Duyuru

Collapse
No announcement yet.

http://www.musemania.org

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

http://www.musemania.org

Merhaba arkadaşlar. 6 ay önce başladığımız projemizi nihayet bitirdik.
    Kısaca site ve sistemden bahsetmek istiyorum.

İçerik;

Musemania , İngiliz Alternative Rock grubu olan Muse'un Türkiye deki hayran sitesidir.
    Siteden grup hakkında bütün bilgilere uşalabileceğiniz gibi, forumlardada muse hakkında
    bir çok konuda sohbet edebilirsiniz. Galeri bölümümüz aktif durumdadır ve biyografi, diskografi
    gibi bilgiler ana sayfadan foruma aktarılıcak şekilde ayrıntılı olarak hazırlanmıştır.
    Gene sitemiz üzerinde Muse grubunun bütün şarkı sözlerini ve bu şarkıların Tab&Akor bilgilerini
    bulabilirsiniz.Ayrıca Musemania International başlığı altında İngilizceye aşırı hakim olan bir İtalyan
    arkadaşımızda bize yardım etmektedir. Bu nedenle sitemize yurt dışı girişleri olmasınıda beklemekteyiz.
    Global duyurularda geçtiğimiz gibi , forumlarda en çok dikkat ettiğimiz olay Türkçe'nin " Turkche " leştirilmemesidir.
    Forum ile ilgili ayrıntıları;

adresinde bulabilirsiniz. Ayrıca;

www.musemania.org 'a giriş yapıp dilinizi seçtiğinizde , sistem çözünürlüğünüze göre sizi otomatik olarak size uygun
    olan sayfaya atacaktır. Bir çok çözünürlüğü destekliyoruz.

Sistem;

Ana sayfamız PHP ile kodlanmıştır ve sıfırdan hazırlanmıştır. Herhangi hazır bir sistem ana sayfaya entegre edilmemiştir.
    Bu nedenle su an sistemimizi V1 olarak adlandırıyoruz. Forumumuzda ise phpBB 3 serisi kullanılmaktadır. Forumu güzelleştirecek,
    birkaç modifikasyonda ekledik.

Okuduğunuz için çok teşekkür ederim;

Muse seven yani kendimizce "muser" dediğimiz herkesi bekliyoruz.

Ayrıca bana bu fırsatı veren Selçuk abi ye özel olarak teşekkür ediyorum. Böyle bir başlığın açılmasını sağladığı için.

Site olarak tamamen Mygitar'ın arkasındayız Site ile ilgili inceledikten sonra yorumlarınızıda bekliyoruz.

Saygılarımla ;

Buğra Şentürk

" Flame de derler Dementia da " =)

Bazı arkadaşlarımızın bu şekildeki projelere imza atmaları beni gerçekten sevindiriyor. Özellikle yabancı gruplar hakkında pek fazla bilgisi olmayan Türk müzik camiası için bu tür kaynaklar gerçekten kaçınılmaz. Bu kaynakların Türkçe olması işin en ilgi çekici yanı tabii ki.
    Site hakkındaki yorumlarıma gelince:
    Amatör bir grafiker ve web tasarımcısı olarak söylemeliyim ki gerçekten profesyönelce hazırlanmış bir sistem. Birkaç ufak ayrıntı dışında pek bir eksiklik yok. Bir fan sitesinden ziyade grubun resmi web sitesi gibi olmuş. Buda arkadaşlarımızın işlerini ciddiye aldıklarını gösteriyor.
    Emeği geçen arkadaşların emeklerine sağlık diyorum..

Yorum

Merhaba

Gerçekten çok güzel bir proje Buğra abi.Giriş sayfsı özellikle müzik falan vardı.Arka plan olsun her şey güzeldi valla.Bende üye oldum zaten şu an pek bakamıyorum ancak en yakın zamanda ilgileneceğim forumla.

Yorum

Yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
        Initializing Tabs & loading Content...
        Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
        X