Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Parfüm 3

Collapse
Bu konu kapandı.
X
Bu sabit bir konudur.
X
X
 
  • Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

  • Parfüm 3

    İkinci parfüm konumuzun da 100 sayfaya ulaşması nedeniyle, 3. konumuz taze taze açılmıştır. Herkese hayırlı olsun. Bol bol incelemeler bekliyorum sizlerden.

    Sayfa 29
    Calvin Klein - Calvin Klein Man(2007)
    Trussardi - Inside For Men
    Nikos - Sculpture pour homme
    Ungaro - Ungaro pour l’homme I
    Baldessarini - Del Mar Caribbean
    Perry Ellis -360 degrees white for men
    Bijan - Bijan black for men
    Paul Smith - Paul Smith Extreme man
    Ralph Lauren - Polo Explorer
    Gendarme - Gendarme edp

  • #2
    Lord,Ralph Safari nin kalıcılığı ve farkedilirliği hakkında bilgi verir misin?İncelemende bunlar tam olarak yok.

    Caron 3rd,Safari,Aramis Tuscany almayı düşünüyorum.Drakkar da alsam mı diyo beraberinde ama bahar-yaza pek gitmez o değil mi?

    Yorum


    • #3
      Basenote ve forumdaki bir komşunun yorumlarına dayanarak bir zirh ikon siparişide ben verdim bakalım nasıl çıkacak.
      Arifcic komşu benim naçizane tavsiyem safari benim kullandığım en güzel kokulardan biri idi.yalnız kalıcılık ortalama gibi farkedilirlik iyidir.drakkar noirden ise uzak durmanı tavsiye ederim.yoksa yana yana takaslamaya çalışırsın.
      Lordun yorumlarından denediklerim arasından tavsiye edipte beğenmediğim tek koku drakkar oldu.

      Yorum


      • #4
        gucci envy ile sorduğum soru için tavsiyede bulunan arkadaşlar teşekkür ederim... Strawberry'e bende baktım orda bulabiliyoruz da çilekle ilgili çok değişik yorumlar var... memnun kalanların sayısı kadarda şikayet eden var .. Çok kafa karıştırıyor.. Cheapmellse de baktım orada da mevcut ama yurt dışı olduğu için yine ?? işareti ) - - -normalde GG'de kozmetix'ten alıyorum parfümleri .. profili gayet güvenilir o yüzden tercih ettim zaten... yanıltmadı da sağolsun... armand basiyi test etme imkanım olursa bi değerlendirmeye alacağım onuda teşekkürler.
        Birde dün parfümeride YSL body kouros' u test etme imkanım oldu .. Gerçekten güzel dengeli bi koku .. Harmanı, farkedilirliği, kalıcılığı gayet güzel ve en önemlisi erkeksi bi koku... alışveriş listemde ilk sıraya ekledim ondan sonrada sağlam biryer bulursak envy'i düşüneceğir artık...

        Yorum


        • #5
          düşünen olursa bende artık sander for men i kullanmak istemiyorum, bunun gibi yaza uygun bişeylerle takas edebilirim **** yaz akşamları için de birşeyler olabilir.

          Yorum


          • #6
            Safari bende ortalamanın üzeri kalıcılık ve fark edilirliğe sahip.

            Yorum


            • #7
              Teşekkür ederim İconist ve Lord komşu..Safari yi alacağım.

              Emre komşu,Çilek bence çok güvenilir bir site,ilk alışverişimde ben de şikayet etmiştim Çilek den ama kendim yanılmışım ve buna rağmen üzmeden,pürüz çıkarmadan memnununiyetsizliğimi çözdüler.Bence Türkiye merkezli bir siteden daha esnek alışveriş imkanı sunuyor ve çok iyi müşteri memnuniyeti sağlıyorlar..Alışverişini yap en ufak bir hoşnutsuzluğunda aynı üründen bir daha yollarlar ya da %100 e kadar para iadesi alabilirsin.Yazışmaları da Superkozmetik.com admininin vereceği metinler doğrultusunda yapmalısın öyle bir durumda.Superkozmetik.com sitesinden alışverişe başlayarak da onlara Çilek in sponsorluk desteğini esirgememelisin tabii..

              Ayrıca GG daki Kozmetix satıcısına da kefilimdir,çok iyi bir satıcıdır,asla pişman olmazsın.Hangisinin fiyat avantajı varsa onu dene.

              Yorum


              • #8
                Herşey iyi hoş da,Caron 3rd ile L'Anarchiste arasında kaldım..

                Yorum


                • #9
                  Arif denemeden alınacak koku değil onlar. Alıp da beğenmezsen lord böyle demişti beğenmedim dersen keserim seni. Third man daha kullanılır, l'anarchiste denediğim en farklı kokulardan biriydi, gerçekten özel, ancak çok nadiren keyif için kullanılacak bir koku gibi. Third man daha genel kullanılır. İkisinin yaş grubu da orta yaş civarı ve ilkbahar mevsimine uyacak kokular değiller, bunlar böyle bilinsin.

                  Yorum


                  • #10
                    Burun kesmesin de sorun değilll..Keyif için demişsin,keyif veriyo mu hakikaten L'anarchiste) Bazı kokular hakikaten,insana farklı bir özgüven ve yaşam enerjisi yükler,ben zaten kendimi karşı cinse beğendirmek için parfüm kullanmam,öyle olsa vanilyalı,çikolatalı falan tercih edilir..Ama sevmem bunları.

                    Bu ikisinden hangisi daha az baharatlı Lord,hangisi daha keyif ve enerji vericiZaten kasten sert birşey alacağım bi tane,gece yürüyüşe çıktığımda sıkacam,serin havalarda,baharlık olmaması sorun değil,kışa kalır..Bu Armand Basi iyi hoş da farkedilirliği çok iyi değil,kokuyu alamıyom çoğu zaman.Bakalım Perry ellis de böyle mi olacak..

                    İşin doğrusu ben sevdiğim kokuyu çok iyi tasvir edemiyorum,teknik bilgi yetersizliği,maskülen sevmem diyodum ama harbi maskülenciymişim meğerKadınsı olmayan her parfüm maskülene girermiş,yeni öğrendim,ben zaten unisex koku sevmem.Jean paul fleur du male im vardı,kullanmadım çoğu duruyo,hediye ettim en nihayetinde,unisexdi çünkü.

                    Arayışım da tam olarak farklı kokular,sıradan olmayan..Bazı parfümler vardır ki,armani,boss,CK falan filan çok sıradandır kokuları,birbirine benzer bazen,kişiyi cezbetmez.Sıktı artık bunlar,farklı birşeyler denemenin zamanı geldi..
                    Son güncelleyen arifcic; 24-04-2010, 23:35.

                    Yorum


                    • #11
                      İkisi de baharatlı değil. İkiside keyifli ya da enerji verici değil. İkisi de geçe yürüyüşte sıkmak için uygun değil.

                      Çok farklı kokular bunlar. Yılda iki kere dolaptan çıkarıp evde yalnızken sıkıp koklayıp, hayallere dalacağınız, gözünüzün dalmasına neden olacak kokular, özellikle ki l'anarchiste. L'anarchiste'i anlayabilen bence parfüm konusunda ustadır. Ben anlayamıyorum. Belki 40 yaşımın sonrasında anlarım.

                      Ben sana tam istediğin kokuyu söyleyeyim: Aramis jhl ya da guerlain derby

                      Yorum


                      • #12
                        Bu arada senin öğrendiğin maskülen terimi yabancıların bahsettiğim manada ima etmeleri evet.


                        Benim tanımımdaki maskülen kokular ise bariz erkeksi kokular. Yani erkek parfümlerinı kullanmayı haltmış gibi çok meraklı olan kadınların kolay kolay kullanmaya cüret edemeyecekleri, kullanırlarsa da üzerlerinde sırıtacak parfümler bunlar. Misal drakkar. yapancılar bunlara genelde powerhouse diyorlar. Armand basi de bariz erkek kokusu ama mutlaka kullanan bir ibiş kadın olacaktır.

                        Daha geçen önümden geçti bariz kenzo jungle erkek kokusu sıkmış, üstüne de caterpillar erkek modeli bot giymiş. Gerek tip, gerek koku sırıtıyor, zten bir de kot pantalon giyiyorlar, ondan sonra kadınlar çiçektir!? Nasıl çiçek bu, senin ne kadınsılığın kalmış? Bu havada erkek modoli bot giyerek, sana yakışmayan erkek kokusu sıkınarak ne amaçlıyorsun, güçlü kadınım mesajı vermeyi mi? Sorsan kadın parfümleri iyi değil erkek parfümleri daha kaliteli? E o zaman erkekler de etek giysin, malum dar kot pantalonlar ksıır yapıyormuş. Böyle bir mantık mı var. Sen poponu kaldırıp iki araştırma yapıp efendi gibi kadın parfümlerini bulamayıp, iki erkek arkadaşında gördüğün kokuyu aa bu güzel deyip kullanıyorsan tabi kadın parfümleri kötü dersin. İşe unuttuğun kadınsılığını toparlayarak başla önce sen..

                        Yorum


                        • #13
                          Yaaa sorma,dar kot varikosel yapıyorLord un bahsettiği şekilde kadınsılığını yeniden arayan ve ortaya çıkarmaya çalışan kimselere tavsiyem,YSL Cinema,YSL Parisenne,Dior Jadore ve Hypnotic Poison olabilir..

                          Bizim konumuza dönersek,Guerlain Derby yi sanırsam Ebay dan başka yerde bulmak mümkün değil.Aramis JHL önerini dikkate alacağım elbette.Guerlain vetiver i de hep merak etmişimdir,vetiver temalı kokuları genel de sevmişimdir,sevdiğim çoğu kokuda vetiver ana teması vardı.Ama Guerlain ler pahalı oluyor genelde.Ama yine de şu Caron lardan bi tane alacağım,sen 3rd al diyon,Çilek de L'anarchite in 50 liği ucuz bakalım hangisine kara verirsem..Zaten dikkatimi şu çekti ki,Lord un en üst sıralara koyduğu hemen bütün parfümler Çilek de çok uygun fiyata bulunabiliyor.Bunun sebebi,böyle klas kokuların çok bilinmemesi,sadece Lord gibi parfüm deneyimi çok yüksek kimselerce bilinmesi ve haliyle çok satılmaması olsa gerek.En dandik,Diesel,İssey Miyake,Armani.. parfümler bile çok daha pahalı..

                          Yorum


                          • #14
                            Ben senini yerinde olsam onu, bunu bir sürü parfüm alacağıma bir tane deby alırdım 5 sene kullanırdım tadını çıkara çıkara. Ebay'den başka bulunmaması çok doğal, çünkü normalde sadece paristeki merkez Guerlain dükkanında sınırlı sayıda satılmakta.

                            Aslında mouchoir de monsieur da olabilir o da gittide vardı iyi bir fiyata ama derby'nini kokusunu alan bir daha zor başka parfümün kalitesini beğenir.

                            Yorum


                            • #15
                              Davidoff Cool Summer ve Paco Rabanne kullanıyorum

                              Yorum

                              Unconfigured Ad Widget

                              Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

                              Trending

                              Collapse

                              Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

                              Pitbull Strings Gold Series Gitar Telleri

                              Collapse

                              Çalışıyor...
                              X