Duyuru

Collapse
No announcement yet.

7 telli gitar akort etmek

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

• Metalli Head
    replied
    omerhazar isimli üyeden alıntı Mesajı göster
    7 Telli kullanıyorum. 6 Tellinin nota düzeninden tek farkı en üstte kalın "si" notası olması. Nasıl en alttaki "mi" ile (6.tel) kalın "mi"'yi aynı akord edebiliyorsan, alttan ikinci "si" notasıyla 7. teli de aynı şekilde akord edebilirsin.Yani akord aletinde aynı nota. Onun dışında 5.perdedeki sesin, altındaki telin boş sesine eşit olması da geçerli.
    alt telde 7. perde üst telin boş basılmasının oktavına eşit olması da. isterse 100 telli gitar olsun

EADGBEADGBEADGBE ..... diye gider standart tuningde.

Yorum bırak:

• omerhazar
    replied
    7 Telli kullanıyorum. 6 Tellinin nota düzeninden tek farkı en üstte kalın "si" notası olması. Nasıl en alttaki "mi" ile (6.tel) kalın "mi"'yi aynı akord edebiliyorsan, alttan ikinci "si" notasıyla 7. teli de aynı şekilde akord edebilirsin.Yani akord aletinde aynı nota. Onun dışında 5.perdedeki sesin, altındaki telin boş sesine eşit olması da geçerli.

Yorum bırak:

• hkcmd1996
    replied
    akort aletiyle herşeyi akort edebilrsin. Ben notaları doğru vermek için akort aletine doğru ses çıkarıyorum. Do sesini doğru frekansta çıkarırsam hemen gösteriyor C diye ince çıkarırsam D veya E tarzı Çok eğlenceli kendimi akort ediyorum.

Yorum bırak:

• emirbahcivan
    replied
    Bence evet sonuçta notaları göstercek ben ukuleleyi bile akord ediyorum.

Yorum bırak:

• PoweRocker
    started a topic Eğitim 7 telli gitar akort etmek

7 telli gitar akort etmek

arkadaşlar ben 7 telli elektro gitar almayı düşünüyorumda acaba normal akort aletleriyle gitarı akort edebilirmiyim

Unconfigured Ad Widget

Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Pitbull Strings Gold Series Gitar Telleri

Collapse

Çalışıyor...
X