Duyuru

Collapse
No announcement yet.

5 ytl

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

crybabymi ve jackhammerımı aldım para biriktirip ayrı bi tadı var gerçekten

Yorum

11 aydır para biriktiriyordum anfi almak için giitim 200 watt lık anfi aldım

Yorum

ben de biricik rp250 imi kendi paramla aldım.daha bi değerli *****.annem hep derdi kendin kazansan parayi o kadar rahat harcamazdin diye.gerçi kazanmadım ama biriktirdim.yine de aynı şey

Yorum

ben bilgisayarımı cep telefonumu ses sistemimi pedalımı gitarımı hatta bisikletimi bile calısıp aldım her yaz calısırım oto tamiri yıkaması internet cafe işi boyacılık sıvacılık vsvs her turlu işi yaptım hicte utanmadım calısmak ayıpmı hicte para yemedim bu donemlerde şimdi yine calısıorum bu sefer universiteye gittigimde rahatca yaşayayım aileme yuk olmayayım diye para biriktirip kendi paranla bir şeyler yapabilmek super bi duygu kendi emegin gibisi yok işte o zaman paranın degerini anlıyosun

Yorum

ben de kendim aldım gitarımı ama pesin para yoktu sabredemedim taksite bagladım kendim oduyorum simd izor oluyor ama deger

Yorum

Napolyon " Money money money.." - Bende biriktiriyorum.Aldığım zaman yazarım inş.

Yorum

bende yaz tatilnde 1.5 ay çalıştıktan sonra bir x-6 aldım

Yorum

ben de biriktiriyorum hedefte les paul kasa bişiler var belki epiphone öss de iyi bir şeyler yaparsam belki ikramiye çıkar bana gibson a tamalarım

Yorum

Bende yazın çalıştım almak için ama nasıl alacağımı nereden alacağımı hiç bi fikrim yoktu onun için bir iki ay erteledim bu sürede para biraz eridi haliyle ama o çok istediğim amfimi aldım sıra gitarda onuda alacam kararlıyım büyük cesaret yılmadan 5 ytl 5 ytl

Yorum

ErcanNn isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                      Bende yazın çalıştım almak için ama nasıl alacağımı nereden alacağımı hiç bi fikrim yoktu onun için bir iki ay erteledim bu sürede para biraz eridi haliyle ama o çok istediğim amfimi aldım sıra gitarda onuda alacam kararlıyım büyük cesaret yılmadan 5 ytl 5 ytl
                      aynen katılıyorum devam

Yorum

cidden bende gitarla amfimi kendim aldım tekrar para biriktirirken dedem yardımcı oldu sağolsun şimdi de prosesör alcam soranlara kedim aldım diyorum

Yorum

elektro gitarla uğraşmak zengin işi gerçekten. 3 ay yemedım içmedim para biriktirdim bi gitar aldım. sonra arkadasın kredı kartını ve 1 ay daha para biriktirmeyle 10w çok dandik bi anfi aldım. seviniyordum mutluydum. ama bitmedi önce pedal eksik geldi sonra amfi yetersiz geldi sonra gitar tatmin etmedi( bunlara hep çevreden görünce diğer arkadaşların gitarlarını falan o şekilde etkilendim)para biriktirdim biraz değiştirdim elimdekileri. ama sonra bir arkadaşımı gördüm ailesiyle gitmişler mağazaya bir japon ibanez jem serisi bir marshall 100 watt bir de boss gt8 alıp gelmiş. onu görünce işte gerçekten üzüldüm. ailemden 5 kuruş almadan oluşturmaya çalışıyorum hala bir şeyleri ama ah şu paranın gözü kör olsun...
                          Son güncelleyen sametx; 14-11-2009, 13:01.

Yorum

...

Bende aynen bu durumdayım 5tl,5tl biriktiriyorum ama eve para lazım oluyoe yok servis parası falan çarçur oluyor manyetik alıcağım şimdi ama nerde!!! taksitle almayı düşünüyorum daha iyi olur.
                            Son güncelleyen IbAnEzKeMaL®; 28-02-2009, 18:30.

Yorum

boşverin abiler ya zenginler alıyolar işte (maddi durumu iyi olup ta çalabilenler alınmasın lütfen)ama adam daha gitarın g sini çengelini bilmiyor gitmiş gibsonlar işte nebiliyim fenderler ibanezler sonra sarmıyo adamı atıyo bi kenara bunnar çok saçma şeyler bizim aptıpımız daha doğru boşver en azından hayatın adil olmadığını anlıyoruz en önemlisi sağlık sağlık oldukça daha iyi ekipmanlar alabiliriz 5 tl 5tl

Yorum

bütün ekipmanımı kendi biriktirdiğim parayla aldım güzel bi duygu.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                                Initializing Tabs & loading Content...
                                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                                X