Duyuru

Collapse
No announcement yet.

shnicx - Deviantart/FotoKritik

Collapse
Bu konu kapandı.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

shnicx - Deviantart/FotoKritik

Fotoğraf olayına merak sardığım ve ufaktan giriş yaptığım şu günlerde çektiğim fotoğraflardan bazılarını buraya aktarıyorum.

Deviantart;

FotoKritik;

Fotoğrafçılık konusunda deneyimli arkadaşların yorumları benim için çok kıymetli, diğerlerinin yorumları da kıymetli tabi ki, hemen üzülmeyin
    Son güncelleyen shnicx; 30-12-2009, 22:56.

Fena bir giriş olmamış galiba
    Son güncelleyen shnicx; 20-12-2009, 19:23.

Yorum

Evet, sanki

Türkçemize daha çok dikkat edelim forumda lütfen. Teşekkür ederim yorumunuz için, ilk yorum gerçekten kıymetli benim için

Yorum

Artificial değil, gerçeğini görmek isteriz Ayrıca, imvu gerçekten güzel olmuş nasıl tasarladıysan müthiş

Şaka bir yana ben beğendim. Fotoğrafta kumlanma var biraz iso gayet düşük ama bir dahaki sefere bir yere monteleyip daha uzun pozlamayla çekmeni tavsiye edeceğim. Ağaçları da bu şekilde biraz daha görmüş oluruz Eline sağlık

Yorum

ynx isimli üyeden alıntı Mesajı göster
          Artificial değil, gerçeğini görmek isteriz Ayrıca, imvu gerçekten güzel olmuş nasıl tasarladıysan müthiş

Şaka bir yana ben beğendim. Fotoğrafta kumlanma var biraz iso gayet düşük ama bir dahaki sefere bir yere monteleyip daha uzun pozlamayla çekmeni tavsiye edeceğim. Ağaçları da bu şekilde biraz daha görmüş oluruz Eline sağlık
          Teşekkür ederim Yunus, esen müthiş lodosa inat, terasta elde makina bu kadar oluyor

Sağol yorumun için dostum.

Yorum

che_guevara isimli üyeden alıntı
            Sitedeki resmini masaüstüme arkaplan olarak ayarladım

Baktıkça içim huzur doluyor yahu Fotoğraf konusunda çok daha başarılı işler çıkaracağına inanıyorum.
            Deklanşörüne sağlık.
            Teşekkür ederim Mehmet, gururum okşandı valla, sağol

Siz deneyimli arkadaşlarımızın/kardeşlerimizin yardımlarıyla daha iyilerini de çekeceğime inanıyorum

Esen kal.

Yorum

Fotoğraf paylaşıma açıkmı Tansel abi ?
              Çok güzel gerçekten bende zamanında fotorafla ilgilendim ama dijital kamera ile ne kadar olursa.

Yorum

Açık tabi bu bölüm, aynı şekilde bloglara veya kişisel sitelere açık olduğu gibi.

Teşekkür ederim yorumun için

Yorum

shnicx isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                  Açık tabi bu bölüm, aynı şekilde bloglara veya kişisel sitelere açık olduğu gibi.

Teşekkür ederim yorumun için
                  Yok abi bölümü demedim resimi çalabilirmiyim dedim.

Yorum

®IbAnEzKeMaL® isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                    Yok abi bölümü demedim resimi çalabilirmiyim dedim.
                    Tabi ki

Yorum

Teşekkür ederim çok güzel bir resim değerlendirmek gerek.

Yorum

İlk çalışman ve bu kadar güzel...
                        Gerçekten çok güzel bir kare yakalamışsın gönülden tebrik ediyorum.Nice pozlara

Yorum

longstring isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                          İlk çalışman ve bu kadar güzel...
                          Gerçekten çok güzel bir kare yakalamışsın gönülden tebrik ediyorum.Nice pozlara
                          Teşekkürler

Daha bayağı var çektiğim ama yükleyemedim bir türlü, 3 günde bir yükleme kabul ediyor ücretsiz üyelikte. Onları da attıktan sonra, çok daha iyi olacak

Sağol yorumun ve güzel dileklerin için.

Yorum

Tansel abi emeğine sağlık daha önce de yorumladığım gibi çok başarılı. Pozitif yorumlar almışsın zaten eklediğin sitede de. Baktıkça bakası geliyor insanın,dalıp gidiyor... Hele şu aralar beni çok daldırtıyorlar kendilerine.

Gül fotoğrafını da koy bir an önce. Tam diyordum ki niye o da yok. Sen açıklamışsın yukarda. Ben başarılı olacağına inanıyorum. Eminim de Senin ihtiyacın olan yegane nimetler sağlık, uzun ömür ve hep duygulu bir ruh

Yorum

canKUTTT isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                              Tansel abi emeğine sağlık daha önce de yorumladığım gibi çok başarılı. Pozitif yorumlar almışsın zaten eklediğin sitede de. Baktıkça bakası geliyor insanın,dalıp gidiyor... Hele şu aralar beni çok daldırtıyorlar kendilerine.

Gül fotoğrafını da koy bir an önce. Tam diyordum ki niye o da yok. Sen açıklamışsın yukarda. Ben başarılı olacağına inanıyorum. Eminim de Senin ihtiyacın olan yegane nimetler sağlık, uzun ömür ve hep duygulu bir ruh
                              Sağol Cankut'um

Şöyle yaptım, birine "Gül"ü koydum birine "Kitap"ı koydum İkisini de eklemiş olduk, FotoKritikte de bayağı sevdiler gülü, hoşuna gidiyor tabi insanın daha başlarda olumlu yorumlar almak

"Kitap" deviantart'ta pek anlaşılmadı ama olsun, fotokritik'e de koyacağım onu, güzel bir makro oldu o.

Sağol güzel yorumların için tekrar dostum.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X