Arkadaşlar dün konser vardı. Ben de en önden 6-7 kişi kadar arkadaydım ve sol hoparlörlere yakındım. Konserden geldikten sonra sol kulağımda bir çınlama farkettim. Hala devam ediyor. Bu geçer mi? İşitme kaybına yol açar mı? Frekans kaybına yol açar mı?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Kulak Çınlaması
Collapse
X
-
ozerb96 isimli üyeden alıntı Mesajı göstermerak etme dün bizim de pinhani konseri vardı pena alacağım diye sağ kulağımı feda ettimama geçti benim bugün seninde en geç yarın geçer
Aldın mı bari penayıBen de Metin Türkcan'ın penasını alma uğruna mahvettim kulağımı ama alamadım. O kadar sıkışıktı ki
Yorum
-
Guitarist95 isimli üyeden alıntı Mesajı gösterKulağımdaki çınlama geçti denecek kadar azaldı. Fakat geçse bile kulağıma geri dönüşü olmayan bir zarar vermiş midir? Frekans kaybı gibi :Salmam mı
dunlop tortex standard 1,5 mm kullanıyormuş
merak etme hala en ince ayrıntıları duyabiliyorum
sanada birşey olmaz
(pardon dunlop gator grip standard kullanıyormuş
)
Yorum
-
Cok sese maruz kaldiginda agzini biraz acip ostaki borunu rahatlatabilirsin. Riski en aza indirir. Subwoofer gibi. Kulagini cok yordugunu dusundugun zamanlarda kulaklikla muzik dinlemeye ara vermelisin.
Belki bir iki kere hoparlorlere yakin izleyince bir sey olmayabilir ama ileride zarar verebilir.Son güncelleyen freefall; 18-09-2011, 16:45.
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...

Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.
Yorum