Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İncelikleR - Nefret Ettiren Durumlar :)

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Nefret ederim halı saha maçlarından.
    Ayrıca kimin nasıl düştüğü,kimin nasıl gol attığı 1 saat konuşulur iyice yabancılaşır insan.Çok iyi bir noktaya değinmişsin.

Yorum

Yeni yeni samimi olduğunuz bir insanla vedalaşma durumu kesinlikle intahara yönlendirici bir durumdur.Özellikle de kişi karşı cinstense iş iyice acayipleşir.El mi sıkılacak,yoksa sadece görüşürüz mü denilecek...Hele ki iyice samimi kanka olayına kaptırıp öpme hamlesi yapılırsa iş iyice gerginleşir.Zaten yanak yanağa değdirme hadisesi tam bir saçmalıktır o da ayrı bir konu ya neyse...O an karşı tarafın yüzünde görülen bir şok ifadesi "N'oluyoo yaaaa" diye bağırır yüzünüze...Ama artık çok geçtir hamle yapılmıştır geri dönüş yoktur.Vedanızı tamamlarsınız,rezilliğiniz ortadır...Siz samimisinizdir ama karşı taraf kesinlikle değildir...Kendinizi ezik ve itilmiş hissedersiniz.Böyle iğrenç bir olay işte

Sizin kesinlikle yapmaktan hoşlanmadığınız ya da yapamadığınuz bir aktivitenin planlaması artık durumunuz bilindiğinden yanınızda rahat rahat planlanır.Telefonllar edilir,mekanın geyiği döner...Siz aptal aptal dinlersiniz...Onların akşam beraber eğlenecekleri durumu aşinadır sizin gitsenizde yapacağınız tek şey anlamadığınız mevzuyu izlemek olacaktır...Satılmanın ötesinde bir eksiklik duygusu verir insana...Örneğin ben ve halı saha maçları

Düzenleyen - Şaman on 03/02/2008 23:25:44
      üst paragraf geçtiğimiz çarşamba günkü 'uykusuz' dergisindeki şizofren adlı bölümü çok hatırlattı nedense
      Bir tane daha nefret ettiren durum, yaptığınız işe karışılmasıdır. Bu nefret ettiren durumların en kötüsüdür. Basit bir örnek verilirse, "tamam sen 2. soloya çalış ama ben yinede nolur nolmaz 2sinede çalışacağm". Bu nasıl tiksindirici bir cümledir, kendisi benden iyi bir gitarist olsada böyle küçümsemesi, yapamayacağıma emin olması yanlış.

Düzenleyen - GiTaristtt15 on 04/02/2008 21:13:29

Yorum

Bana da hatırlatı nedense
        Benimde tiksindiğim bir olaydı üzerine Deniz Ensari bir şeyler karalayınca tam oturdu oradan aklıma geldi yani

Yorum

Dışardan eve geldiğimde evdeki misafir çocuğunun gitarlarımla oyuncakmışcasına oynarken görürsem deli oluyorum.Ayrıca o sinirli halimle çocuğu güler yüzle annesinin babasının yanına teslim etmekte ayrı bir işkence unsuru.

Yorum

Eczaneye gelenlerin(hele yaşllıysa)ilk sorular...

**bi ilaç alacaktım.(yapma ya,gerçi ne istediğini bile müşteri)
            **İlaç varmı(benzin istasyonu ya burası)
            **ilaç alırken kafası bir milyon modunda olan hasta yakını yarım saat sonra geri gelir--Bu ilaç aynı değil istemem.
            Bu kişiler 2'ye ayrılır.1-bu durumu defalarca anlatığımız halde şansımı deneyim havasında olanlar.
            2-Aslında hep aldığı ilaç olup doktorun miligramı yükseltip düşürdüğü hastalar.
            Bu kişilerin gözüne bakınca ne yapmanız gerektiğini anlarsınız zaten.Genelde hödüktür onun diliden konuşmak lazım.Birinci türü geçtimde yav arkadaş adam sen uğraşma diye hap sayısı daha çok ilacı yazmış al işte ama tın yani nereye kadar."bunda 20 sen kırklık vermişsin ben hep bundan alırdım istemem.

Hastanelerde bizi sünger gibi gören hemşilere hasta olurum.Ya günde elli kere iğneyi hız denemesi yaparak vuruyorsun hastalar da ısrarla yamuluyor demmeki yanlış yapıyorsun.Biraz yavaş, amip kadar olamıyormusun?
            Benim başıma gelmişti bu durum zaten yamulmuşum hastenenin kokusu üzerine zehir zıkkım olmuş:d.İğneyi bir anda var gücüyle bıraktı gitt,i zaten o an devre dışı kaldım.Arkamı döndüm çoktan gitmişti.Ben onu aradım ama bulamadım bulsam.....................

Kendini alışveriş marketi sanan bakkalara gıcık olurum.Günde elli kere gittiğim yer elli kuruş için 50 bin bozuyor

Biraz sert çıktım ama emin olun hakkediyorlar.

Düzenleyen - robert3 on 03/07/2008 15:45:11

Yorum

//bildikleri halde sorulan geldinmi? gittinmi? iyimisin?
              kapı anahtarla istisna ile açılır dipten gelen ses duyulmaya başlanır -geldinmi? hayır//yok bn kapıyı çalıcaktım sadece gibi cevaplarla anne sinir edilir sonra gönlü alınıp odaya çekilinir
              gelen misafirin odama girdiğinde yanyana 3gitarı gördükten sonra -gitarmı çalıyorsun? demesi? - (yok onlar dekor şimdi dükkanı kapatıodumda yere koyu verdim.)denelemeyip hıı evet denmesi
              telefonla konuşurken annenin yaklaşıp -arkadaşınlamı konuşuon? yok hayır nasa dan aradılarda yeni mekik fırlatıyorlarmış da onu diolar
              annenin yaptığı sebze sunulmadan bişiler yenilip ortamdan sıvışılmaya çalışılır ardından gelen soru - ymeek yedinmi? -yo hayır ben tabakları lekeleyip bıraktım: vs söz grubundan sonra hızlı adımlarla kaçılır
              bayram da seyrranda harçlık ümidiyle gidilen akrabalarda yaklaşık 8kişinin ard ard iyimisin okul nasıl sorusunu sorması - ve çaresizce evet iyi cevaplarının sıralanması (hayatımda ilk kez gördüğüm söylenebilecek hiçbir ortak yönümüz olmayan biriyle ne konuşabilirimki
              misafir gelir ardından anneye seslenilir annecim.... aklından bile geçirme evdesin bari söyleseydim .. hayırr
              bunlar en gıcık olduklarımdandır. ayrıca gitar kılıfının içinden çıkan alkollü meşrubatların deney için kullanıldığı palavrası sıkılması ardından yenmeyince üst mertebedeki babanın duymaması için yalvarılması(yalvarma sırasında ne kadar genç gözüktüğü söylenip olayın bastırılması

Yorum

benim de en cok yeni tanıştığın biriyle hangi lisede okuyon muhabetinde ordaki 1-2 tanıdık belalı isimlerini sayıp kendini kral zanneden insan lara kıl olurum

Yorum

Fırat isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                  ben de kendine aşırı (gereğinden ve haddinden fazla)güvenen insanlara gıcık olurum yeni gitar almış birisi ben üç gün çalışsam asturias ı çalarım demişti önce kahkalara boğuldum sonra çocuğa giriştim
                  Kahkadan ölüncek bir durum gerçekten.

Yorum

Amcamın çocuğu var 2-3 arası yaşında. Misafirliğe gelmişlerdi, amcamlar bana gitarını getir ne öğrendin çal bakalım dediler. Ben getirdim, amca oğlu bırakmıyor gitarı çalarken tellere vuruyo birde vurduktan sonra gülüyor güzel bi şey varmış gibi. O an ağzına çakasım geliyor ama tanıdık diye çakamıyom, neyse sinirlendim şimdi.

Yorum

metallica fade to black

Yorum

Dışarıda yürürken birisi "Aaaaa [Falanca] naber.?Mucx mucx"diye hemen üzerinize sıçrayıp sohbet etmeye başlıyor.sizde "Kim lan bu ?"Diye düşünürken o ara ister istemez sohbete eşlik ediyorsunuz.Soracak olsa "hatırladın mı beni?"diye orda yerlerin dibindesinizdir.İşte bu heyecana bayılıyorum... çok haklısın

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                        Initializing Tabs & loading Content...
                        Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                        X