Gerçekten çok başarılı tebrik ederim ilk olarak...
Heyecan dolu Türkiyemde fotoğraf çekmeye kalktığın zaman bile görüntü kirliliğinden dolayı fotoğraflarda atık görseller oluşuyor... Kısacası elektrik hatlarından bahsediyorum görüntü kirliliği oluşturuyor... Şimdi Bursada bu elektrik kablolarını yer altına indirmeye başladılar ancak bu seferde kışın ortasında kazılan çukurlar her tarafı çamurla kapladı... Bir işide adam gibi yapamadılar yine...
Neyse finallerde demek "Final exams are kicking my ass..." olayı oluyor he... (Gördükten sonra bu kısmı mesajımdan sileceğim heyecan yapmayın sakin olun)
Gerçekten çok başarılı tebrik ederim ilk olarak...
Heyecan dolu Türkiyemde fotoğraf çekmeye kalktığın zaman bile görüntü kirliliğinden dolayı fotoğraflarda atık görseller oluşuyor... Kısacası elektrik hatlarından bahsediyorum görüntü kirliliği oluşturuyor... Şimdi Bursada bu elektrik kablolarını yer altına indirmeye başladılar ancak bu seferde kışın ortasında kazılan çukurlar her tarafı çamurla kapladı... Bir işide adam gibi yapamadılar yine...
Neyse finallerde demek "Final exams are kicking my ass..." olayı oluyor he... (Gördükten sonra bu kısmı mesajımdan sileceğim heyecan yapmayın sakin olun)
Teşekkür ederim
Malesef dediğiniz durum çok kötü, kablo kirliliği. Ama bizler profesyonel insanlar değiliz, çok takılmıyorum böyle şeylere ben.
Finaller biraz öyle oluyor, evet, hele hele beşinci senenizse bir de
Silmeye gerek yok, fotoğrafın adı gibi birşey o, sonuçta art niyet yok yorumda.
Hatun deniz ve güneş çok iyi olmuş ustam Güneş biraz daha soldan gelip keşke hatlarını gösterseydi. Bu şekilde glare (kamaşma) olayını da yenebilirdin. Çokça estetik bir çalışma olmuş. Her fotoğrafında böyle estetiklikler olsun
Ama o fotoğrafı senin çekmediğini yazdıktan sonra şimdi anladım
Sarı meyvelere gelmek gerekirse. Aslında onlar bir çift olarak birbirlerine sarılı bulundukları sürece hiçbir zaman yalnız olmayacaklar
Yorum