Duyuru

Collapse
No announcement yet.

shnicx - Deviantart/FotoKritik

Collapse
Bu konu kapandı.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

güzel güzel ekipmanını da yazarmısın gerçekten güzeller devam tam gaz...

edit : yazarmısın olacak
    Son güncelleyen Sudden_deth; 06-01-2010, 04:38.

Yorum

Sudden_deth isimli üyeden alıntı Mesajı göster
      güzel güzel ekipmanını da yazmısın gerçekten güzeller devam tam gaz...
      Teşekkür ederim.

Yorum

Özel bir eğitim aldın mı ?

Yorum

Sudden_deth isimli üyeden alıntı Mesajı göster
          güzel güzel ekipmanını da yazarmısın gerçekten güzeller devam tam gaz...

edit : yazarmısın olacak
          Nikon D60 Kit sadece

GaripGenc isimli üyeden alıntı Mesajı göster
          Özel bir eğitim aldın mı ?
          Hayır almadım.

Yorum

Gerçekten çok başarılı tebrik ederim ilk olarak...

Heyecan dolu Türkiyemde fotoğraf çekmeye kalktığın zaman bile görüntü kirliliğinden dolayı fotoğraflarda atık görseller oluşuyor... Kısacası elektrik hatlarından bahsediyorum görüntü kirliliği oluşturuyor... Şimdi Bursada bu elektrik kablolarını yer altına indirmeye başladılar ancak bu seferde kışın ortasında kazılan çukurlar her tarafı çamurla kapladı... Bir işide adam gibi yapamadılar yine...

Neyse finallerde demek "Final exams are kicking my ass..." olayı oluyor he... (Gördükten sonra bu kısmı mesajımdan sileceğim heyecan yapmayın sakin olun)

Yorum

Asinsan isimli üyeden alıntı Mesajı göster
              Gerçekten çok başarılı tebrik ederim ilk olarak...

Heyecan dolu Türkiyemde fotoğraf çekmeye kalktığın zaman bile görüntü kirliliğinden dolayı fotoğraflarda atık görseller oluşuyor... Kısacası elektrik hatlarından bahsediyorum görüntü kirliliği oluşturuyor... Şimdi Bursada bu elektrik kablolarını yer altına indirmeye başladılar ancak bu seferde kışın ortasında kazılan çukurlar her tarafı çamurla kapladı... Bir işide adam gibi yapamadılar yine...

Neyse finallerde demek "Final exams are kicking my ass..." olayı oluyor he... (Gördükten sonra bu kısmı mesajımdan sileceğim heyecan yapmayın sakin olun)
              Teşekkür ederim

Malesef dediğiniz durum çok kötü, kablo kirliliği. Ama bizler profesyonel insanlar değiliz, çok takılmıyorum böyle şeylere ben.

Finaller biraz öyle oluyor, evet, hele hele beşinci senenizse bir de

Silmeye gerek yok, fotoğrafın adı gibi birşey o, sonuçta art niyet yok yorumda.

Teşekkür ederim güzel yorumunuza.

Esenlikler.

Yorum

başlığı görünce belirteyim dedim
                tansel abi forokritikte hiç aktif değilsin.benim gibi bekleyiş sürecine mi girdin yoksa?
                )

Yorum

sandikci isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                  başlığı görünce belirteyim dedim
                  tansel abi forokritikte hiç aktif değilsin.benim gibi bekleyiş sürecine mi girdin yoksa?
                  )
                  Mehmet Zonguldak elimizi kolumuzu bağladı, doğru dürüst çekecek birşey bulamıyorum. Kar bir yağdı hemen kayboldu, beklemedeyiz şu ara anlayacağın.

Yorum

shnicx isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                    Mehmet Zonguldak elimizi kolumuzu bağladı, doğru dürüst çekecek birşey bulamıyorum. Kar bir yağdı hemen kayboldu, beklemedeyiz şu ara anlayacağın.
                    günlük hayattan kareler çek abi.

Yorum

Hatun deniz ve güneş çok iyi olmuş ustam Güneş biraz daha soldan gelip keşke hatlarını gösterseydi. Bu şekilde glare (kamaşma) olayını da yenebilirdin. Çokça estetik bir çalışma olmuş. Her fotoğrafında böyle estetiklikler olsun

Ama o fotoğrafı senin çekmediğini yazdıktan sonra şimdi anladım

Sarı meyvelere gelmek gerekirse. Aslında onlar bir çift olarak birbirlerine sarılı bulundukları sürece hiçbir zaman yalnız olmayacaklar

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                      Initializing Tabs & loading Content...
                      Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                      X