Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Stagg

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Aslında yukarıda arkadaşlar biraz bahsetmişler ama ben yine de sorayım. Elektro gitara yeni başlayacağım ve Almanya'da oturumyorum. Buradaki sitelerden birinde Stagg s300 modelinde kampanya yaptıklarını gördüm. Gitarın fiyatını 70€ yapmışlar. Acaba benim işimi görür mü ve bu fiyat bana biraz düşük geldi siz nedersiniz? Almaya değer mi yoksa...?

Yorum

Bence değer çünkü gayet rahat bir gitar.. Ben S350 modelini kullandım ama ve gayet rahattı.. Ancak tonlarında biraz sorun yaşayabilirsin..

Yorum

anilakarsu93 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
        Bence değer çünkü gayet rahat bir gitar.. Ben S350 modelini kullandım ama ve gayet rahattı.. Ancak tonlarında biraz sorun yaşayabilirsin..
        Hızlı yanıt için teşekkürler. X300 modelini de alabilme imkanım var aslında. Ama başlangıç için ne yapacağımı bilmiyorum. Genelde heavy metal & hard rock dinliyorum. Hangisi bana uygun olacaktır?
        X300ğn fiyatı da 99€.

Yorum

şu anda mesajı ilk yazan arkadaş o zaman gitara başladıysa şimdi orta düzey bi gitarist olmuştur

Yorum

tschaglar isimli üyeden alıntı Mesajı göster
            Hızlı yanıt için teşekkürler. X300 modelini de alabilme imkanım var aslında. Ama başlangıç için ne yapacağımı bilmiyorum. Genelde heavz metal ve hard rock dinliyorum. Hangisi bana uygun olacaktır?
            Eğer maddi sıkıntı yüzünden Stagg alıcaksan bir şey diyemem ve de fazla bir bilgim olmadığı için gitarlarla ilgili bir önerim de yok ama bu yapıcağın tarz için daha uygun ve daha bilindik gitarlar var.. Daha fazla araştır ve sakın denemeden gitar alma

Yorum

şimdi strat kullanmayan profesyonel olmuyosa dave mustain çömez öyleyse James Hetfield'ı konuya dahil etmek bile istemiyorum

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
              Initializing Tabs & loading Content...
              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
              X