Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Dieducktick - Stricken cover

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Dieducktick - Stricken cover

Arkadaşımın evinde ibanez rga42 ve line6 toneport gx kullanarak kaydettiğimiz disturbed cover'ı...

umarım bu sayede neden ibanez rga42'yi ve toneport usb arabirimlerini övdüğümü anlarsınız

üstteki link sorun yaratabiliyormuş.. o yüzden ikinci link olarak buyrun efendim;

Son güncelleyen syntax; 14-04-2024, 20:23.

link kırık.

Yorum

tekrar kontrol ettim ve indirilebiliyor olduğunu gördüm?

Yorum

Hoşuma giden bir backingtrack üzerine bodoslama daldım.. parmaklarım dolaşmış olabilir bazı yerlerde, mazur görüle...

Gitar: Lag Roxane GLE R 100
        Ses Arabirimi: Line6 Toneport GX
        Kullanılan Yazılımlar: Line6 Pod Farm ve Cockos Reaper

ve işte karşınızda Bodoslama Blues

Yorum

Uzun zamandır klasikler üzerine çalışıyorum.. En azından Pod Farm 2 çıktığından beri
          Bir internet sitesinden edindiğim backingtrack sayesinde yoldaşım toneport gx ve kızım Lag Roxane ile birlikte hazırlamış olduğumuz Carlos Santana üstadımın Corazon Espinado adlı eseri.

(kebap salonu garsonu edası ile) Biyroon

editpiyaf: İlgili yönetici arkadaşlar konumun ana başlığını ''Dieducktick - Sinek Kayıtları'' olarak değiştirirlerse müteşekkir olurum.

sevgiler...
          Son güncelleyen dieducktick; 19-05-2010, 18:16.

Yorum

güzel olmuş eline sağlık yeteneğine sağlık

Yorum

Teşekkür ederim

Yorum

Klasikler üzerinde çalıştığımdan bahsetmiştim önceki mesajımda... Roxane kızım ve toneport gx birlikteliği yine bir güzelliğe imza attılar
                Bana göre şimdiye kadar yapmış olduğum en güzel kayıt oldu.

Malzeme Listem;

Preamp: Pod Farm 2
                Davul: Session Drummer
                Bass: Cakewalk Studio İnstruments
                Mastering: IK Multimedia T-racks 3
                ve bazı güzel efekt vst'leri

Ve karşınızdaaaa
                Dieducktick - İron Man (Black Sabbath cover)

Yorum

Ayran Man coverında gitarın sesi çok yüksek Ton güzel, zaten beklentilerim de bu yöndeydi. Double track yapmışsın, güzel olmuş Ama hep aynı gidiyor!!!!

Yorum

bu aynı gidişatı parçanın bestecisine bizzat ileteceğim yunusum..
                    -5 db ile kaydettim abicim.. pod farm 2'de yer alan modellemeler yüksek çıkışlı olmuş o yüzden öyle mono kayıt ve double track evet. bunlar benim olmazsa olmazlarım şahsen...

öbdüm.

Yorum

dieducktick isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                      bu aynı gidişatı parçanın bestecisine bizzat ileteceğim yunusum..
                      -5 db ile kaydettim abicim.. pod farm 2'de yer alan modellemeler yüksek çıkışlı olmuş o yüzden öyle mono kayıt ve double track evet. bunlar benim olmazsa olmazlarım şahsen...

öbdüm.
                      Backing track normalize olmadıysa -11 dB bile görebilirsin

Yorum

backing track ile yapmak istemediğim için davul ve bass vsti kullandım vre kızanım? yok öyle bekin mekin.
                        multiband comp. ayarını fazla kaçırmış olabilirim ama evet
                        sonuç olarak bu işin eğitimini almamış, sadece okuduğu ingilizce makaleler (yerli kaynak sıfıra yakın ve bu işe yakın bir zamanda el atmayı planlıyorum) ve deneme yamulma (yamulma evet) yöntemi ile kayıt ve mastering olayına kendi çapında hakim olmuş biri olarak söylüyorum ki bence güzel kayıt olmuş!

Yorum

Öyle veya böyle, kaydı ben yapıyor olsaydım herhalde ilk 1. dakikasına gelemeden doğaçlama tam gaz giderdim

Yorum

doğaçlama kayıt ya da bana ait enstrümantal beste sayısı oldukça fazla fakat internet ortamı malum.. adamın biri benim emek verdiğim parçayı aynen alıp ''bunu ben yaptım'' derse (-ki dediler zamanında) hiç bir hak iddia edemem.. notere gideceğim, bir ton para bayılacağım falan falan... ne için? müzik benim için ne amaç ne de araç abicim. 30 yaşında bir herifin grupsal olaylardan canı çok yandıysa, bireysel takılıp kendi çapında eğlenmeye başlar. müzik artık sadece bir hobiden ibarettir. Biraz pahalı bir hobi gerçi.. pul mu biriktirsem ne yapsam

ama al sana bir doğaçlama kayıt;

Yine Lag Roxane ve Pod Farm 2 birlikteliği... Bir backing track üzerine çok oynak

Yorum

Phrygian dominant

Reverba boğmuşuz! Zaten biri ne zaman phrygian dominant takılırsa hemen reverb doldurur

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X