5 ytl ile basladım kararlıydım gitar almaya once klasik alacaktım baktım para cogalıyo elektro almaya karar werdim para bayramın 2 günü tamamlandı gittim gitarımı aldım
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
5 ytl
Collapse
X
-
seni cok iyi anliyorum dostum. klasik gitarimi 49 YTL ye aldim. fazla param yoktu. tellerini koparttim degistirdim. 16 YTL yede tel almistim. sonra onla bir iki ay ugrasinca electro ilgimi cekti. ansizin bir elektro aldim o da 180 $ dı. su an bilgisaraya bağlayıp kullaniyorum. 5+1 cikisi var bilg gayet guzel isimi de goruyo.
gonul ister ki ilerde ufak sirin ve tam tesisat bir stüdyo kuralım eve ama ilerde inss. simdilik hakkini vermek lazim elimizdekilerin değil mi
Yorum
-
5 ytl ile basladım kararlıydım gitar almaya once klasik alacaktım baktım para cogalıyo elektro almaya karar werdim para bayramın 2 günü tamamlandı gittim gitarımı aldım
helal olsun gerçekten
) bidahaki bayrama bende seninle geliyim ya
hiç para biriktiripte bişeyim olmadı..ayıptır söylemesi parayı severim ama onu harcamayı daha fazla severim de
)
yinede kafam karıştı bi bayramda gitar alacak para nasıl birikti yaaa[:0]
Yorum
-
bakın bu konu benimde ilgimi çekti...bu yaz hiç harcamadan bütün maşşımı biriktirdim(stajer maaşı)afimin parasını hallettim (avt150 alıcak kadar) askere gidip döneyim işe devam edecem (tabi maaşımda artacak) biraz daha biriktirip USA telecaster'ımı da alacam...acımadan verecem ona 3000 ytl nasıl olsa çalışıp ben kazanıyom parayı...Tek hayalim benim canım telecaster ama amerikan olacak
Yorum
-
2 senedir electro caliorm we ilk electromu almadan bi 2-3 senedirde deli gibi trash-death metal dinliodum bole o 2-3 sene içinde bn kendimi yedim saten ah bi alsamda çalmaya baslasam şu gitari die.işin komık yani bn electrodan bi 6 ay kadar once classic almiştim we gitara okadar susamısım kı gitara sifirdan baslayıp 6 ay için de calassic gitarda master of puppets,every time i die fln caliodum
Yorum
-
Valla ben aylığı aldım gittim bastım dandik bir şey aldıum ama 240 amfiyle beraber.Ama şimdi para biriktiriyorum . 6 ay falan bunla çalayım gidip adam akıllı birşey almak istiyorum. Klasiktede abimin kine kapak attım
çalmıyordu sahiplendim telleri değiştim falan ama oda dandik
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Yorum