Kim bilir daha neleri saklıyorlar insanlıktan.Benim , şu an duysam inanmaycağım bir şeyi onlar 60 yıl önce yapmışlar...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Philadelphia Deneyi
Collapse
X
-
Ben bu olayı okuduğum bir kitapta Rütbeli bir yüz başının ağzından duymuştum. Okuduğum kitabın ismi "Onlar aramızda" tarzı uzaylılarla ilgili bir kitabdı ama adı aklıma gelmiyorı. Olayın aslı tabi kitaba göre, Amerikayla uzaylılar arasında "Green antlaşmas" diye yanlış hatırlamıyorsam bir anlaşma yapılmış. Buna görede aralarında teknolojik araştırma yapmalara filan izin verilmiş. Onlar gelip buraya gözlemlerini yapıp, gitmeleri, Amerikenında bunu halktan saklamasını kapsayan bir antlaşma. Amerika bu antlaşma gereği gerekli teknolojiyide sağlıyacaktı. Bu deneyde sölenenler üzerine bu antlaşmanın bir parçası. Gerçektende kaybolmuş fakat dönüşünde kocaman bir yangın ve içindeki insanlarında yanmasına, vücutlarındaki normal olmayan değşiklikler ve gemiyle bütünleşme olayları yaşanmış. Bu yüzden insanlara duyrulmamış.
Tabi bunlar sadece o yüzbaşının dediklerine göre, ya da yüz başı altında yazarın dediklerine göre. Ben doğruluğuna inanmak istiyorum. Fantastik olayları sevdiğim için. Ama mantığımında olmaz böyle birşey dediğini duyar gibiyim
.
Yorum
-
Bunu bende bir yerde daha gördüm amerika nın teknolojide bu kadar ileri olmasının sebebini uzaylılardan teknoloji desteği almaları diye okumuştum doğru olma ihtimali var mı neden olmasın evren yalnız olmadığımız bence gayet açıkBen bu olayı okuduğum bir kitapta Rütbeli bir yüz başının ağzından duymuştum. Okuduğum kitabın ismi "Onlar aramızda" tarzı uzaylılarla ilgili bir kitabdı ama adı aklıma gelmiyorı. Olayın aslı tabi kitaba göre, Amerikayla uzaylılar arasında "Green antlaşmas" diye yanlış hatırlamıyorsam bir anlaşma yapılmış. Buna görede aralarında teknolojik araştırma yapmalara filan izin verilmiş. Onlar gelip buraya gözlemlerini yapıp, gitmeleri, Amerikenında bunu halktan saklamasını kapsayan bir antlaşma. Amerika bu antlaşma gereği gerekli teknolojiyide sağlıyacaktı. Bu deneyde sölenenler üzerine bu antlaşmanın bir parçası. Gerçektende kaybolmuş fakat dönüşünde kocaman bir yangın ve içindeki insanlarında yanmasına, vücutlarındaki normal olmayan değşiklikler ve gemiyle bütünleşme olayları yaşanmış. Bu yüzden insanlara duyrulmamış.
Tabi bunlar sadece o yüzbaşının dediklerine göre, ya da yüz başı altında yazarın dediklerine göre. Ben doğruluğuna inanmak istiyorum. Fantastik olayları sevdiğim için. Ama mantığımında olmaz böyle birşey dediğini duyar gibiyim
.
Yorum
-
İnsanlar bilinmeyen şeylere ve kendilerini korkutmaya bayılıyorlar... Yok neymiş bilmemne numaralı abd keşif uçağı bermuda açıklarında gözden kaybolmuş sonra bilmemkaç km ötede düşmüş vs..
Bayılıyorum bu insanı çaresiz duruma düşürüp korkutan durumlara.. bayılıyorum çünkü acizliğimizi ve çaresizliğimizi daha çok hatırlatıyor. Hele daha çok böbürlendiğimiz şu günlerde...
Bunlar da olmasa neye kafa yoracağız değil mi?!
Esen kalın..
Yorum
-
uss eldridge'nin işinlanması ile ilgili farklı bir bilgi:
“Biz bir zaman dizisi içerisinde yaşıyoruz her hareketimizde bir an geçiyor ve zamanı olmadan süregelen uzayla çevriliyiz. Uzay - Zaman içinde bir yerde, bir an için var olduğumuzda, oluşan zaman karesi yani o anın resmi, lokal Uzay - Mekan koşulları gereğince yakalanır ve dünyadan çıkarak güneş sistemine yayılır ama uzaya gitmez ve Güneş sisteminin çevresinde yörüngeye girer. Bu “Işınlanma” gibidir.Yani her hareketimizin bir resmi çekilip, uzaydaki albümde yerini alır. Bu sonsuz zaman resimleri veya dilimleri dünyanın varoşundan beri vardır. Yani dünya zamanı içinde değilde, uzay zamanı içinde geri dönüp tüm resimleri görebiliriz. Bu oluşumun diğer koşulu bugünün emilme özelliğidir. İçinde bulunduğumuz an bir balon gibi şişerek holografik bir görüntü oluşturur; bu anlık resimlerin biriktiği bir alandır ve özel bir uzay alanındadır. Yani o alanda geçmişdeki tüm anlar vardır; işte USS Eldridge’nin Norfolk’ta ortaya çıkmasının nedeni geçmişinde orada bulunmasıdır; çarpılan Uzay - Zaman alanında geminin geçmişte orada bulunduğu anı resmi ortaya çıkmış ve gemi görünmüştür. Yani o anda hem Philadelphia’da hemde Norfolk’tadır. Eğer zaman alanını yeterince bozabilirsek, geçmiş herhangi bir yerde görünebilir. İki tane balon düşünün; birisinin içinde Philadelphia’da USS Eldridge bulunsun; diğer balon ise Norfolk’ta ama içi boş. Bu boş balonda madde olmayan holodrafik görüntü beliriyor ve bu görüntü geçmişte bir yerde olan uzaysal bir imaj. Geçmişteki her zaman resmi bir holografik bir imaj balonu olarak vardır. Bunu bir çizgi filmin kareleri olarakta düşünebilirsiniz. Bu resim dizisi her varolan her şey için oluşmaktadır. Eğer biz Philadelphiya’da bulunan USS Eldridge’nin kendisinin bulunduğu dolu balonu sıkıştırırsak, Norfolk’daki boş balona giden maddi bir bağlantı koridoru ya da madde tüpü oluştururuz.”
Yorum
-
Sizce ışınlanma var o zaman yapıldı mı gerçekten? Yapıldıysa eğer bu ABD tarafından geliştirilip daha ileri boyutlara taşınmış olabilir mi? Eğer böyle bir güç varsa ellerinde kullanmak için neyi bekliyorlar veya açıklamak için?
Sorarım size saygı değer mygitar sakinleri buyurun bu konuyu biraz daha harlayıp tartışalım...
Yorum
-
benim hep ilgimi çekmiştir bu konu.
hemen cevap vereyim: anlatıldığı üzere deneyde bütün mürettebat öldü. sonuç olarak eyer deneyler devam etseydi bu güpe gündüz cinayet olacaktı. ABD de bunu farkındaydı ve bu deney hiç olmamış gibi görmemezlikten geldi ve projeyi sonra geri gündeme getirmek için kaldırdı ( sadece benim düşüncem ve benim görüşüm. koblo teorilerine hastayım
)
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Yorum