Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ritim ritm rhythm

Collapse
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Teşekkürler söylediklernzn faydası oldu yarın bi müzik evinden bakıcam Troy.. nın kitapları olmayablr burda başka önereblcğnz bişiler warmı tereşkkürler

Yorum

Rica ederim arkadaşlar. Bu kitapları kitapçılardan bulamazsanız Kadıköy Çarşı'nda da aşağıdaki kitapçıda var. Orjinalleri de mevcut fotokopileri de. Hiç bulamadınız diyelim o zaman google'ı kullanın. Ayrıca yazılarınızda Türkçe'yi kullanırken yazımınıza özen gösterin. Bu konuda gerekli bilgileri forum kurallarını okuyarak edinebilirsiniz. Önceki cevaplarınızdaki yazım hatalarınızı da düzeltin ki kirli bir görüntü oluşmasın.
      Son güncelleyen canKUTTT; 24-04-2009, 14:43.

Yorum

sağol. İngilizcem var troy ritm ilk seviyeden bir başlayalım bakalım
        Son güncelleyen yigit2490; 24-04-2009, 20:22.

Yorum

Mesajında yıldızlar ve polis ifadeleri olanlar mesajlarını düzeltsinler! Türkçe kullanımlarına dikkat etsinler! Forum kuralları diyorum tekrar! Bu şekilde devam ederseniz ceza ala ala forumdan uzak kalmış olacaksınız! Son kez ifade etmek istedim. Aklınızdan çıkarmayın kuralları arkadaşlar.

İlk ritim kitabından başla gayet faydalı. Sindire sindire çalış,hemen bitirmeye kalkışma yani. Kolay gelsin başarılar.

Yorum

hacı şarkıyı hem söyleyip hem çalabilmek için bir beyni bölmek lazım **** şarıyı çok çok çok iyi bilmek lazım .bildiğim bişeylerle çalış

Yorum

Selim Işığın derslerini takip edin kendinizi zamana bırakın gitarda 2. ayınızda Cranberries-Zombienin akustik versiyonunu dinleyin ve deneyin ben böyle yaptım

Yorum

Selim Işık

Selim Işık'ın gitar deslerini mutlaka izleyin.

Yorum

Evet bildiğiniz ritimleri aşağı yukarı şeklinde paylaşırsanız öğrenmemiz daha kolay olur

Yorum

Arkadaşlar aksak ritim nedir?

Yorum

locco26 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                      Arkadaşlar aksak ritim nedir?

yukarıda linkini verdiğim videoda 4:47'den sonrasını izle.

Yorum

Arkadaşlar bu ritimler biz nerde kullanıcaz mesela ben geçen hafta kursa başladım hoca bir kaç akor bir tane ritim do majör gamını gösterdi.Mesela metallica master of puppets o şarkıda hiç akor basılmıyor.Ritimi anlayamıyorum.Eminim soru size saçma gelmiştir ama yeniyim yardım ederseniz sevinirim.

edit:Birde mesela biri ritim atıyordu öteki doğaçlama solo atıyordu.Ben mesela solo atarken yanımda o solunun arkasında hangi akorlara basıp hangi ritmi atacağını nasıl anlıycak anlatabilirseniz sevinirim.

Edit 2:ritimlerin anlandırılmasınıda açıklayabilirseniz sevinirim.Mesela 4/4 9/4 ne demek açıklayabilirseniz sevinirm.
                        Son güncelleyen AcAngusDc; 27-03-2010, 16:20.

Yorum

SİZLERE TRANSPOZEYİ ÖĞRETEYİM.Transpoze beli bir botanın veya akorların aralıklarına göre tizleştirilmesi veya pesleştirilmesi

İbanez gax 75

Yorum

daha çok yenisin acele etme zamanla arkandakş akorları senin bastığın notanın akorunu atçak örneğin sen la basarken o Am basçak anladın

Yorum

Arkadaşlar sorduğum soruların yanıtını aldım.Ama hala ritim çıkaramıyorum.Akoru bulabiliyorum şarkının melodisinide çıkarabiliyorum.Ama ritimde sıkıntı var bunu nasıl geliştirbilirim?

Yorum

Kulağın olmayabilir mi?

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                                Initializing Tabs & loading Content...
                                Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                                X