Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Budem: Yalnızlık Yalanları

Collapse
X
 
  • Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

  • Budem: Yalnızlık Yalanları

    Gecenin kör karanlığında yakıyorum güneşi ve dünyayı sadece uyanık olduğum anlarda döndürüyorum. Yalnızım belki, umutsuz, kırgın ve çoğu kez kızgın bir halde. Ama başımı kaldırdığımda emrime amade bir gökyüzüm var. Yağmur benim için yağıyor bugün de. Bulutlar söylediğim acıklı şarkıya ağlıyor. Kalemim artık dokunuşlarımdan gıdıklanarak gülmekten kırılıyor. Kağıt desem onu da almış götürmüş bir kahakaha...

    Aslında hepsi yalan...Yorgunum kimsesiz gecelerden. Yüzsüzce bulutlara yalvarıyorum ve yağmur yağsın da efkarımı gökyüzü ile paylaşayım diye Tanrı'ya yalvarıyorum. Bir tek damla yağmurda başlıyorum ağlamaya. Kağıt da, kalem de öksüz bugünlerde... Zavallılar bir o yana bir bu yana savrulurken kendilerini parçalamaya karar verdiler ve onlar da beni terk ederek kendilerini kurtardılar.

    Üzgünüz biz... Gökyüzü ayrı dertli, bulutlar ayrı. Son yapraklarla başlarken yalnızlık kışın ortasında şiddetini arttırdı. Kuzeyden esen rüzgarlar da daha bir üşüttü sesi çıkmayan ellerimi. Artık ıssız, sessiz, kimsesiz bir halde sona ulaşıyoruz. Dağları aşan dervişler gibi mabedimde yalnızlık, gökyüzü, bulut ve yağmur başbaşa kalıyorum.

    Vedalar neye yarar onu da bilmiyorum: İnsanın yükünü hafifletmeye mi, yoksa kalbi gereğinden de fazla yormaya mı? Işte bu yüzden dönüşü olan bu yola çıkarken kimselere veda da etmiyorum. Ne gerek var şimdi insanları ayaklandırmanın? Herkes kendi yalnızlığında mutluyken kalabalık düşleri ateşlemenin ne alemi var? Gidiyorum, sessizce kabuğuma çekiliyorum.

    Buşra DEMİRCİOĞLU

Unconfigured Ad Widget

Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Pitbull Strings Gold Series Gitar Telleri

Collapse

Çalışıyor...
X