Teşekkürler söylediklernzn faydası oldu yarın bi müzik evinden bakıcam Troy.. nın kitapları olmayablr burda başka önereblcğnz bişiler warmı tereşkkürler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ritim ritm rhythm
Collapse
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Süper Moderatör
- Sep 2007
- 2168
-
1-Forumda arama yapmadan konu açanın konusu uyarı olmadan kapanır.
2-Nitelikli 100 mesajdan fazlası olan statü atlar. Boş mesajı olan uyarılarla beraber silinir. 3 uyarıdan sonrası banlanmadır.
3-Kuralları önemsememek kendinizi önemsememektir. Önemsenmek istiyorsanız anlamlı mesajlar yazın, kurallara uyun. İyi forumlar.
Rica ederim arkadaşlar. Bu kitapları kitapçılardan bulamazsanız Kadıköy Çarşı'nda da aşağıdaki kitapçıda var. Orjinalleri de mevcut fotokopileri de. Hiç bulamadınız diyelim o zaman google'ı kullanın. Ayrıca yazılarınızda Türkçe'yi kullanırken yazımınıza özen gösterin. Bu konuda gerekli bilgileri forum kurallarını okuyarak edinebilirsiniz. Önceki cevaplarınızdaki yazım hatalarınızı da düzeltin ki kirli bir görüntü oluşmasın.Son güncelleyen canKUTTT; 24-04-2009, 14:43.
Yorum
-
Süper Moderatör
- Sep 2007
- 2168
-
1-Forumda arama yapmadan konu açanın konusu uyarı olmadan kapanır.
2-Nitelikli 100 mesajdan fazlası olan statü atlar. Boş mesajı olan uyarılarla beraber silinir. 3 uyarıdan sonrası banlanmadır.
3-Kuralları önemsememek kendinizi önemsememektir. Önemsenmek istiyorsanız anlamlı mesajlar yazın, kurallara uyun. İyi forumlar.
Mesajında yıldızlar ve polis ifadeleri olanlar mesajlarını düzeltsinler! Türkçe kullanımlarına dikkat etsinler! Forum kuralları diyorum tekrar! Bu şekilde devam ederseniz ceza ala ala forumdan uzak kalmış olacaksınız! Son kez ifade etmek istedim. Aklınızdan çıkarmayın kuralları arkadaşlar.
İlk ritim kitabından başla gayet faydalı. Sindire sindire çalış,hemen bitirmeye kalkışma yani. Kolay gelsin başarılar.
Yorum
-
locco26 isimli üyeden alıntı Mesajı gösterArkadaşlar aksak ritim nedir?
yukarıda linkini verdiğim videoda 4:47'den sonrasını izle.
Yorum
-
Arkadaşlar bu ritimler biz nerde kullanıcaz mesela ben geçen hafta kursa başladım hoca bir kaç akor bir tane ritim do majör gamını gösterdi.Mesela metallica master of puppets o şarkıda hiç akor basılmıyor.Ritimi anlayamıyorum.Eminim soru size saçma gelmiştir ama yeniyim yardım ederseniz sevinirim.
edit:Birde mesela biri ritim atıyordu öteki doğaçlama solo atıyordu.Ben mesela solo atarken yanımda o solunun arkasında hangi akorlara basıp hangi ritmi atacağını nasıl anlıycak anlatabilirseniz sevinirim.
Edit 2:ritimlerin anlandırılmasınıda açıklayabilirseniz sevinirim.Mesela 4/4 9/4 ne demek açıklayabilirseniz sevinirm.Son güncelleyen AcAngusDc; 27-03-2010, 16:20.
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Yorum