Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Parfüm 5

Collapse
Bu sabit bir konudur.
X
X
 
  • Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

  • sniper_222 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar,terre d hermesin erkek için edp olanı varmı...

    var var var var var diye bağırmak haykırmak istiyorum terre nin Erkek EDP'si var arkadaşım ... çürük portakal kabuğu gibi kokuyor diyen bendim galiba yanlış olmazsa eğer

    Yorum


    • axy1968 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
      komşular ddara sitesinden alışveriş yaptım(dong dara adlı uzak doğulu bir vatandaş) bir sorun yok o satıcının ebay,deki ürünlerinden,de almıştım fragrancex,ile kıyaslanmaz kargo süresi olarak... fragrancex eskisi kadar hesaplı değil artık sanırım popüler olunca fiyatları şişirdiler birde sinir olmamak elde değil eninde sonunda gelsede ürün 50-60 günden önce gelmiyor garip bir şey son verdiğim sipariş 20 günde geldi ilk verdiğim sipariş 60 gün oldu nerdeyse hala yoldaymış..ilginç bir durum kısaca fragrancex,in suyu çıktı arkadaşlar ddara ise fazla popüler olup fiyatları patlatmadan inceden, aç göz gibi 3-5 tane değilde derin ve sessizce fazla yaymadan alım yapın(merak etmeyin ben sizler için habire araştırma içindeyim hesaplı bir yer konusunda) ama amerikadan geliyor bilinki 20 günden önce gelmez haberiniz ola..
      birde birkaç gün önce bizim gittigidiyorda parfümlere bakarken ahmety1974 diye bir satıcı gördüm dükkanının adı bağdat outlet imiş fiyatlar çok ucuz 50 tl,ye hermes,dior intense falan satıyor yorumlarda bayağı olumlu..bende dururmuyum adama mesaj çektim kardeşim ürünün alırım mağazaya giderim sordururum çakma ise aynen iade beni uğraştırma orjinal değilse söyle dedim...adam cevap vermeden beni engellenenler listesine almış anlayın siz artık olayı.
      arkadaşlar dün ben söylemiştim d dara yı bazı arkadaşlar takip nosu sormuşlardı.arkadaşlar MÜJDE D DARA takip no ile yolluyo ve inanın site gerçekten sağlam çünkü canlı chat bile yapabiliyorsunuz ben yaptım.hertürlü soruyu cevapladılar.ayrıca siteye girince sitenin ciddiyeti anlaşılıyor.extrascents çok hızlı ve sağlam yolluyo ama ürün gamı az..d dara da daha çok ürün var.bvlgari ph 2 adet tester 68$ maloldu.bu parfüm dünyasının sahibi arkadaş acaba bu fiyatlara verebilirmi??

      Yorum


      • ygencay isimli üyeden alıntı Mesajı göster
        Merhaba,

        forumda bazı yorumlara dikkat ettim; bu sebeple bu mesajı atma gereksinimi hissettim.

        www.parfumdunyasi.net ile ilgili yapılan yorumlar gerçekleri yansıtmamaktadır. Sitedeki bütün ürünler orjinaldir. Reklam olmasın diye daha detaylı yazı yazmıyorum, merak ettiğiniz soruları bana sorabilirsiniz.
        özel mesajınız var.. ayrıca bir konu dikkatimi çekti.. internet sitenizdeki ürünlerin üzerinde markaları belirtilmemiş sadece fiyat ve resim mevcut.. neden resimlerin üzerinde ürün isimleri belirtilmiyor??
        Son güncelleyen murcaa; 06-01-2011, 20:48.

        Yorum


        • Arkadaşlar, Boss Bottled Night yorumuna rastlayamadım, bence incelemeyi hakediyor, bana kaliteli ve kalıcı bir koku gibi geldi.Her zaman kulalnılabilir, çiçek aromaları var fakat unisex bir koku değil.Acemi bi burun olarak bunları diyebilirm şimdilik ilk alacağım parfüm listemde en başta o var.
          Son güncelleyen teqmur; 13-01-2011, 17:49.

          Yorum


          • Teşekkürler axy komşu, birkaç hesaplı yer daha bulsak süper olur.

            Yorum


            • Yusuf bey, birkaç ay önce siteniz bu forumda gündeme geldiğinde, parfüm fiyatları 15-20tl gibiydi. Bu 3-5 parfümde olduğu zaman hadi kampanya deriz; ama o zaman hemen hemen bütün parfümlerin bu fiyata olmasının nedenini anlamak zor.

              Yorum


              • Strawberry ve online satış yapan diğer siteler hakkında ne düşünüyorsunuz komşular ben sadece Strawberryden 5 farklı ürün aldım ve tek kıyaslayabileceğim yerler Sevil ve Tekin Acar.Önceleri sadece tekin almışlığım var ve onların kalitesine kalıcılığına farkedilirliğene yaklaşamadı bile.Herşey fiyat değil 5 tane 2 saat kalan uçup giden cılız zayıf esanslı şişe yerine 1 tane alırım daha iyi.fiyata odaklanmadan yorum yaparsanız sevinirim.Bu arada gittigidiyor a ebay a, piyasananın yarı fiyatına satış yapan yerli sitelere güvenen arkadaşlarıda anlamıyorum adamlar düpedüz soyguncu yazık oralara giden her kuruşa.Biraz ağır oldu ama inanın önyargıyla konuşmuyorum sadece saygılar..

                Yorum


                • Terrenin edtsi böylesine kalıcı ise pure olanı acaba nasıldır çok merak ediyorum

                  Yorum


                  • evet murcaa benim,de dikkatimi çekti...sayın gencay bey madem sitenin sahibisiniz birkaç ay önceki ucuz fiyatlarınız şimdi yabancı sitelerle aynı rakamlara hatta ebay,den bile pahalıya gelmiş yani hemen hemen tüm sitelerde birkaç dolarlık fark dışında aynı gibi tek fark kargo ücretleri 8.99 $-24$ arası kargo fiyatları var ve aradaki fark büyük neyse..sizinde geçen aylara göre çok cazip değil fiyatlarınız üstelik tek ürün aldığınızda birde kargoyu eklerseniz fiyat cazip olmuyor anlayacağınız size özel mesaj göndermiyorum burayı takip eden arkadaşlarda bilgilensin diye..ayrıca murcaa arkadaşın dediği gibi sitenizde resimlerin altında marka ismi yok biraz daha detaylı özenli bir tasarım ve birazcıkta uygun bir kargo seçeneği koyarsanız inanıyorumki çilek,fragrancex falan topu diker saygılar..
                    caodark komşu yok yok sen yine önyargıyla konuşma merakda etme senin bu anlattıklarını birkaç yıl önce bende yaşadım çok mağazaya gidip sormuşluğum vardı rdışardan aldığım kokuları çoğunda orjinallik ve esans kalitesinde birşey yok yalnız daha öncede dile getirdim sevilde t.a gibi mağazalarda yoğun spot ışığının altında tester fıslatıyorsun beklemiş oturmuş doygun harmanlı oluyor hafiftende uzun süre ısı ve ışıktan beklemekten koku ağırlaşıyor ve buda bence kalıcılığını biraz uzatıyor herne kadar harmanı biraz bayatlayıp farklılaşsada birde sanırım versiyon farkı olabiliyor esans kalıcılığı olayında ama bunlar ufak ayrıntı..sana önerim çilekten aldığın bir kokuyu kalıcı değil diye çekmecenemi attın tamam 2-3 ay sonra o kokuyu değişik zamanlarda ve ortamlarda (duştan sonra,ılık veya serin havada,açık veya kapalı ortama giderken vs..) kullan önyargından bir nebze kurtulduğunu göreceksin komşu..çok uzattım....ayrıcaaa çilek ve diğer sitelerin esanmış tazeymiş bayatmış mevzuları defalarca dile getirildi önceki sayfalara göz atarsan çok detaylı açıklamalarıda görürsün.
                    Son güncelleyen axy1968; 07-01-2011, 09:20.

                    Yorum


                    • UNGARO APPARİTİON İNTENSE
                      Kokumuz 2005,de çıkan Apparition serisinin2007 de çıkan intense yani yoğun versiyonu ben öbür versiyonunu kullanmadım..ama sanırım, rengindende anlaşılacağı üzere pek benzerlik taşımıyor Jp le male tarzı vanilya+amber kombinasyonlu tatlımsı bir koku detaylı yorumlar blog,da....

                      Yorum


                      • Fragrancex de ucretsiz kargoyu durdurmuş artık..Haberiniz olsun..

                        Yorum


                        • selam arkadaşlar, bugün itibari ile bitenekadar da parfüm atomizeri satışa girdi. fiyatı uygun 15 lira. parfümün üzerine takarak doldurulabiliyor.
                          ilgileniyorsanız yarın 12 ye kadar satışta.
                          Son güncelleyen kunt33; 08-01-2011, 17:40.

                          Yorum


                          • muhtemelen gelecek yorumlar sebebiyle bir açıklama yapayım. sitenin sahibi falan değilim, sadece müşterisiyim.

                            Yorum


                            • selam arkadaşlar, bugün itibari ile bitenekadar da parfüm atomizeri satışa girdi. fiyatı uygun 15 lira. parfümün üzerine takarak doldurulabiliyor.
                              ilgileniyorsanız yarın 12 ye kadar satışta.
                              Bitenekadar.com; hergün iki değişik fırsat ürünün ve bir hafta boyunca çeşitli fırsat ürünlerin stok bitene kadar satışta kaldığı alışveriş sitesi


                              arkadaşım sağolasın 2 adet sipariş verdim hemen.araştırdım en uygun satan 29 tl ye satıyo..

                              Yorum


                              • 15 liraya dp den 3 tane alırsın. tabi altından doldurmalı değil. hem bütün şişelerin kapağı çıkmıyo. o yüzden dp den almak daha mantıklı.

                                Yorum

                                Unconfigured Ad Widget

                                Collapse
                                Initializing Tabs & loading Content...
                                Initializing Tabs & loading Content...

                                Trending

                                Collapse

                                Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

                                Pitbull Strings Gold Series Gitar Telleri

                                Collapse

                                Çalışıyor...
                                X