Duyuru

Collapse
No announcement yet.

hayallermdeydi gitar

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

• ozerb96
    replied
    bence her evde çalan olsun olmasın en azından 65-70 liralık bir klasik gitar olmalı. çünkü bakınız: bana 6 yaşımdayken klasik gitar alındı ama gitarın g'sini bilmiyordum ama 6. sınıfı bitirir bitirmez bir ilhamla kendim birşeyler çıkartmaya başladım. ve en sonunda iyice öğrendim ve kursta pekiştirdim. ve şu an evde 4 gitar var

Yorum bırak:

• NoResT
    replied
    Ailelerin bu duruma karşı çıkmaları beni çok ama çok şaşırtıyor. Gitar çalmak, müzik yapmak, varsa gizli bi yeteneğini ortaya çıkarmanın neresi kötü. Konu dersler ya da sınavsa, herkesin günde 1 - 2 saat boş oturduğu olur, konu maddi durumsa bir şekilde biriktirilip alınır. Ama "karşı çıkmak" nedir hiç anlamıyorum. Ben gitar çalmaya karar verdikten 1 hafta sonra gitara başlamıştım. İlk elektro gitarımı babam benden habersiz alıp sürpriz yapmıştı. Bu konuda sonuna kadar arkamdalardı. Akrambalarım da öyle. Biri gitarımı alır, biri kurs ücretimi karşılar. Ben de elimden geldiği kadar hakkını vermeye çalışırım..

Yorum bırak:

• SeckinCelik
    replied
    İşte çok hızlı yükselmeyi sağlayacak azim dolu bir davranış.. Tebrik ederim arkadaşım böyle azimle devam et azmini gören ailen ileride zaten sana engel olmak istemeyecektir.

Yorum bırak:

• promer
    replied
    Ve yine konuları hortlatan spam postlar

Yorum bırak:

• 'sinnsezgin
    replied
    en güzeli kendi kafana göre takılmak aile karşı çıkıyorsa laf anlatmak imkansız bu şekildeki azimler aşar bu engelleri süper aynen devam

Yorum bırak:

• ufukelaslan
    replied
    bende almazlar diye biriktirdim benim biriktirdiğimin 2 katı da onlar koydu gittim aldım gitarı daha hiç bişe bilmiom kursada kendi paramla gitcekmişim :S

Yorum bırak:

• Myris
    replied
    Aileleriniz neden karşı çıkıyor anlamıyorum benim ailem deki herkes hep arkamdalar hobin olur ek bi işin olur aç kalmazsın sonuçta yeni birşey öğreniyorsun yani kızcak ne var anlayamadım sizin aileleri..

Yorum bırak:

• Ç. Bartu
    replied
    Benimkiler gitar çalmamı yaptığım en doğru iş olarak görüyor ama bas gitar aldırtana kadar yırtındım yani mağazaya gittik bunun sesi niye kalın diye annem dedi git şu siyah gitarı dene(ibanez rg 320 mi nedir siyah 350 nin pickguardı olmayanı)ama yok küçücük klavyeli elektroları sevmiyorum inadım inat bass ama dediler biz bu bass a çok para vermeyiz rockson diye birşeye talip oldum corttan daha çok hoşuma gitti niyeseeve gittik neyse ben dönenceyi çalmaya başladım-"Aa aslında bu müzik eşliğinde güzelmiş keşke daha iyi birşey alsaymışız"

Yorum bırak:

• 777Maniac
    replied
    Gitarı aldıktan sonra çıkartır gösteririm.Ne karışacaklar,kendi harçlığımı biriktirip almışım.Onlara beni desteklemek düşer.Elektromuda öyle almayı düşünüyorum.15 Watt amfimi aldıktan sonra diyeceğim:Amfiyi,jakı ben aldım.Sizde gitarda yardım edin.İsterlerse almasınlarSurat yaparım,küsmüş gibi yaparım,kırılmama dayanamayıp alırar bi tane elektro.Veya yazın tatilden geç dönerim.Ben elektro istiyorum gelene kadar alın kaliteli bi gitar diye.Kardeşimde biraz bilir model felan.Güzelinden bir gitar alırlar daha telefon ettiğim gün.Klasik gitarımıda öyle almışlar zaten

Yorum bırak:

• havali_korna
    replied
    hll olsun bea...dvm

Yorum bırak:

• clysear
    replied
    su an biliyor tabi o zamanlar alamıyordum izin.bir şey demiyor şimdi zaten hatta ilerisi için destekliyor bile

Yorum bırak:

• vanessafun
    replied
    benim için de bir zamanlar öyleydi... küçüklüğümden beri hep elektro gitar çalmak istiyordum...
    hatta rüyalarımda kendimi konserlerde falan gitar çalarken buluyodum
    ilk klasikle başladım elektro ya izin vermediler
    ben de aynen senin yaptığım gibi gizli gizli para biriktirip aldım
    hala hayalimin gerçekleştiğine inanamıyorum

Yorum bırak:

• inqu1sitor
    replied
    Yürü be

Yorum bırak:

• italy12
    replied
    Peki şuan baban biliyor mu gitar çaldığını ?

Yorum bırak:

• clysear
    replied
    öss saolsun izin alamadım 1,5 sene bekledm gitar calabilmek içn

Yorum bırak:

Unconfigured Ad Widget

Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.