Duyuru

Collapse
No announcement yet.

5 ytl

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

5 ytl

5 ytl ile basladım kararlıydım gitar almaya once klasik alacaktım baktım para cogalıyo elektro almaya karar werdim para bayramın 2 günü tamamlandı gittim gitarımı aldım

En Güzeli Aslında.Ben de gitarı alalı 4 ay olacak neredeyse ama amfi alamamıştım böyle de müzik sistemi kral olsa bile hiçbi zevk alamıyosun.O yüzden dedim kendi başımı kendim kesiyim boğazımdan 3-5 arttırıp birikime başladım 1-2 aya inşallah güzel birşey alıcam.

Yorum

Lisede bilgisayar ve cep telefonu aldıktan sonra 0'a düştüm. Bu yaz başladım tekrar biriktirmeye, iyi bir miktar elimde oluştu(bir cort x-6 kadar), adam gibi biriktirip bir gibson alıcam inşallah(bu bayağı bir zaman alacak heralde)

power arkadaşı da tebrik ediyorum.

Yorum

seni cok iyi anliyorum dostum. klasik gitarimi 49 YTL ye aldim. fazla param yoktu. tellerini koparttim degistirdim. 16 YTL yede tel almistim. sonra onla bir iki ay ugrasinca electro ilgimi cekti. ansizin bir elektro aldim o da 180 $ dı. su an bilgisaraya bağlayıp kullaniyorum. 5+1 cikisi var bilg gayet guzel isimi de goruyo.

gonul ister ki ilerde ufak sirin ve tam tesisat bir stüdyo kuralım eve ama ilerde inss. simdilik hakkini vermek lazim elimizdekilerin değil mi

Yorum

5 ytl ile basladım kararlıydım gitar almaya once klasik alacaktım baktım para cogalıyo elektro almaya karar werdim para bayramın 2 günü tamamlandı gittim gitarımı aldım

helal olsun gerçekten) bidahaki bayrama bende seninle geliyim ya
          hiç para biriktiripte bişeyim olmadı..ayıptır söylemesi parayı severim ama onu harcamayı daha fazla severim de)
          yinede kafam karıştı bi bayramda gitar alacak para nasıl birikti yaaa[:0]

Yorum

saolun hepiniz 3 ayda birikti param simdi müzük setini kullanıyorum ilerde amfi alacam

Yorum

Valla helal olsun ne diyeyim.Gitarı para biriktirip kendin almak süper bişey.Bayramda para toplama olayı da iyi ama bu aralar bizimkilerin işleri pek iyi gitmiyo o yüzden eskisi gibi harçlık yok.Zaten büyüdün eşşek kadar oldun deyip para vermiyorlar.Cimri şeyler nolcak?

Yorum

Ben de gitarımı 2yıl biriktirdiğim parayla almıştım insan bir ayrı seviyor o zaman gitarını

Yorum

helal....

Yorum

bende para biriktirip üstüne birde taksit yaparak aldım insanın kendi aldığı gitarın tadı başka oluyor,gerçi taksitler imanımı gevretiyor ama olsun buna değer power devam bu azimle......

Yorum

saolun kankalar gercekten ole tadı baska olyo kıymetleniyo

Yorum

bakın bu konu benimde ilgimi çekti...bu yaz hiç harcamadan bütün maşşımı biriktirdim(stajer maaşı)afimin parasını hallettim (avt150 alıcak kadar) askere gidip döneyim işe devam edecem (tabi maaşımda artacak) biraz daha biriktirip USA telecaster'ımı da alacam...acımadan verecem ona 3000 ytl nasıl olsa çalışıp ben kazanıyom parayı...Tek hayalim benim canım telecaster ama amerikan olacak

Yorum

3 aylık kredime ve bir aylık bursuma mal oldu X6'ım ve Cube'um gözüm gibi bakıyorum canlarımmmm benim X6ım

Yorum

2 senedir electro caliorm we ilk electromu almadan bi 2-3 senedirde deli gibi trash-death metal dinliodum bole o 2-3 sene içinde bn kendimi yedim saten ah bi alsamda çalmaya baslasam şu gitari die.işin komık yani bn electrodan bi 6 ay kadar once classic almiştim we gitara okadar susamısım kı gitara sifirdan baslayıp 6 ay için de calassic gitarda master of puppets,every time i die fln caliodum

Yorum

Valla ben aylığı aldım gittim bastım dandik bir şey aldıum ama 240 amfiyle beraber.Ama şimdi para biriktiriyorum . 6 ay falan bunla çalayım gidip adam akıllı birşey almak istiyorum. Klasiktede abimin kine kapak attım çalmıyordu sahiplendim telleri değiştim falan ama oda dandik

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X