Duyuru

Collapse
No announcement yet.

audioslave - like a stone solo efekti.

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

audioslave - like a stone solo efekti.

bu efekti saglayabilecegim bi processor ? rp80 le olur mu?
    tam olarak nedir bu efekt delay var ama ..

o sesi birden incelten efekti diyorsan o whammy

Yorum

eyw birde benim pc de guitar fx box diye bi efek programı var onu kullanmak istiyorum. jack inceltici aldım neyi nereye takıcam nasıl olucak cok az ses gelio hoporlorlerden..

Yorum

jack incelticiyi mic girişine takacaksın en basitinden... öyle ayarlamaya çalışacaksın ama ses kartın iyi değilse (mesela onboardsa) kaldıramayabilir efekt programıyla... bu arada şarkının solosunda whammy ve delay var...

Yorum

rp80lerde wammy vardı sanırım yanlış mı hatırlıyorum ki?

Yorum

rp80lerde wammy vardı sanırım yanlış mı hatırlıyorum ki?
            evet var...

Yorum

rp 80 like a stone solo ayarlarını yollayabilirmisiniz ?

birde patchlerde var am a rp50 patch i diyo mesela expresssion diye bisey var benim alette ama ayarlarda exp yok

Yorum

banada whammy nin guitar fx box olan ayarlarını yollarmısınız ??

Yorum

+1 octav kullanıyo gibi geldi bana. biraz delay biraz overdrive.

Yorum

bodominheaven isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                    banada whammy nin guitar fx box olan ayarlarını yollarmısınız ??
                    fx box dan verim bekleme.ki whammy yok diye biliyorum olsada kontrol edemezsin.paran varsa gidip düzgün bi pros. alın kurtulun.öbür türlü işin içinden çıkamazsınız.iyi akşamlar..

Yorum

Bilgisayar efektleri niye bu kadar kötüleniyor anlamış değilim. Her forumda en az bir kişi var bu programlara saydıran. İddia ediyorum alacağınız çoğu ucuz prosesörden daha çok verim alırsınız bilgisayarınız çok kötü değilse.(ki çok eski bilgisayarlardan bahsediyorum,öylesi de pek yoktur kimsede.)
                      Whammy'nin yapısı gereği pedalsız zor tabi tam o tonu almak. Ama arkadaşların dediği gibi oktav inceltici/kalınlaştırıcı kullanarak,biraz da delayle oynayarak elde edebilirsin.

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                      Initializing Tabs & loading Content...
                      Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                      X