Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Budem: Son

Collapse
X
 
  • Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

  • Budem: Son

    Hani hep derler ya, sonbahar ayrılıktır, hüzündür, bir kasvetli yağmurdur diye… Yalan! Sonbaharda buldum ben sevdiklerimi, kaybettiklerimi eylülde buldum ve geri aldım saklamak üzere kalbimde, beni sevenler bulup onlarında kalbine ekimde sığındım. Kasım yağmurları ise bana sadece yaşlandığımı hissettirdi ve bazen tatlı bir hüzün verdi o kadar. Benden hiçbiri hiçbir şey almadı.

    Şimdi mevsim ilkbahar, tek tek döküyorum yapraklarımı, sonbaharda varsayılan kasveti ise ben ilkbaharda yaşıyorum. Hep güneşe varacağımı hayal ederken bu mayıs gününde bile soğuktan titriyorum. Ellerimi tutan yalnızlıkla içimdeki sızı ile bile bile canımı yakıyorum, belki de bir küçük sevda uğruna.
    Sarıldığım beyaz kır çiçekleri gün geçtikçe sararıyor; kavuran güneşle de ümitlerim solacak, adım gibi biliyorum; her ne kadar adımı unutmuş olsam da bir karasevda uğrunda.

    Yorgun kalbimle veda etmeyi deniyorum ve galiba onu bile beceremiyorum. Sen gidiyorsun, nisan yağmurlarının ardından esen fırtınayla ve ben, senden çok uzaklarda bir rüzgar gülünün benden nasıl ayrıldığını izliyorum. Ona el sallayacak dahi gücüm olmasa da, ona gitme diyecek cesaretim kalmasa da ardından bakıp gizlice ağlıyorum, rüzgarlı bir ilkbahar akşamında…

    Buşra DEMİRCİOĞLU
    Son güncelleyen budem; 07-05-2009, 12:01.

Unconfigured Ad Widget

Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Pitbull Strings Gold Series Gitar Telleri

Collapse

Çalışıyor...
X