Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Beat It Solo

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Beat It Solo

Teşekkürler şimdiden, eleştiri ve görüşlerinizi bekliyorum.

Aaahh ah...Buşarkılar ile büyüdük.Bir an eskiye ışınlandım adeta.Yorumunu beğendim.Güzel çalışma olmuş.Bir iki ufak hata dışında sorun yok.Zaten hangimiz hatasız çalabiliyoruz ki?

Yorum

Kusura bakma ama beğenmedim adamım, kuru ve yavaş geldi.

Yorum

fena değil fakat biraz vibrato eklesen süslendirsen daha güzel bir şey çıkar ortaya ; )

Yorum

Çalıştıkça oturur inşallah Ama kayıt ortamı da çok elverişsiz yani onu da belirteyim. Ne çaldığımı duymadna kaydediyorum mesela, o çok etkiliyor. Ha, bir de, tremolo kolu olmadan Beat It ne kadar çalınabilir
          Son güncelleyen Ol!va; 18-11-2010, 02:13.

Yorum

Pena ile tapping yapmışsın herhalde, arada garip sesler gelmiş hacı

Yorum

Bence ton güzel tonu yönlendirmen de çok güzel. Genel olarak canlı performansta beğenilcek cinsten ama kulağı biraz daha iyi oturtman lazım. Duyarak çalmak lazım her parçayı her doğaçlamayı..

Ama burdaki çabaya ve cesarete hiç kimse bir şey diyemez sanırım başarının devamlı olması senin için çok iyi olur böyle böyle uçurursun gitarı kendini aşarsın..

Yorum

Penayla değil parmakla yapıyorum tappingi ama yine de kontrol etmesi çok zor boş telleri filan. Teşekkürler yorumlarınız için.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                Initializing Tabs & loading Content...
                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                X