-93; 09-08-2009, 15:59.

Yorum

Yok bende youtube a giriyor seni hatan değil bu arada birkaç denemeden sonra izleyebildim güzel olmuş eline sağlık

Yorum

arkadaşlar . bu video aslında 1.50 dakika filandı . ama yanlışlıla yarısını sildim =) . yakında başka videolarıda koycam ama apartmanda oturduğumuz için amfiyi fazla açamıyorum . o zamanda istediğim sesi alamıyorum . bu yüzden amfiyi açmak için komşuların gitmesini bekliyorum =) neyse çok uzattım bu arada elektro gitarı alalı tam 1 sene oldu . kursa çok az gittim . toplam 4 saat . ve okula giderkende fazla çalma imkanım olmadı . sizce nasıl çalmışım ??

Yorum

çok özür dilerim sürekli mesaj yazıyorum youtube a girmek için en sağlıklı yol burda :: Masaüstünde bulunan Ağ Bağlantılarım'a sağ tuş tıklayın ve Özellikler seçeneğine tıklayın.
                :: Açılan penceredeki Yerel Ağ Bağlantısı'na (Kablosuz ise Kablosuz Ağ Bağlantısı'na) sağ tuş tıklayıp Özellikler seçeneğine tıklayın.
                :: Açılan penceredeki İnternet İletişim Kuralları (TCP/IP) seçeneğine çift tıklayın.
                :: Son pencerede ise aşağıdaki değişikliği yapın. DNS ayarlarına Yeğlenen DNS sunucusu: 208.67.222.222 ve Diğer DNS Sunucusu bölümüne de 208.67.220.220 olarak girin.
                :: Bilgisayarınızı yeniden başlatın.

artık youtube a istediğiniz gibi bağlanabilirsiniz . . .

Yorum

Normal. ama hep üstten vurma. Alt üst de vurmaya alış.

Yorum

herkesin söylediklerini dikkate alıyorum . ayrıca gelen yorumlar için ve gelecek yorumlar için çook teşekkürler .

Yorum

ozzyfive isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                      Normal. ama hep üstten vurma. Alt üst de vurmaya alış.
                      doğru söylüyor alt üst vur hep üstten alışırsan altüstte sonradan zorlanırsın

tebrikler başka videolarınıda bekliyoruz

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                      Initializing Tabs & loading Content...
                      Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                      X