Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Fender, George Benson imzalı kombo amplifikatör ve kabini tanıttı

Collapse
X
 
  • Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

    Fender, George Benson imzalı kombo amplifikatör ve kabini tanıttı

    FENDER®, JAZZ DEVİ GEORGE BENSON’I İMZALI KOMBO AMPLİFİKATÖR VE KABİNİ İLE ONURLANDIRIYOR...

    George Benson Hot Rod Deluxe Basın Bülteni;

    SCOTTSDALE, Arizona. (2 Ekim 2012) — Fender, GB Hot Rod Deluxe kombo ve GB Hot Rod Deluxe 112 Kabini’nin piyasaya sürülüşünü büyük gururla bildiriyor – Grammy ödüllü jazz gitar virtiözü George Benson ile yakın işbirliği sayesinde tasarlanmış iki zarif ton makinası…

    “Bu amfiye gitarımı bağladığımda aradığım her şeyi bana veriyor: dinamizm, güç ve ton” diyen Benson devam ediyor: “Fender, dış kaplamayı benim tasarlamama izin verdi ve cihazın görünümü şahane.”

    Titizlikle tasarlanmış GB Hot Rod Deluxe, 12 inç’lik tek hoparlörü ve 40 watt’lık çıkış gücüyle çarpıcı bir kombo olduğu gibi gri/siyah dış yüzeyi, gümüş ipli ön ızgara bezi ve şık GB logolu armasıyla göz kamaştırıyor. 6L6 güç lambalarının dolu bas karakteri ve tamamen lambalı ton devresinin ilk lambası olarak yerleştirilmiş 12AT7’nin özellikle humbucker manyetikler ile kullanıldığında daha temiz bir ton vermek üzere seçilmesi bu amfiyi farklılaştırıyor. 100 watt’lık Jensen® C12K hoparlör Benson’un şarkı söylercesine solo’larının hızını netlik ve hacim ile işler ve masif çam kabin ağırlığı azaltırken ton rezonansını arttırır.

    GB Hot Rod Deluxe 112 Kabin, GB Hot Rod Deluxe kombo ile mükemmel uyum sağlayıp, dopdolu bir bas hacmi ve daha geniş bir sahne duyumuna sebep olur. Arkası kapalı olan bu kabinde, kombo’daki gibi gri/siyah dış kaplama ve gümüş ipli ön ızgara bezi üzerinde GB logolu arma ile 100 watt’lık Jensen C12K hoparlör var. Bu kabin de kombo gibi daha hafif olan masif çamdan yapılmıştır.

    “Sırf ismimin bunlar üzerinde olması bile Pittsburgh’lu bir gitarist için yeterli” diyor Benson.



    Kaynak: Fender.com/benson
    Eklenmiş Dosyalar

Unconfigured Ad Widget

Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
X