Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Budem: Seller Aldı Seni

Collapse
X
 
  • Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

  • Budem: Seller Aldı Seni

    Yırtık, yıpranmış ve buruşturulup atılmış bir şehir kollarına alıyor beni. Eski de olsa, makyajına artık abartılı bir pudra da atılsa bir tek o kucaklıyor, o kolluyor; hatalarım yüzünden bana kızsa da bir o terk etmiyor bu kalabalık bedenimi.

    Her şey öyle hissizleşiyor, öyle yozlaşıyor ki, çocukluğumun o orta yaşlı, daha az makyajlı ve fakat daha çok doğrularla dolu şehri özlenen bir hal alıyor. Yılgın, ama yiğitçe özünü, özlemimi koruyor musun ey koca şehir? Yaşlı omuzlarında taşıdığı Bozdağ’ın sessiz çığlığı onca beton yığınının arasında kaybolup gidiyor. Porsuk’un gözyaşı seher vakti sel olup tüm şehri dolduruyor.

    Çocukluğumun şehrini alt üst ediyor bu postmodern düzen.yaban kalıyorum beni sarmalayan kollarında. Şimdi biz başka bir bahara gebeyiz. Koca şehir sen sus, sakın ağlama!

    Buşra DEMİRCİOĞLU

  • #2
    Eline sağlık , düşünceyi duyguyla harmanlayıp gayet güzel yansıtmıs yazı. Birşey dikkatimi çekiyor , son günlerde müzik yeteneğinden çok yazabilme yeteneği ön plana çıkmaya başladı sitede. Buda gösteriyorki , sitede bir sürü gizli yetenek var ve gelecek günlerde daha pek çok yazı okuyacağız.

    ( Özellikle son 10 günü ele alarak konuştum. Son 10 günde site üzerinde çok fazla yazı okudum. )

    Yorum


    • #3
      Budem eline sağlık güzel bir yazı

      Flamely , dostum sizlerden de bekliyoruz.Burak, umut nerdesiniz beyler

      Yorum


      • #4
        Teşekkür ederim arkadaşlar; ayrıca flamely şunu söylemeliyim ki, bu forum ben üye olduğumdan beri oldukça hareketli kaldı ki benden önce çok daha hareketliydi, bu yalnızca 10 günle 1 ayla veya sınırlı bir zamanla nitelendirilemez.

        Yorum


        • #5
          Birşey nitelendirmedim zaten , dikkatimi çeken son 10 günlük kısımdı ve bunu ele alarak konuşuyorum dedim. İyi yazabildiğimiz kadar iyi okumalıyızda

          Yorum

          Unconfigured Ad Widget

          Collapse
          Initializing Tabs & loading Content...
          Initializing Tabs & loading Content...

          Trending

          Collapse

          Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

          Pitbull Strings Gold Series Gitar Telleri

          Collapse

          Çalışıyor...
          X