Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ne Oldu Bu Foruma Yaaa...

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

dediğiniz gibi bence de facebook falan gibi saçma salak siteer millet artık kolay kolay bir şey araştırmıyor bile ben bunu çevremden görebiliyorum bilmediği bir konu oluyor ama bunu bi araştırayım demek yok hazırcı bir neslin gelmekte olduğu da doğru evlerinde gitar olup çalmak isteyip sadece kursa gitmediği için çalmayan birçok insan tanıyorum bene bu tam anlamıyla saçmalık artık internet enstruman öğretici yazılar daha da ötesi videolar var insan daha neye ihtiyaç duyabilir ki..
    Bence chatbox çok iyi bi öneriydi ama madem mygitar a uygun değil diyorsunuz o zaman o tarz baska bir şey kullanılabilir diye düşünüyorum konu açmadan küçük sorular şeklinde çok rahat olur ve sizin temizlemeniz gereken aynı sorulu konular bulunmaz forum da hem de oradan biri soru sorulduğunda onu forum da mevcut olan konuya yönlendirebiliriz böylece yeni konuya gerek kalmaz çok seri bi şekilde herkes eski köklü üyelerin paylaştığı bilgileri kullanabilir
    Şuna bir çare bulmak istiyorum akormerkezi,turkrock vs gibi popçu klasik gitarcı ekipman hayatta soramayacağımız forumları kullanmak hiç istemiyorum bu konuda bir tek mygitar a güveniyorum

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
    Initializing Tabs & loading Content...
    Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
    X